aslında stadın orda buluşsak daha iyi olucak sanırım çünkü herkes birbirine ters oturuyor...stadta bi yer belirleyelim buluşulacak orda buluşalım bence....
aslında stadın orda buluşsak daha iyi olucak sanırım çünkü herkes birbirine ters oturuyor...stadta bi yer belirleyelim buluşulacak orda buluşalım bence....
beyler ben halkalıda size şöyle güzel bi karşılama töreni yapim ne dersiniz :D
herkes stadın orada buluşsun iyi güzel çünkü bende etilerdeyim benim biraz uzun sürecek gibi.. burağı birisi alırsa iyi olur :) bana uzak çünkü.. bir düzen yapalım şurada..
burak nirdesin?bi uğra konuşak hele...
valla esenlerden eğer otobüs varsa gelirim yoksa biri beni alsın :D
Valla bende gelmek istiyorum.Biriniz bana msnden şartları anlatırsa ben burdan bir otobüs seferlerine bakayım,ama söz veremem.Benide aklınızda bulundurun.Maç çıkışı atlar otobüse dönerim.
esenlerden stada direk otobüs yok maalesef...ancak otogardan metroyla aksaraya gelirsin ordan otobüse binip stada gidersin...
arkadaşlar bence buluşma yeri stada giriş yeri varya sokak tarafı otobüs durağı bilen varmı orayı? Olimpiayat Köyü tabelası var hani.Orası iyi ;;)
burak olmazsa sen gel aksaraya ben seni alayım?
valla beyler aksaray maksaray anlamam ben 4.30da benle buluşabilecek otogar veya başka bir yer 4.30 ila 5.00 arası müsait olan haber versin
ben yakınım otogara ben gelebilirim aslında tabii o saate bi işim çıkmazsa..maça kesin geliyorum o ayrı o saate işim çıkmazsa otogarada gelebilirim konuşuruz maç günü yaklaşınca...
ayrıca iki bomba transferle vieri ve tolgakaproluda kattık ama daha kesin değil prensipte anlaştık :D
3 bomba transfer içinde uğraşlarımız sürüyor :D
hmm bu iyi oldu :D kalabalık gitmek iyidir her zaman :D
beyler pankart olayını konuşalım bi isterseniz...
Haklısın Yücel.. Pankart olayını ne kadara yaparlar şimdi? Ben fiyatları bilmiyorum ama sallıyorum 50-60 milyon olsa herkese 10 milyon düşüyor.. Parası önemli değilde şimdi pankartı nerede yaptıracağız?Quote:
Originally Posted by comandante
Yazacağımız yazı heralde,
Turksportal'lı Aslanlar
www.turksportal.net
olabilir.. ? fikirleriniz?
araya maçlar starda izlenir yazalım yoksam çekmezler :D
galiba biletix satmio macin biletlerini
http://www.biletix.com/live/maind.ph...ategory=-1&p=0
Satması lazım.. Bekleyelim biraz daha..
daha fiyatlar açıklanmadı biletleri kesin satar biletix
evet arkadaşlar herkes şuan %80'lerde.. eğer olursa 10-12 kişi gitme imkanımız var.. Maçtan 5-6 gün önce İstanbul'da olanlar toplanıp pankart yaptırırız..
valla Mustafa ve Tolga transferlerinin ardından :D Jesus_FB ( Tarık ) ta gelicek büyük ihtimalle bu arada kimse tepki vermesin o fenerli nasıl maça gider sağolsun beni kırmadı :D gizlediğimiz 3 isim daha var :D
beyler ben pankar işini babmla bi görüşeyim.malumunuz tekstilci bi aileyiz daha doğrusu sülale=)gerçi hep kot üzerine ama tanıdık vardır muhakkak.ben bi konuşurum akşam.
ohh ohh iyi y epey kalabalık olcaz desenize...benim de bi arkadaşım gelcek bu sitye üye ama aktif değil pek.maça da gelmişti görkem bilir...
bi de millet bana paintten falan nerden yaparsanız yapın da pankart için numune gönderin...kesin demiyorum ama bi araştırırım çevreyi.
nasıl numune derseniz de aşağıda basit bişey yaptım bu tarz kendi yaptıınız pankartları yollayın seçelim en güzelini...
http://img91.imageshack.us/img91/9757/adsztb5.th.jpg
oo Yücel ayarlarsan süper olur.. Baban eğer bulabilirse bize yer bulsun gider orada yaptırırız.. Numuneye gelince bir kaç örnek bence çizip yolliyim.. Üstünde düşünelim..
Buyrun şöyle bir şey,
http://img127.imageshack.us/img127/6823/gsyk8.th.jpg
şuan 5 kişi var.. ama artacağından şüphem yok.. isimleri yazdırsakta listeyi belirlesek :)
şuan için 3 konumuz var.
1) Nerede buluşuyoruz? Herkes direk stada geliyor, telefonlarla haberleşiyormuyuz?
2) Pankart olayında herkes ortak oluyor. Pankart için ne yapacağız?
3) Biletleri biletixden mi? Yoksa ASY'den mi alacağız? Bu iş için kimler görevenlendirilecek..
1) direk stad ama biri beni alsın :D
2) pankart için daha konuşuruz
3) biletix toplu alım olur herkes parasını getirir
starın reklamını nie yapıyonuz yaw:D
bence "şampiyonlar ligi starda izlenir" yada "şampiyonlar starda izlenir" yazmalı ;;)
bizi çeksinler diye :DQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Tamam Biletixden ayarlarız.. Sonra İstanbuldakiler ile gidip bana göre en yakın yer Cevahir size göre yada ortaklaşa bir yerden alırız.. Şehir dışındakiler içinde ortaklaşa alırız..
walla güzel düşünmüşünüz ha:D
Star'a ne oluyor acaba ? :D:D O Eray'ın pankartında Star'ın reklamını yapan yere www.turksportal.net yazılsa daha iyi olur. Küçücük kalmış Turksportal aşağıda. :D Şaka maka Star'ı da ekleyecekseniz; Tarık Abi'nin de dediği gibi ŞAMPİYONLAR STAR'DA İZLENİR diyin..
EDİT: Eray, valla süper düşünmüşsünüz. Tamam tamam kalsın. Hatta kocaman yazın. :D
ben galiba direkt olarak stada geleceğim.başka herşey ters oluyo bana=)
pankart olayını bu akşam babamla konuşcam haber vercem size
bilet işi galiba herkes kendi temin edecek gibi duruyo...
Şampiyonlar Star'da izlenir
Turksportallı Aslanlar www.turksportal.net
ve birde açığa gidersek pankartı nereye açcaz?
abi şampiyonlar starda izlenir yazalım altınada turksportallı aslanlar yazarız tamamdır bu iş :) bizimde tanıdık var ucuza kapatabiliriz arkadaşlar pankart işini...bende bu akşam konuşurum isterseniz...
görkemcim o zaman pankart işi sende galiba...ne tutarsa paylaşırız aramızda...
ben erayın hazırladığı pankartı benimsedim valla...maç starda izlenir yerine şampiyonlar starda izlenir yaptırırz...kral olur valla...
oraya şampiyonlar ligi starda izlenir yazacağınıza aydına söyleyin :) adam starda çalışıyor :D
Pankartı yaparız.. Bilete gelince.. Hep birlikte almalıyız.. Herkes ayrı ayrı olursa yan yana olmaz :D
görevli ile konuşacağız.. eğer olursa erkenden içeri girip en üst tarafa veya biraz alta pankartı açacağız.. eğer olmazsa gollerden sonra veya maç öncesi, maç sonu hepimizi kaldırır açarız :DQuote:
Originally Posted by comandante
Gitme olayıda kesinleşti.. Herkes stada gidecek daha sonra birbirini arayıp yerlerini öğrenip buluşacak.. Pankart olayı belli oldu onuda yaptırdık mı bilete kalıyor iş..
tamam o zaman ben akşam konuşurum yazarım buraya durumu...boyutu ne kadar olsun bide herkes erayın yaptığını beğendiyse direk onu yapalım?ama yazıları biraz büyütebiliriz...
yada pankarta vericeğimiz parayı aydınla kameramana verelim bütün maç bizi çeksin :D :D
bak bu daha mantıklı :D:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
pankart boyutlarını hiç bilmem.. yani eğer ufak bir şey değilde böyle uzunlamasına biraz büyük olsun.. yazıları fln büyütür düzenler akşama yeniden yollarım size..
bencede aydınla konuşalım sadece Turksportallı Aslanlar yazalım yeterli olur maçlar starda izleniri karıştımayalım hiç :D
buyrun en iyisi böyle :)
http://img529.imageshack.us/img529/4131/gslt6.th.jpg
evet bencede bu daha ii olmuş.