Quote:
Originally Posted by denizimo
senin oyundaki senen 2008 benimkisi 2006 ben bu kadar kısa zamanda bu kadar başarıya ulaşdım....
2008 de sanırım dünya kulüpler sıralamaında açık ara farkla birinci olurum...
Printable View
Quote:
senin oyundaki senen 2008 benimkisi 2006 ben bu kadar kısa zamanda bu kadar başarıya ulaşdım....
2008 de sanırım dünya kulüpler sıralamaında açık ara farkla birinci olurum...
Abi şimdi burda galibiyetlerini biz gösterme.Ona bakılırsa ben inter'e barca'ya deplasmanda 4ler takımışım onları koymadım ama.Nyse konu bu değil.Quote:
Tebrikler güzel bir kariyerde bir şeyi anlamadım.Adını neden kapattın ?
açıklamışya arkadaş yukarda bencede güzel bi kariyer tebrikler ve başarıların devamını dilerimQuote:
Originally Posted by Jeust
Tebrikler güzel başarı..Bende gs ile ilk yıl ligi yenilgisiz sedece 2 beraberlikle ve 141 gol attım 12 gol yedim, Türkiye kupasını ,uefayı ve süper kupayı aldım ikinci sene clde finalde arsenale kaybettim...Birde bende Avrupa Altın ayakkabıyı iki sene Hakan Şükür aldı...Aslında uefa amacım değildi ama bir baktım gidiyoz aldım yani kupayı...:)
Bu arada adam ismini gizler ya da gizlemez ne alakası var ki.?
Yani başkasının yaptığını mı koydu ki_?Bunun önemi ne acaba?...
Kira borcunu nerden yaptın baya var yani...?
abicim dürüstlük ilkesi artistik ilkesi bizi ilgilendirmez eger actıysan profilini silmiceksin adını fln ne olacak ki koysan zaten hic inanmıyom ronaldo yu fln hilesiz getirdigine ama neyse guzel olmus diemicem cunku olmamıs aynılarının daha fazlasını(CLUB WORLD CHAMPİONCHİP ŞAMPİYONLUĞU) NU FB KARİYERİMDE İLK SEZON YAPTIMM ayrıca bazı yerler editör kokuyor
helal olsun ne diyim
ben oyuna dün başladım da oyuncu nerden yaratılıyor yardım ederseniz sevinirimQuote:
Originally Posted by beko5252
arkadaşlar benim oyunda carrusca yok bulamıyom yardım
güzel başarılar helal olsun