bence pazara kadar degil mezara kadar
Printable View
10 yasımdan berı oynuyom kaca kadar gıdıcek acaba
Kaç yaşına kadar bu tür sorular sorulmaya devam edilir?
fm insanda bağımlılık yapıyo bırakılmaz evlenincede oynarsın ama gizli gizli tabi :D
mezarda bile oynanir
fm sürekli güncellenebildiği için bu oyun sıkılana kadar oynanır
Valla ben Şöyle düşünüyorum acab bu sitede kız üyeler varmı varsa benimle evlenebilirmi???Bİir fm birlikteliği olur çocuğumun adınıda eFeM koyacam
FMden sıkılacağımı hiç sanmıyorum ve bu tutkuyu ölenedek sürdürecehim.
arkadaşlar fm i bırakamayacak kadar çok seviyorsanız evlenmeyin çoluk çocuk derdide olmaz sadece iş derdi işten gelincede dinlenmek için açarsınız fm i oynarsınız:D :D :D :D
ölene kadar :D
Quote:
Originally Posted by celalpekcaliska
süpersin kardeş çok iyiydi
ben şeyi merak ediyorum oyun hiç bitmiyomu yani sonu yok mu
nasıl olur acaba sonunda game over falan yazcak hali yok herhalde
kaç senesine kadar oynanıyo acaba
oynanıyo oynanmasına ama db uyduruk oluyor çünkü adamlar atıyorum celta vigonun 50 yıl sonraki kadrosunu nerden bilsin :D 2-3 kuşak değişir
ben sırf bu oyum için evlenmeyi bile düşünmüyom:D:D:D fm nin yaşı olmaz.fm ölmedikçe bizde ölmeyiz:D
valla beyler fm bir yaşam tarzıdır asla vazgecemeız
harbi güzel bi kıonu heralde 25 yaşında falan bırakırım ya da seyrek oynarım diyim yani
valla benim çocuklarım benim gibi futbol manyağı olacağı için onlarla birlikte oynarım herhalde
ölene dek oynanır...
ölene kadar
benim cocuklarim da ilerde bnm gbi fm mania si oalacak tabi o zaman fm 2012 2013 fln cikar
ayrılmayı düşünmüyorum:D
ßen ÇocukLarıma ßiLe Oynatacağım ßu oyunu ßenim Yiğen var 8 yaşında o ßiLe oynuyor..:)
25 30 a kadar
Ben üniversitede bırakırım.Sadece Fm yi değil,bilgisayar oyunlarını bırakırım.Çünkü artık kendine yeni bir yaşan kuruyorsun.Aile kuruyorsun.Eğer oynamaya devam edersen belki ailen bu yüzden dağılabilir.
istediğin yaşa kadar olur bence
istediin kadar oyna be kardes
Ölene kadar. :D
abiler 22 yaşındayım ve cm3ten beri oynuyorum bu oyunu artık fm olarak kalırsa ömrüm vefa edene kadar oynarım...
bırakmak istemiyorum ya hayatımın bi parçası haline geldi
istediğiniz yaşa kadar oynayın n'olacak ya??
benim arkadaşımın babası 42 yaşında oynuyo oyna oyun oynanır yaş sınırlaması ne alaka yani
Vallaha ben baba oluncuya kadar oynicam... Sonra olum büyünce ona devrederim... Yani ailemizin oyunu FM...
Evet ya evlenınce ne olacak ben fmsız yapamkı ama karım olmadanda yapamam...
bu oyunun yaşı olmaz toprağa kadr yolu var fm le evlenilir zaten evlenene kadar falan olmaz gömülürken tabutuma cdlerini save dosyalarını da bizzat ekleticem; vasiyetimdir.
Ölene kadar oynanır hatta öbürdünyada bile belki :)
dayım 35 yaşında ve evli, oynuyor...
bence fm oyun degil simulasyon herkes bos zamaninda oynayabilir isterse 60 yasinda olsun sonucta adam futbolla ilgileniyorsa fm de oynayabilir