Ben geliyorum biletimi aldım pazar sabahı biniyorum otobüse beni görkem alır garajdan :D desemde inanmayın başarılar gençler yırtın kendinizi :D
Ben geliyorum biletimi aldım pazar sabahı biniyorum otobüse beni görkem alır garajdan :D desemde inanmayın başarılar gençler yırtın kendinizi :D
Biletler bitmeye başlamış.. Kapalı bitti sayılır. Bizim gideceğimiz Eski Açık'ta bilet var hala ama her an bitebilir.. Elimizi biraz çabuk tutalım arkadaşlar.. En geç akşama alalım lütfen..
eski açık 8YTL
off yaaa ne çabuk bitiyo bu biletler yaaa...3 gibi alabilirim ancak ya umarım bitmez...
Ben internetten alıyorum valla bir daha o kuyruğa girmeyi gözüm almaz.. Zaten 8 YTL eve kargo ile gönderiyorlar 15 YTL.. Eski Açık siparişimi verdim. Yarın bilet elimde..
unutmayın ESKİ AÇIK
Yav bu sefer pankart açın ama :D
Pankarttan önce gelebilecekler bi belirlense çok iyi olacak..
ermoon - eray
comandante - yücel
merty1905 - mert
TaşkınMahmut - taşkın
gorkemyilmazkarasu - görkem
emre1905 - emre
emre1905'in arkadaşı
Eğer bir sorun çıkmazsa şuan için 7 kişiyiz.. Arkadaşlar biz Olimpiyat Stadına 7 kişi gittik. Allahın dağına o kadar kişi gittiysek ASY'ne 17 gitmemiz lazım.. Hadi arkadaşlar herkesi bekliyoruz.. Beşiktaş maçı, ilk derbimiz.. Takımımızı yalnız bırakmıyoruz.. Haydi herkesi bekliyoruz..
Gelecek arkadaşlar, ESKİ AÇIK tribününe bilet alırlarsa seviniriz..
hadi beyler bu kadar mısınız yaa?dağ başına bu kadar lişi gittik ayıp size be...
eray veya yücel banada bilet alabilirmisiniz?Ben çıkamıyorumda dışarı stadda veririm parasını.Alırsanız çok makbule geçer valla.Yoksa kalmayabilir :(
Taşkın ben sana alrıım.. Eve gelecek zaten toplam 30 milyona benimkiyle birlikte.. Sen alma o zaman..Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
Beyler bilet alanlar Mega Storeda buluşsun..
eyvallah eray sağolasın.Bizim kadro yine aynı :D Görkemin kuzanide gelirse Burak ve İbrahim gelmemiş oluyor. Onlarda diğer derbilere :D Ayrıca Mert ve Emre de benim deliliğimi ilk defa görmüş olacaklar :D
Taşkın abi bi videoya alında bizde görelim deliliğini :n: :n: :DQuote:
Turksportallı aslanlar Derbi maçına 2 oyuncusundan yoksun olarak çıkıyor. Burak ve Hızlıoğlu son şampiyonlar ligi maçı bordoaux maçında ki yorgunluklarından dolayı maç kadrosuna alınmadı :DQuote:
Biletler bitti. Hayırlı olsun gidemiyoruz
Beyler bi cevap yazın ya.. Yeni açık alt var.. ne yapıyoruz??
yeni açık alta gideceğinize maça gitmeyin daha iyi :)
hayatta gidilmez oraya.. beyler bilmiyorum ama tek şansımız var.. maç günü saat 5-6 gibi stada gidecez.. ben bordo maçında saat 10da mega store'un önündeydim adamın teki geldi böyle diyo, "numaralı, kapalı, açık, alt, üst, gel gelll" yapıyodu.. adam karaborsacı.. yani bilmiyorum ama bu kadar ucuz yaptılar karaborsacılar hepsini aldılar.. ya gidip oraya eski açığı 20-30 milyona alacaz yada evimizde tvden seyredecz.. size kalmış bana her türlü uyar.. bana kalırsa bi deniyelim şansımızıQuote:
Originally Posted by hurmet
evinizde oturun paşa paşa :D
karaborsacılar toıplamıştır hemen biletleri :mad: Bence kale arkasıda olsa almaya çalışın biletleri derim. Baksanıza taşkın da geliyor zaten :D eğer kalabalık olursanız çok eğlenirsiniz :)
ee internetten aldım dedin eray :eek:
alıyodum para çekmedi abi gittim para yatırdım geldim bilet yok.. neyse sağlık olsun.. konya maçına artık :(Quote:
ben biletimi aldım nasıl gelmezsiniz offf ya
keyfimizden gelmiyoruz ki.. karaborsa sağolsun 2 saatte tüm biletleri bitirmişler..
ben 5 tane bilet var 2 kisi kesin gelecek diğeri 3 ark. aldım onlar maçla ilgisi yok sadece zevk için geliyorlar isterseniz ben o 3 bileti size veri,yim beraber gireriz
Ya bu maçı kaçırmayın. Karaborsacılardan alın. :)
haber bekliyorumQuote:
Originally Posted by emre1905
ben alırım gelmezlerse. Eray, yücel, görkem siz ne diyonuz?
benim hafta sonu işim var maalesef ayarlayamadım :(
Sağlık olsun diyorum.. Bilet bulamadım deyince cemiyette yer ayırttırdık dayımla.. Kusura bakmayın
o zaman bende yokum.Ev daha iyi
dün o kadar yol katettim gittim bilet almaya bitmiş off yaaaaa...ben de evdeyim.yeni açık alt kalmış bi tek ordan izliceğime evimde izlerim...
Konuyu mod arkadaşlar sabitten kaldırırlarsa sevinirim.. Artık Konya maçına gideriz..
ama Konya maçına kesin gidiyoruz ok?
Biraz erken davranıp bilet alırız... Yine Eski Açığa gideriz.. Bilet elbet kalır, gideriz.. Belki Kapalıya bile gideriz.. Yani ok..Quote:
ben yokum diye olmadı biliyorum :D
istanbullu olsam kesin gelirdim size iyi eğlenceler
aaa olmadı gençlik sizin alisamiyende ne işiniz var siz olimpiyatın cocuklarısınız sizleri olimpiyat stadındaki maçlara bekleriz :D
anlaşılan bitek ben gidiyorum aslında hep beraber giderdikte bu konu açıldıktan soran ki gün biletler satışa çıkti yani zamn olmadı ama konya maçına kesin gidiyoruz