top atma ve ayak gücü hariç manisanın son oynadığı maçlara bakılarak geliştirilebilir....
Printable View
top atma ve ayak gücü hariç manisanın son oynadığı maçlara bakılarak geliştirilebilir....
patriot ee vestel küme düşüyordu zaten :)
Metin Akan'ın Acceleration'u 10'dan 15 e kadar yükseltilmeli.Oldukça hızlı bir oyuncu...
Sezer Öztürk'ün Dribbling özeliğinin yine bile çok olduğunu düşünüyorum,diğer özellikleri nerdeyse gerçeğe uygun...
Uğur İnceman'ın mevkiisi oyunda DC/DM/AMC olarak belirltilmiş fakat ben onu pek AMC olarak oynarken görmedim genellikle DM ve MC de oynuyor...
Ümit Bozkurt'un First Touch'u çok yüksek kaçmış 19 olarak onu 15'e falan indirirsek daha iyi olur gibi...Hem kendi kalesine attığı gol sayısıda makul bir değere düşer :)
Okan Koc yeniden gözden gecirilmeli berbat yapilmis...
Burak abi benim bildiğim First Touch topa ilk müdahale anında müdahale demek...:)
Metin konusunda ise gerçekten hızlı ve etkili 15 olmasa bile en az 13 olabilir...
Ilk mudahale de degil. Ilk temas.
Yani oyuncuya pas verildiginde, bu topu kontrol etmek icin hamle yaptiginda topu kontrol icin ne kadar iyi bir ilk temas yapabiliyor topa. Yani topa ilk dokundugunda topu istedigi yere ne kadar yuksek bir isabet orani ile indirebiliyor.
Ornegin bir oyuncuya 2 metreden pas atarsin, kontrol etmeye calisirken ayagindan 1 metre acar.. Zayif ilk temas.
Diger bir oyuncuya 60 metreden pas atarsin, topu ayagi ile sondurur veya cok uygun bir yere inmesini saglar. Kaliteli ilk temas.
Abilerim kusra bakmayın ben öyle olduğunu düşünmüştüm kusrum varsa affola :)