video varda bi ara koyacağım inşallah.. güzel geçti ya..
bu arada cidden Taşkın biraz daha hızlı olsun süper forvet olurmuş..
video varda bi ara koyacağım inşallah.. güzel geçti ya..
bu arada cidden Taşkın biraz daha hızlı olsun süper forvet olurmuş..
abi eray pozisyonu görmemiş bidahaki macta aynısını tekrarlayında bi tarafı şişmesin bu arada macın yıldızının resmi geliyor :D
http://img253.imageshack.us/img253/1742/ycelmy4.th.jpg
Videolara baktım.. Taşkının çarşı içinde üç buçuk attığı sahneler var :D:D
güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan, mavi takımı tebrik ederim
taşkın abi beşiktaşı inletmiş yaaa beşiktaşım oleyy beşiktaşım oleyy beşiktaşım beşiktaşım oleyyy :D
Resimlere ve videolara bakınca iyi eğlendiğinizi görebiliyorum:D Ne güzel Runje tezahuratı yapıyorsunuz siz öyle:n::D
taşkın abinin atlet ile yemek yedigi videoyu izliyorum manyak yaaa :D
yaa beyler benim aklım şu annesiyle birlikte gezen kızda kaldı yaa o ne hoş bi parçaydı öyle :D
gerçi minibuste gül yengenizin nosunu aldım şuan mesajlaşıyoruz :D
osmanın 2.maçta uzaktan topları ben çıkarmıştım. bu sefer naaptın osman atabildin mi ??? :D
Valla Görkem'i formsuz yakalayınca attık uzaktan bir kaç tane işte:) Sonra tepkiler başlayınca paslı oynadık.Sonuçta güzel ve gerçekten zevkli bir maç oldu herkese teşekkür ediyorum.Yine güçsüz takım ve yine kazandık:p
Yücel'i mükemmel kademesinden dolayı tebrik ediyorum,o olmasaydı daha çok gol yerdik.Tarık Abi ve arkadaşının duvar paslarını her seferinde anlamama rağmen çoğu zaman müdahale edemedim.Çok iyi yedirdiler bize.
Onlar duvar paslarıyla biz uzaktan şutlarımız ile ve organize ataklarımızla var olmaya çalıştık.Kazanan biz olduk tekrardan kutluyorum herkesi.
Beşiktaş ve Çarşı muhabbeti gerçekten çok güzeldi:) Alen iskenderciye gelip az daha bize çektirecekti:D
1-erene ben bişey yapmadım o topla tarığın arasına girdi :D
2-ben beklenen performansı gösteremedim
3-osman çok güzel iki gol attı köşeye
4-bizim 8 topumuz direkten döndü
5-nekop kesin kaleyi okumuş üflemişti
6-taşkın hakan şükürün yeni veliahtıdır :D
7-çok eğlendik :D:D
fak ettiyseniz 8 direkte ust direk oldu die hatirliyorum o ust direkte birsey vardi
Arkadaşlar beyaz takım olarak bugun şans yanımızda değildi yaklaşık 8 tane topumuz direkten döndü benim ise tam 5 tane ne yaparsam yapayim olmadı takımımızın hatırladığım kadarı ile 8 tane golünü ben attım ve kaçırdıgım goller de olmadı değil forvet olarak iyi pas yaptık jesus_fb ile ama yeterli olmadı SON 10 dakka oyundan düştük zaten. Mavi takımı tebrik ediyorum güzel bir gündü :)
߀nide Alın aßi ya :D ßende Sizle oynayımda FutboLcu ruhu Görelim ßiraz :D
ömer hoca sen o carsiya girdigimizde olacaktin :D .. eray videoyu gondersinde sen taskinin hallerini gor .. :D abi adam gidiyor ben bu formayla carsiya girmem diye .. hele atletle yemek yeyisi .. :D sonra carsili adam gelip omzuna dokununca taskinin o melul melul bakislari .. :D
zaten biz hep gerideydik dedigin gibi son 10dk da one gectik ve sonrada skoru koruduk
siz en guzel dakikalari kacirdiniz bence
ömerle eren olmasaydi halimiz yamandi .. zaten gorkem geleni aldi iceri :P
ulem o degil iddaa dan gene yatiyorum .. lens lyon beraberlik verdim .lyon cakti bir tane
taşkın süperdi ya :D stadın ordan geçerken nası beşiktaş çarşı diye bağırıyor. ben gs maçında böyle bağırdığını görmedim taşkının :D:D
Ah hasta olmasaydım :)
Ciğerlerim yetmedi :(
maçın başından sonuna kadar hep önde getirdiğimiz oyunu son dakikalarda verdik yücel son dakkalarda beni çıldırttı her topu kesti neredeyse. Serhat çok şanslıydı 8 top direkten döndü özellikle benim yarı sahadan vurduğum aşırtma topun direkten dönmesi kahretti :)
Maçın en güzel gollerini osman, Ömer ve eren attı bence eren bizim takımın en iyisidi çok top kesti topu ileri taşıdı. Ben son derece beleşçi bir rol üstlendim :D serhatcığımı da 4 gol attım :)
Karşı takımda Yücel süper oynadı osman ve taşkında iyilerdi bu arada taşkından top almak imkansız gibi bir şey adamda bir pop var maşallah yani :D:D onun sayesinde topa bile yaklaşamadık.
Sonuçta çok eğlenceli güzel bir gün geçirdik herkese teşekkür ediyorum.
selamlar beyler yeni girebildim...
maç süperdi gerçekten.şans yanımızdaydı biraz da...
ilk on dakka defanssız oynadık sonra ben sinirlendim defansa geçtim valla
osman da saolsun yardıma geldi o şekilde çeivrdik maçı.
maçta 1 kere öne geçebildik o da 13-13 ken 14. golü attık ve maç bitti=)
tarık abi bi ara beni dövecek diye korktum beni çaırmıcakmış bi daa ki maça=)
taşkın iyi top taşıyosun ama çok fazla top tuttun abi ama gene de iyiydin.sen forvet oynamadın amc oynadın bu arada=)
karşı takımdan erenin ciğersiz olduğunu anladım.bi insan durmaz mı yaaa=)
tarık abiyle ömer abi çok iyi paslaştı.ömer abinini finishing 20 diyim yani...
ama asıl bombalar maçtan sonraydı.tarık abi ve ömer abi keşke gitmeseydiniz.iskendercide gülmekten yarıldık yaaa...ardarda espriler falan çenem ağrdı yani...
sonuç olarak çok güzel bir gündü.arada yapmak gerek böyle şeyler ya gerçekten çok eğlendim...organizatörlere ve gelen bütün arkadaşlara çoook teşekkür ederim.
ayrıca da osmanla ben 2 dir kazanıyoruz maçı=)
abi (ömer+tarık) keşke kalsaydınız inanılmaz eğlendik ya baya güldük yani=)
yol arkadaşım özkana da ayrıca teşekkür ediyorum...
haber vermeden gelmeyen onur abicim bu 2 oldu bu arada.ilk halısaha maçında da böle olmuştu.bu sefer haber de vermedin...
evet ya bende 14 - 13 hatırlıyorum