kameni
bence iyi bir kaleci
Printable View
kameni
bence iyi bir kaleci
ajax ın kalecesi stekelenburg 1 sezon icinde ratingler fırlıyo ve 20 oluyo
akinfeev tabiki alın ömür boyu kaleyi korusun sanki kaleye okumus üflemiş gibi hiç gol yemiyo suahahaa:D
oscar ustari inanılmaz bir kaleci birde vincent enyeame igor akinfeev bunlardan birini alırsanız oyunnun başında rahat 13-15 sene görürür bu kaleciler sizi
Turkler ıcınde volkan babacan tartısmasız 1 numara.Sureklı oynarsa dunyanın en ıyı kalecılerınden bırısı oluyor.Ben hep alırım hıc sasmadı.
Vedran Runje
tabiki fernando henriqe ve volkan babacan
ochoa,ustari,akinfeev ve libis arenas hepsi çooook süppper
Bence OSCAR USTARA YI ALIN HEM 20 YAŞINDA HEMDE MANY**QQ ALIN ONU UCUZDA
bana ki acaba güzel bi taktik verebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence ayunda en iyi kaleci enyema ama biraz zamana ihtiyac var
bence Reina. ilk 18 maç gol yemedi
KAMENI ve USTARI derim ben....
apula Bete tabiikiide
oscar ustari ve frey
buffon tek geçerim abi
Cech-Casillas-OCHOA
bence rustu.. bir sezonda sadece 7 gol yedi.. ve 11 macta macin adami secildi..
Buffon, Dida ve Akinfeev
Runje bazen açılıp hatalı goller yiyor bende sinirleniyorum ideal kalecim enyeama
Delle cok iyi bir kaleci oyuna ilk başladığınızda 17 yaşında ve çok ucuza geliyor
fakat çok iyi bir gelişme gösteriyor..
Rüştü'yü süper yapmışlar bende en iyi average rating'i olan adamdı geçen sezon. Kirası bitti Barca'ya döndü.
L E O F R A N C O
Amelia,Ustari,Kameni..
kameni super bence karsı karsıya etkili ve oyun kurması iiiii autları hiç rakibe attıgını gormedim:D
Igor Akinfeev rus kaleci 21 yasinda ustune adam kaleci tanimam bu kaleci gol yemekte zorlaniyor yalniz kadronuza katmak icin serveti gozden cikarmalisiniz...
Victor Waldez 1 Numre
herhalde kimse bilmiyoru kasper schmeichel bence bende 34 maçta 6 gol yemişti aradaşlar 3 tanede asist yapmıştı:D her fm oynadığımda ilk aldığım kalecidir hemde 19 yaşında süper...
Ustari cok iyimis, ama denemedim
tr liginde monduragon monduragon sayesinde sampiyonlar liginini aldim adam 90 dan top kesio finale chealsea ile kaldim adam 3 penalti kesti adamlar 2 3 dk da 1 ataga kalkti cogunuda defans tutamadi kaleciden yani mondiden dondu cok super 1 kaleci tr ligi icin gercektede oyle :D ama en dandigini sorarsaniz volkaaaaaaann adam tam 1 artis :D
leo franco
iLk basLarda Mondragon sonrasında da Mondi`nin veLiahtı Oscar Ustari...
carlos idriss kameni
arkadaşlar 8 yıldır bu oyunu oynayan biri olarak genç fmcilere şiddetle yans sommer ve angel bernabe'yi öneriyorum .. sommer 100k paund bernabe beleş geldi ! sommer 2. senemde aldım 32 maçta 15 gol yedi schalkede .. 4.senemde bernabeyi aldım bi sonraki sene 31 maçta sadece 3 gol yedi dalga geçmiyorum !! defans garay ve araujo süper defanslar diil artık siz düşünün !! casillas arenas ochoa vs. klişe artık onlar klişe !!! başka mevkilere oyuncu isteyenler bana ulaşsın lütfen ...
arthur boruc ve quim
ustari yi tek gecerim bu konuda
akinfeev olabilir.
ben 2010 yılındayım kalede volkan babacan müthiş....
akinfeev ben 2 sene oynamıştım galatasarayla(en uzun oyunumdur)2.senemde aldım müthiş işler çıkardı.
ustari tek kelimeyle muhteşem ,ıgor akinfeevde çok iyi
yerlilerden volkan babacan derim 1-2 sene sonra çok iyi oluyor
Maarten Stekelenburg Deneyin Yanılmayacaksınız.