Tek başına nasıl kalkcan o işin altından ya, zor iş valla....Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
İşte bu yüzden o yapılanlar çok yanlış, ne kadar iğrenç şeyler.....
(d)
Printable View
Tek başına nasıl kalkcan o işin altından ya, zor iş valla....Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
İşte bu yüzden o yapılanlar çok yanlış, ne kadar iğrenç şeyler.....
(d)
en azından şu işi alınterinle yaptığını bilmek bile insana bir haz veriyor. iş disiplini desen zaten Volkan abi'den disiplin fışkırıyor. yapar Volkan abi tek başına yapar.. zaten tek başına yapabilecek tek kişi de o'dur bence..
(d) tamam volkan abi sen tek başına yap.ama benim görüşüm birlikte yaparsak daha hızlı olur :roll:
GEçen çalışmayı, oldukça fazla kişiyle yapmaya çalışmışlardı, baya bi karışıklık çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, ondan sonra heralde tek başına yapsam daha iyi diyodur...
Tek başına yaparsa daha sağlıklı olur çünkü hem bu alemde güvenilir kişi bulmak olayını geçtim, bu işi yapabilecek potansiyele sahip kişi bulmak çok zor. bu yüzden Malik, geç olsun güç olmasın diyorum.
tamam iori dostum hepinize katılıyorum volkan abi ne zaman isterse çıkarsın biz beklemeye hazırız inşallah bu sefr herhangi bir aksilik olmaz. :roll:
biz beklemeye hazırız önemmli olan bu işin sonu gelsin (i) (i)
Bence Artık Bunu Yapmazlar.. Çünki Çok Azarlandılar Çok Üye Kaybettiler Zaten Site Yakında Kapanır.. Battılar Resmen Kadrosu Zayıfladı ve Bu Olay Yüzünden İnternette "Emek Hırsızı" Olarak Tanındılar.. :!:
yaparlar abi.alışmış kudurmuştan beterdir...
ne diğlim ya kötü olmuş
bunları emek hırsızı olarak siz yeni yeni tanımaya başlıyorsunuz. bizim 2 senedir bunlarla olan kavgamız, kendi adıma söylemek gerekirse beni oyundan soğuttu. sıktı. baydı. işin komedi tarafı, tarih tekerrürden ibarettir derler ya. bunlar cm4 'ün türkçesini aynen çalmışlardı. 3 ayda %70 ini yapmıştık diye böbürleniyorlardı. tabii çalmışlardı. ama geçen 7 ayda kalan %30 luk kısımı hiçbi zaman yapamadılar. bu da aynı olacak. Volkan abi yamayı ilerletmedikçe. onlar aynen %90'la kalacak. tsi ne zaman yamanın yüzdesini arttırırsa, onlar da artırır.
ama bundan sonra işleri çok zor ve kolay kolay çalamayacaklar..
işallah dediğin gibi olurda çalamazlarQuote:
Originally Posted by gozgoz
İşin doğrusu internet üzerinde malum siteye takılıyordum.
Ancak gerek yayınladıkları dosyaların bozukluğu (1-2 kez virüs çıktı), gerekse forumlarda kullanılan dil hiç hoşuma gitmedi.
Daha sonra bu siteyi buldum ve bir deneyeyim dedim ve çok memnun kaldım.
Forumlara fazla aktif olarak katılmasamda artık her nete girişimde ne var ne yok diye bakmaya alıştım.
Sitenin fikirleri gayet mantıklı geldiği için paraya kıyıp oyunun orjinalini bile aldım (a)
Buraya kadar yazılanlara tamamen katılıyorum.
Ancak emeğe saygısızlık yapan birkaç çapulcu için tüm ormanı yakmak bence biraz hatalı bir tercih olur.
Yazılanlar okunduğunda bu çalışmaları yapan arkadaşların ne kadar sevildiği ve değer gördüğü ortadadır.
Bence böyle bırakıp gitmektense bazı tedbirler düşünülebilir. Örneğin yapılan çalışmaların içerisine paskalya yumurtaları şeklinde tsp logoları ve yorumları koymak, belirli sürelerle veya tuş kombinasyonları ile site reklamı verilmesi gibi çareler düşünülebilir.
Yukarıda yazılanlardan sizleri tanıyan herkesin bu işin farkında olduğu bellidir.
Bu olaylardan sonra malum siteye girdim ve şöyle bir dolaştım. Bencede site bitme aşamasına gelmiş çünkü yeni olan (çalınan dosyalar hariç) hiçbir şey yok.
Affınıza sığınarak "Şu okullar olmasaydı Milli Eğitim ne kadar kolay olurdu" düşüncesinden uzaklaşmanızı ve o güzel alışmalarınıza devam etmenizi canı gönülden diliyorum.
Elimden geldiği kadar her türlü konuda yardımcı olmaya hazırım, yeterki bu güzel site kapanmasın. Türkiye'nin sizlere ihtiyacı var (ı)
Saygılarımla
%70 lik dedikleri yama %25 i kapsıyorsa ne diyim.Kendi yaptığım bile daha fazla ilerdeydi ama boşa gitti.Olsun.Sağlık olsun.
Şu anki de ilk yapan %60 diye çıkardı.Siteye %90 diye kondu.Oda güzel bir ayrıntı.
Neyse konuyu dağıtmayalımda geçen seneki gibi bir ortak çalışma olacaksa ben buralardayım...
Kim bu adamlar yaa valla merak ettim gidip 2 çift lafta ben söleyeyim adamlar yüzünden oyundan olduk iyimi?
Aslında düşünüyorum da sırf bu oyun için ingilizce öğrenilir...
Hatırlıyorum da Abim de Tsubasa için Japonca falan öğrenmeye kalkmıştı (Ama Futbol Terimleri) (Tabi ki de başarısız oldu.Akıllıca sayılmaz ama azim dolu bir hareket :))
Evet bu yüzde olayı neye göre kime göer herkes kafasına göre birşey atıyor. Herkes kimin ne yaptığının gayet iyi farkında, işine gelmeyip de farkında değilmiş numarası yapanlar bile.Quote:
Originally Posted by Google
Kopyacılar, korsanlar, emek hırsızları... Hiç bir zaman akıllanmazlar, ders almazlar, kural tanımazlar. Önemli olan kazanç, hit, reklam...Quote:
Originally Posted by pirtink
kesinlikle katılıyorum bir kaç çapulcu hırsız yüzünden bütünüyle türkçe fm fikrinden vazgeçilmemeli.fm 2005 için yapılan olağanüstü güzel yamadan sonra herkes büyük bi umutla fm 2006 için de aynı güzellikte bi yama bekliyordu.sonuçta kimse evine hırsız girdi diye bütün tası tarağı satıp sokakta yaşamaya başlamıyor.umarım turksportal yönetimi fm severlerin taleplerini karşılar.Quote:
Originally Posted by tomodachi
dinaMYt adlı arkadaşa katılıyorum (ı)
Bu akşam malum siteye bir gireyim dedim.
Ne hikmetse ellerinde bulunan çalıntı dosyayı ve reklamını kaldırmışlar (b)
Bunun nedenini bilemem ama umarımki yapılan baskının ve konuşmaların bir yararı olmuş olsun!!! Belkide o siteden birisinin utanma duygusu geri gelmiştir (e)
Ben football manager oyununu korsan olarak aldım..
Daha sonra bu siteyi keşfettim ve burada takılmaya başladım.
Burada yazılanlar, emek vermeniz, çabalamanız, tertemiz mükemmel dosyalar eklemeniz ve bunları ücretsiz yapmanız beni çok etkiledi
Son olarak fm2005 Trürkçe yamasınıda yayınlayınca gittim ve oynun orjinalini aldım..
fm2006 çıktı çıkalı oyunu daha almadım...
Oynamadım...
Hiç görmedim...
Kesinlikle korsanını almayacağım.
Yamalarını, grafik dosyalarını, taktik dosyalarını, genç yetenekleri sürekli indiriyorum kaydediyorum...
Amaaaaa...
Türkçe yama çıkmadan kesinlikle ne orjianlini nede korsanını almayacağım!!!
Bu yazıyı, sigames'e ibret olarak gönderebiliriz... ;)
Ne yazıkki ben ilk olarak CM 01/02 oynuyorken bu malum siteyi keşfetmiştim ve bu siteye takılmaya başlamıştım.O zamanlar resmen yeniydim internet aleminde we kendimi sürekli bi yerlerde MOD olarak fln görmek istiyordum.Yıllar geçti we bu malum olayın olduğu sene yine o sitede takılırken bu siteyle tanıştım we aslında bu siteye daha çok değer wermeme rağmen MOD filan olma aşkına benliğimi satarak bu olayın olduğu zamanda ben o sitede kaldım ama şimdi gerçekten çok ama çok ayıp yaptığımı görüyorum Volkan abiye karşı.Keşke inanmadığım halde o siteye inanıyormuş gibi yapmasaydım.Zaten bu olayın üstünden bir ay geçti we ben direkman koptum bu malum siteden çünkü gerçekleri gördüm.Bende FM 2006 yı sahte olarak almıyacaktım ama olmuyorki dayanamadım aldım ve turksportal a kesin bir dönüş yaptım.O siteden tanıştığım herkes le iki kişi hariç bütün iletişimimi kestim.Ve sizlere gerçekten çok büyük bi özür borçluyum çalınan yamada emeği geçen herkese.Onlara inanıyormuş gibi yaparak gerçekten inanılmaz bir ayıp yaptım sizlere karşı burada wesile olduğu içib özür diliyorum.Umarım o yıllardaki cahilliğimi affedebilirsiniz.Bu malum olay ta iki sene önce oldu nerdeyse beni umarım affedersniz.
sonuçta insanlar hata yaparak hayatı öğrenirler en azından hayatın gerçek yüzünü... biz her zaman doğrudan yana ve doğru bildiğimiz şeyden vazgeçmedik. bunlar sadece bize göre diil çoğu insana göre doğru ve YASAL olan şeylerdi. Umarım senin gibi çoğu insan da yakında böyle düşünmeye başlar. Seni tebrik ediyorum ayrıca. Aramıza da hoşgeldin ;) :)
ya bende fm 2005 te karsilasmistim ama fm 2006 bole sansal filan die olayla karsilasmadim su ana kadar ama digerlerini biliyomQuote:
Originally Posted by emirduman
şansal erman diilde turksportal.net adlı sitenin haberine göre başlıklı bi haber çıkıyor karşınıza maçtan sonra yapılan yorumlar için... :)
o haberi çok seviyorum ya..çok güzel çeviri..mükemmel çalışma..Quote:
Originally Posted by Çağrı Zorkol
Zamanından onlar bir önce bitsinde oynayalım diye Volkan'ın ne başını yediydik =)
wala billa yaaa..
ama şimdi de iyi ki yapmış diyoz :)
Uğraştı, yaptı, oynadık, çalındı, sahip çıktık aradan geçen evrelere bak ne yamaymış beh :DQuote:
Originally Posted by Çağrı Zorkol
sonunda insanlar doğru yolu bulmaya başlıyolar ama galiba heralde sanırsam ;)
Böyle durumlarda mahkemeye vereceksin ömür billah bir daha böyle birşey yapamazlar şerefsizlerin evlatları sülalesini kopyalayıp çarşamba pazarında sattıklarımının evlatları
arkadaşım biraz yavaş!!! bence sen forum kurallarını oku bi daha gel! ya da bundan sonra yaptığın yorumlara dikkat et! ok?
futbolcuların ve diğer teknik direktörlerin yaptığı açıklamalarda turksportal adlı siteye diye sitenin ismi geçiyo..Quote:
Originally Posted by Vieri
çok iyi yapmışsınız..:)..Quote:
Originally Posted by capriceman
Başka olarak ödüllerde we maç sonundaki haberlerde Turksportal ın adı bayağı bir geçiyor arakaddaşlar hatta bi iki tanesinden SS alıyım istiyosanız.
Şerefsizler .. Turkce Yamayı Birde Kendilerininmiş gibi gostermeleri Cabası Yaws. bole insanların siteleri nie acık kalırkı anlamam..
arkadaslar haklısınız ama biz ingilizce bilmeyen fm2006 oynayıcıları ne yapacak peki bizede ceza vemiş oluyorsunuz ben 2006 yı ingilizce oldugu için oynayamıyorum emsela ve bu gercekten canımı sıkıyor.oyunu yapanlar türkiyeyi adam yerine koymayıp türkçe secenegini koymuyolar diye sizde böyle yaparsınız bu oyun tutulmaz.gercekten kötü bir olay.sizde haklısınız ama bizimde oyun zevkimiz calınmıs oluyor bu sayede