-
Ben daha 8-9 yaşlarında (şu an 24 yaşındayım) Amiga'da oynuyordum bi menajerlik oyunu.Adını hatırlayamıyorum ama sadece İngiltere Ligleri vardı oyunda.Amiga devri bittikten sonra uzun bi ara verdim.Ve hayatımı değiştiren bu oyunu bundan 5-6yıl önce üniversitenin başında okuldan bi arkadaşım önerdi.Ben o gün bu gün CM ve daha sonra FM müptelası oldum.
Şu an koskoca bilgisayarda sadece bu oyun var.Allah sonumu hayır etsin...
-
herşey CM98 le başladı
sonra premier manager daha zevk vermeye başladı
sonra baydı
CM serileri vazgeçilmez oldu
-
ben henüz kendim çok merak ediyodum tabii 3 sene oluyo bi deneyim dedim birdahada burakamadım
-
baya kucuktum 97/98 sezonu falan dosta calısıo arkadas getırdı yuledık o zamanlar pek sarmadı ama cmnın 00/01 sezonunualdım cok sewdım gsde hagı falan war o zamanlar:) baya sardı sonrada wazgecemedım
-
97 yılında Bilgisayarı aldıımda Bilgisayarcı CM 97/98 i vermişti:)
ben de 8 yaşında ingilizce yok bişi yok bu oyun mu demişyim geri vermiştim fifa 98 i almıştım:D
sonra cm 01/02 ile yeni maceram başladı....
artık hayatımın bir parçası Football Manager:)
-
Cm 2000-2001 iel başladım hala dewam ediyor.CM 2000-2001 mükemmel bir oyundu onu hala oynarım o oyunun hatrına aradaki iğrenç cm2003de oynadım
-
bence bu tür oyunları oynamamızın sebebi kendi emeğinle takımları biryere getiriyosun tamam bu fifada felanda kendi emeğinle yapıyosun ama bunda yönetici oluyosun yani insanlar birşeyler yönetmek istiyo olabilir
-
walla ben de bilmiyorum ama çok zevkli geliyo bana.hem çok çabuk zaman da geçiyo.
-
sigara gibi basladımmı bırakamıyo insan...tiryakilik var ........:)
-
insanlar her zaman baş olmak yönetici olmak ve toplumdaki diğer insanlara söz geçirmek istemişlerdir.menejerlikte aynı hesap olduğundan yani futbolu oynamaktansa futbolcuları yönetmek gibi ayrı bir zevki olduğundan dolayı çok seviliyor diye düşünüyorum.birde tabiki özellikle uzun vadeli oynuyorsak bir futbolcudaki gelişimi veya yönettiğimiz klupteki gelişimi görmek insanın hoşuna gidiyor.yani bir klubü aldığınız nokta ile bıraktığınız nokta arasında dağlar kadar fark olabiliyor.sonra kendimizi bu oyunun kralı sanıyoruz bizden iyi oynayan birilerinin olamayacağını bu alemde tek olduğumuzu düşünürüz.kısacası kendimizi tatmin etmekten başka birşey değil