Milan...
Bir tek onunla zevk alıyorum şu oyundan.
Printable View
Milan...
Bir tek onunla zevk alıyorum şu oyundan.
Toulouse Fc cok zevkli oluyo 2. bi az alkkmar yaptim diyebilirim
valla ben en çok Arsenal ile yaptığım menajerliğimi sevdim sonrada marsilyaya geçtim halada marsilyadayım burasıda çok güzel tabi arsenaldekiler kadar iii oyuncuları yok ama namağlup gidiyorum işte.
Udinese...
benim beşiktaş her halukarda şampiyolar ligi benim oluyor :) ama şu an chelseada ynuyorum aynı başarıyı yakalayamıyorum..
FM 2007'de böyle bir takım yok ama 2006 ve daha öncesi için İngilterenin hazırlık ligindeki "Barnet" (şimdi daha üst bir ligde).
Kayseri...2009 yılındayım ve UEFA yı aldım:)
valla benim barcelona
eskisehirspor en zevklisi bu bence süper oluodu :)
su ana kadar çok takımla oynadım ama son oyunum olan arsenal kadar hiçbir oyundan zevk almadım zatn ilk kez bir oyuna 6 sezon dayanıyorum hep canım sıkılırdı 4-5 sezondan sonra bunda daha sıkılmadım
Trabzonspor tabiki
Tabiki karşıyakam şuan süper ligde 2.sezonum 5.sıradayım çok iyi gidiyoruz yanlız birde mali sorunlar olmasa çok daha iyi olucak:)
Türkiye dunya asya avrupa vs kupaları kazandm
villarealle oynamak zevkli hamburgda fena değil
Marsilya.....
Ankaraspor 4 büyükler arasında süper kapışma oluyor :)
her zaman Galatasarayla oynamak büyük zevk
GaLatasaray ve HartLepooL.. ÖzeLLikLe HartLepooL`da cok zevk aLmıstım..Cunku basıma geLmeyen iLgincLik kaLmamıstı :D
tottenham!!!!
****Livorno****
bayern munchen
fenerbahce ve liverpool
west bromvich albionu deneyin arkdaslar bide benim ilk göz agrımdırda :)
fenerbahce ve canakkale dardanel
Gençlerbirliği
Juventus ve Galatasaray
ölümüne eses Her zaman her menejerlik oyununda ESKİŞEHİRSPOR u seçerim ve oynamaktan büyük zevk alırım bide manchester city i seçerim en zevk aldığım 2 kulüp bunlar
valla ben erzincanspor u yönetmeyi diğer takımlardan daha çok seviyorum çünkü
zorluklarla boğuşmak
arsenal
sırada tothım war:D
Trabzonspor
milan-galatasaray-sekerspor-eskisehirspor
cardiff City
fenerbahce-bayern munich
ben hep fiorentina trabznspor ve at.madridle oynardim. Simdi chelsea ile basladim cok zevkli
kayseri ve bayern ve lyon
Hsv,Atletico Madrid
Glatasaray dan baskasından zevk almıyorum gercekten