süper olmuş en çokta volkan abinin evi süperdi::D:n:
Printable View
süper olmuş en çokta volkan abinin evi süperdi::D:n:
mükemmel olmuş sağolasın
Teşekkürler Arkadaşlar.Deamını isteyen varmı.
Nekopun odası,Sekopej'in bilgisayarı daha neler var elimde neler.Herkes uyurken ben Araştırma yapıyorum :D
Ne olacak, ben çekip koyarım pcmi.:D Fake bunlar fake, benim gizlim saklım yok.:D
Ömer abi devamini bekliyoruz senden :D
Kimsenin gizlisi,saklisi kalmasin :p
Birkaç gündür yazmamamın nedeni güvenlik kayıtlarımızı incelememdi. Sonunda güvenlik kayıtlarımızdan bu belgeye ulaştım. Ömer gizli kamera montajını yaptıktan sonra video odasına girerek orjinal kayıtlardan kendini çıkarmış ama cam'a yansıyan görüntüsünü iyi silemediği için ( aslında benim profesyonelliğim sayesinde ) orjinal kayıtlarda alenen ortaya çıkmıştır.
İŞTE BELGE! ÖMER GİZLİ KAMERA MONTAJI YAPARKEN
Üstelik kendisini bir yalıtım montajcısı olarak tanıtmış, holding'e girerken de güvenlik görevlilerine "Volkan Bey Türkçe FM çeviriyormuş, çok üşümüş dışlardan soğuk hava geliyormuş kendisi aradı beni, işleri başından aşkınmış rahatsız edilmeden çalışmak istiyormuş. Sen geldiğinde direkt gir içeri beni falan aratma işlerim çok dedi. Ama arayıp geldiğimi haber verirseniz sizin işinize son verebilir, zira çeviri yaparken rahatsız edilmek istemiyormuş. Benden söylemesi" diyerek onlara üç buçuk attırmış, ikilemde kalan güvenlikçilerin "ülen işimizden de olmayalım bi de" çekinceleri ile içeri sızmış, holdingimizin muhtelif yerlerine kamera yerleştirmiş ve hain emellerine ulaşmıştır.
Turksportal Bilişim Merkezi'ne yapılan bu saldıryı gerçekleştiren, tüm gizliliğimizi ortaya çıkaran S-B-Z ( Sizi Ben Zokaladım ) kod adlı kişinin bunu yanına bırakmayacağız. İsmini şampiyon'dan S-B-Z ye neden çevirttiği de böylece anlaşılmış oldu.
http://img530.imageshack.us/img530/1408/tsigizlihi4.jpg
Volkan abi harikasın :D :D
Turksportal server ı süper olmuş
Volkan hakikaten harikasın,Tebrik ediyorum seni photoshopta uzmansın anladım ama biraz daha çalışmak lazım yinede :D
Şimdi Sıra geldi Volkanın Tezini çürütmeye :
VARAN 1
1-Volkanın Resimde Kırmızıyla çizdiği iki alana dikkatinizi çekerim.Bu nasıl bir yansımadır Allah Aşkına Camın bu tarafından taaaaa diğer tarafa yansımış ve işin daha ilginç kısmıda elinde tuttuğu silikonun Yönü :zuhaha ikisindede aynı tarafa bakıyor dikkat edelim.Halbuki yansıma benim bildiğim Ters Yönlü olur :D
burdan ne anlıyoruz?
Birdahaki sefere bu kadar uğraşmışken montajla image kısmından Rotate Canvas işaretleyip 90 derece olarak ayarlayacağız. :zuhaha
VARAN 2
2-Gizli Kameraya bakarmısınız lütfen buna yakalanmamak eldemi nasıl gizlediniz be adam onu oraya :zuhaha yorum yok buna..
VARAN 3
3-Ben olduğumu İddia ettiği kişide Volkanın kişisel işlerini gören mahmut abiden başkası değil.Yapma Volkan bu yaşta adamıda kendini kamufle etmek için Rezil etme Koskoca Binanın Dış Cephesinde,Gerek yok bunlara :D
Maskeler Düşecek.Araştırmalarım sürecek :zuhaha
:D:D:D İkinizde süpersiniz :D:D:D
Volkandan Cevap gelmemiş hala,kesin yine odasında o karmaşada photoshopta bişeyler yapıyordur,yakında çıkar kokusu :D
Güzeldi sağol:)Volkan abinin evide güzelmiş ha.
çok manyak bişi bayıldım hele gereksiz mesaj alanı çok güzeldi orada duran adam da gereksiz mesaj alanına mesaj atan kişileri temsil ediyo herlade :):)