İyi de be Erdem ayrıLdın ayrıLdın da Sitenin ne suçu günahı var :zuhaha akLın başına geLdi demek sonunda.İyi.
Printable View
İyi de be Erdem ayrıLdın ayrıLdın da Sitenin ne suçu günahı var :zuhaha akLın başına geLdi demek sonunda.İyi.
İşte bu :) Abi istersen gel Bursa'ya bu gece karşılarım seni bizde kalırız :p Akarız alemlere '' Kopbana '' :D :n:
bizi cok sevindirdin abi Allah da sen her daim sevindirsin..
Abi bugün duydum okurken içim gitti ayrılcan diye. Ama olsun haticeye değil neticeye bakçaz :D:D:D:zuhaha
Oo bu çok iyi haber Erdem abi.Sevindim.:)
Gidip kafanı dinlemen gerçekten iyi gelecektir.:)
Konuyu daha yeni görmüştüm ve çok üzülmüştüm ki birden dönme kararın geldi. Çok sevindim be Karadenizli abim.:)
gittim gittim geldim.tam olarak tanımasam da sevdiğim bi abimsin.bidaha hiç böyle kötü olaylarla karşılaşmaman dileğiyle.
erdem abi en iyisini yapmışsın bir kız yüzünden hayattan kopmamak lazım tabi ki 4 sene dilekolay ama unutursun insallah ve aramıza dönersin...
Valla bende yeni gördüm ilk başta çok üzülmüştüm ama tabi emindimki Erdem abi birisi ( Adı neyse.:) ) TSI bırakmaz.;;)
Kim bana
Naber mAyg :zuhaha
Diycek :( :)
gitme be abi......
Okudum abi yaw....
ABI KONUSMUSLUGUMUZ YOK AMA GITME BE BI KIZ ICIN DEGMEZ
erdem umarım foruma geri dönersin yorumlarını değerli buluyordum kendini herşeyden soyutlamanı tavsiye etmem pişman olursun en iyi kararı vermişin kafanı dinledikten sonra yine bekliyoruz seni buraya :)
...
ilginçç!
benim tanıdığım erdem olamazsın sen :)
şaka bir yana yapma etme allah aşkına değer mi?
Arkadaşlar ilk sayfayı okurmusunuz? :n:
Erdem abi bu sabah 12.30'da memleketine vardı..:)
Aboooo. Karşılama yapardık. :( Çarşamba bandosunu getirirdim :(
Anaa arkadaşlar ne old.Erdem abi nedem gitti :S.Daha çip takacaktı:(.Şaka bi yana geri gelecek mi :(
Erdem Samsun'da imişsin galiba, seni gelip yanına iyi bi posta çekmem lazım anlaşılan...
Cep No var.Dayaklı iletişim kurabilirsin Murat abi :)
Gerı donmen dılegıyle
not.arkadaslar on sayfada bı sarkı vardı o ne şarkısıydı adamın adı M ile başlıyodu galiba...
Erdemim degermi yaa bırak kızı falan biz yine bir Türkiye maçını izleyecegiz birlikte ben sana yine Lampardla 40 metreden 7 tane atıcam yine Çağrı'ın o şom ağzından çıkan olayları yaşicaz takma kafana bunları aşk herkezin derdi. :)
Bu olaya bir anlam veremedim ancak 4 yıllık birliktelik hiçte az deil
yolun açık olsun
bir an intihar yazisi sandim he...tirstim:icon_biggrin:
her arkadaşından ayrılan gidecekse işimiz var demektir...bende ayrıldım ama dimdişk buralardayım :zuhaha
İşin şeyini çıkarmışsınız yine beyler aferin aferin...
Hakikaten Emre haklı. Lütfen!
Konu sahibi açıklamasını yapmış ve döneceğini söylüyor.Ne mutlu.. :)
Bu konunun halen daha açık kalmasının sebebi nedir?