2 şehit daha ...
Printable View
2 şehit daha ...
Şanlı Mehmetcikler ; Ruhlarınız Şad Olsun.. !
Küfür etmemek için elimi zor tutuyorum..
Sınır ötesi operasyon için tezkere mecliste son dakika gelişmesi olarak..
Şimdi insan demek için bin şahit isteyenler görecekler.Allah ordumuzun yardımcısı olsun.
Yazacak çok şey var da neyse...
Allah şehit yakınlarına sabır versin. Tezkere çıksın, asker sınır ötesi operasyon yapsın ne olacak? 30 defa sınır ötesi operasyon yapılmış bu terör bitti mi? Gittin oralardakileri temizledin adam geçen hafta İzmir'de bombayı patlattı. Çözüm sınır ötesi operasyonda mı yani şimdi?
Bir de ricam bu şerefsizlerin yapmak istediklerini gerçekleştirmeyelim. Bahsederken bölücü terör diyelim. Buna tüm basın da özen gösterir de adamların istedikleri prpaganda yapılmamış olur umarım.;)
25 senelik örgüt bir sınır ötesi operasyonla bitirilmez.
En azından göz dağı vermek için operasyon yapılır dicemde adamlar kukla...
Operasyon tabi ki yapılsın ama tüm alanlarda. Bunu da 25 senedir hiçbir hükümet yapamamış.
Askere yetki verilir de girerler umarım...
Asker bi girsin hayırLısıyLa Şu Kuzey Iragı bi hopLatsın geLsin bakaLım ondan sonrası noLur kısa vadede yapmamz gereken tek çözüm bu gibi..
Vatan Sağolsun!
Bazıları hala sorumlu arıyorlar. Hala aynı tas aynı hamam devam ediyoruz. Farklı siyasi görüşü taşıyanlar hala "onlar" diye bahsetmeye devam ettikçe bu terör çok devam edecek.!! Bu güne kadar BİRBİRİMİZİ yiyeceğimize, sol sağ diye birbirimizi öldüreceğimize BİRLİK olup teröre yumruğumuzu vursaydık bu hallere gelmezdi bu iş...
Siyasete kayan mesajlar sillinmiştir.! Önceki sayfalarda da belirttim konunun açık kalmasının sebebi TERÖRÜ LANETLEMEKTİR.! Farklı boyutlara çekilmeye devam edilirse konuyu kilitlemek zorunda kalırız...
KAHROLSUN pkk
BU HESAP 2 TARAFTA DA SORULACAK !!!
Arkadaşlar benim okulum ünlü Haydarpaşa Garına yakın Haydarpaşa anadolu meslek lisesinde okuyorum bu gün eve gelirken gördüm de hummalı bir çalışma ile askeri araçlar ekspres(uzun yolculuk) trenlerle askeri araç sevkiyatına başlanmış...kalabalık bir araç trafiği vardı bence büyük olasılıkla sınıra hazırlanıyordu onlar yani bayramdan sonra sınır ötesi operasyon olabilir büyük olasılıkla VATAN SAĞOLSUN
Vatan sağolsun.. Allah şehit ailelerine sabır versin ruhunuz şad olsun abilerimm.. Allah bin belanı versin pkk
20 terörist yakalandı sınırda..
Öldürselermiş keşke.
Devriye Gezen polis otosuna eL bombası attıLar bunları varyaaaa :mad:
1 PoLisimiz Şehit oLdu son durum değişmede oLmaz inş..
Bunlar ne yapmaya çalışıyor yaaa.:mad:
Şerefsiz ve haysiyetsizler yine saldırdı, 1 canımızı daha verdik bayram öncesi.
Bayram öncesi bari insanları ağlatmayın.:mad:
Hesap sorulacak.
Ne güzel demiş.
BU HESAP 2 TARAFTA DA SORULACAK !!!
by Andriy
Beyler baydı, biz Siyaset bölümünü kaldırdık bayağı uzun bir süre önce.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Konuyu kapatyorum. Teröristlere başka yerlerde sınırsız laf sayabilirsiniz.