geç olsun güzel olsun :D
Printable View
geç olsun güzel olsun :D
Şifreyi çözdüklerini sanmıyorum, onlar sanırım sadece .xml dosyalarını çevirdiler...
Evet öyle.Quote:
Originally Posted by emirduman
çeirmiler ama mesela takım olacağına takim olmuş hoş görüntü yok..İlla Turksportal yapınca güzel oluo;)
Quote:
Originally Posted by Vieri
ehehe o günüde hatırlıyorum.Sitede yakjlaşık 600-700 kişi online gözüküyodu FM sayfasında ama o gün çıkmamıştı yama.Sanırım o ymayı ilk idirende sergioydu..Sabaha kadar oynadım falan diodu.Aman ya ne nostaljik olduk:D
Her neyse yamanın çok güzel olduğundan eminim ya kuşku bile duymuyorum..(y)
gerçekten türkçe yama iyi olacak...ama aklımdan ne zaman sorusu bir türlü çıkmıyor :)))...hadi kolay gelsin..
Siz meraklanmayın elimizden gelen gayretle size güzel bir yama sunacağız.
Ama yine dediğim gibi yaptığımız bu Türkçe yamanın birileri tarafından alıp "biz yaptık" diyerek nette dğıtılması ve binlerce kişinin bunları indirip oynaması nedeniyle en azından ben bu çeviriden sonra bir daha çeviri yapmayacağım. Zira yoruldum artık...
Ben o olaylarda turksportal üyesi değildim ama eğer turksportal uyesi olsaydım yapılmasıl gerekeni en ciddi yoldan yaplımasını zilerden talep ederim..Rn küçüğü mahkeme..
Eeee NE durumda paket ? Acıkcası ben oyundan sıkıldım ama Türkce olursa yeniden oynarım yani :) Çünkü cok duz mantık oynadım ya
Quote:
Originally Posted by turknemesis
Çok iyi...selamı var ellerinden öper:D :D :D Biraz neşelenelim yahu yakında Türkçe yama geliyor :D
eheaeheahe ellerinden öpermiş:D:D
gelsin öpsün itirazımız mı var yaw:D
adamım sana yapılan bu haksızlığı kınıyorum.bu terbiyesizliktir.bu yaptıkları hırsızlıkla aynı şeydir.biz senin sayende oyunu türkce oynayıp zevk alıyoruz.sana teşekkür ederim kendi adıma.
Saolasın kardeş.emeğini çalanlar utansın.VE bişey sorucam.bu türkçe versiyon çıktıktan sonra oyunda yeni bölüm açmamız şartmı.eski bölümde olmazmı.
Eski bölümde olcak diye biliyorum..yani save'de
Kayıtlı oyunlarla uyumlu olacaktır diye düşünüyorum türkçe çalışma..
Ancak ülke isimlerinde falan türkçeleştirilmeye gidilirse onlar kayıtlı oyunlarla uyumlu olmayabilir...
bence de kayıtlı oyunlarda bi problem çıkmaz...
Kayıtlı oyunlarda problem olmaz, olması için database değişikliği olması lazım.
Yani oyuncuların özellikleri nasıl database içerisinde ise kulüp, ülke bilgileri gibi bilgiler de databse içerisindedir.
Şöyle açıklayayım forumun grafikleri değişse de içindeki yazılar hep aynı kalır, yazılar değişmediği sürece :)
ne zaman diye sormak yok dediğimi hatırlıyorum...
VoLkaN BaROs
ya sizin hakkınız ödenmez walla gece gündüz hiç bi çıkarınız olmadan böyle çalışmalar yapıyosunuz çok teşekkürler(ee ne zaman çıkıyo yama:D )
beklemedeyiz :D siz zaman vermeyin ama yinede biz hep sitede bekliyoruz :D
Alemde Kralsiniz....emege Saygi İstİyoruz.....dÖrt GÖzle Calismanizi Beklİyorum..fm 2005 TÜrkce Var Bende MÜkemmel Yapmissiniz....2006 TÜrkceyİ Beklİyoruz TÜm Fm Sevenler Olarak..........
walla sayın turksportal yetkılerı.anlasılan o ki bu turkceyı yapmakla cok kişiniin duasını alacaksınız.daha ewweldede oldugu gibi.millet sizi merakla beklıo.benim için sorun yok ingilizce ögretmenligi 2 sınıf okuyorum..ama bu üzerinizdeki milletın sizi bekleyiş baskısı sizi bi hayli yoracaga benzıyor.şimdiden kolay gelsin.bol fmli günler...
zaten turksportal dan başkasını kullanmam uzun zamandır bekliyordum ne zaman başlayacaklar diye sonunda oldu başkalarının yapmış olduğu yamalara suskun kalamazlardı zaten
çalışmalarımız halen devam ediyor :) biraz daha bekleyeceksiniz.
fm ciler için en iyisini yapacanızdan kuskumuz yok.cok cok kolay gelsın.unutmayın arkanızda koskoca fm ordusu warr...saygılar sewgılerr.kolay gele
biliyorum işiniz çok zor ama ...
Ne zaman çıkacak demeyin diye yazdığımı hatırlıyorum lütfen üzmeyin beni...
VoLkaN BaROs
Bende 4 gözle bekliyorum.Daha yeni yükledim oyunu, baktım ingilizce sarmıyor.
Arkadaşlar, hala zaman soran bazı arkadaşlarımız var. lütfen bu konuda biraz anlayışlı olalım. biliyorsunuz bu yapılan, bir boş zaman işi. ama bazen özel hayatta öyle gelişmeler oluyor ki, kafanızı bu işe veremiyorsunuz. 1 gün sonra ne olacağını tahmin edebilme gibi bir lüks olmadığı için kimsede, önümüzdeki günlerin ne getireceğini hiç bilemeyiz. daha önce gta san andreas türkçeleştirmesinde bu hatayı maalesef yapmıştım. 3 saat gecikince yama, milletten neredeyse küfür yiyecek hale geldik.
Sadede gelmek gerekirse hakkaten zaman sorma, çevireni mutlu edecek bir soru değildir. lütfen bu konuda biraz anlayış gösterin.
Ben bu siteye yeni üye oldum ama daha önceden de takip ediyordum. Çalışmalarını taktir ediyorum ve bu çalışmalarınızın devamını diliyorum. Türkçe çalışmasını da tüm FM'ciler dört gözle bekliyordur. Artık bu site benim favorim oldu.:):D
ya ben bu türkçe çalışmalar için size az dua etmedim Allah razı olsun bir nevi hayat kurtarıyorsunuz en azından benimkini
sabırsızlıkla beklıyoruz
Arkadaşlar çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İşte size bir kaç görüntü.
http://img357.imageshack.us/img357/2...cev18cq.th.jpg | http://img51.imageshack.us/img51/425...ev129ql.th.jpg | http://img46.imageshack.us/img46/292...ev134em.th.jpg > http://img114.imageshack.us/img114/7...ev141un.th.jpg
çok güzel abi bizim için çok çalışıyosunuz çok çok saolun
ii çalışmalar
çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar
bu resimlerden sonra dahada umutlandım
fm 2005 in türkçe oynamak çok güzeldi.(Maraton programında erman toroğlunun yorumları çok iyiydi). Fm 2006 çalşmalarınızın da çok iyi olucağını biliyorum. Benim gibi türkçe oynamak isteyen binlerce oyun severi çok memnun edecek. Emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
vallaa ben ingilizce bilmeme ragmen oyundan zevk alamıyorum o şekilde.pek oyun oynamam zaten,oynadıklarımıda eger uygunsa tr ye çeviriyorum.ama bunu çeviremedik tabiki.bende sonunda sildim oyunu.ama madem tr çıkaracaksınız yüklerim tekrar.öyle yarısı tr yarısı ing sevmiyorum ben.siz çıkarana kadar bekliycem.kolay gelsin.
Budur ya budur cıkmasını sabırsızLıkLa bekLioruz