-
olsa tükkan senin.. :)
üçümüzünde bağlantısı 1024 olduğundan bu sorunları yaşadık. büyük ihtimalle daha iyi bağlantıyla daha az sorun yaşarız. zaten sonuçta bu bi test yayınıydı ve bakalım projemiz gerçekten olabilecek mi diye denedik ve gerçekten olduğunu gördük. bunu başardığımız için gerçekten çok sevinçliyim en azından kendi adıma. bundan sonra da çok daha güzel yayınlarla ve projelerle tekrar beraber olacağız.. daha neler var neler??? SÜPRÜZ!! :n:
-
evet oyunun takıldığını anladık :D
Bide yayının ilk başlarında kapınız çaldı sesi geldi :D
-
O Ses kaydında oLan bişeydi :) İLhan Aydogan carpıcı acıkLamarını yaparken ziL caLdı bende duymuştum :)
-
Çağrı abi başka ne zaman anlatacaksınız bende dinlemek istiyorum çok merak ettim:)
-
yayın yapılacağı zaman sizlere hem turksportal aracılığıyla hem de kayipkent aracılığıyla haber verilecek zaten. ama benim amacım şuanda haftada en az 3 yayın yapabilmek. tıpkı ligtv'nin şuanda turkcell super liginde uyguladığı uygulama gibi. bu hafta sonu gerekli açıklamaların bulunduğu geniş çaplı bir makale yazıp her iki siteye de ekleyeceğim. gerekli bilgileri artık o makaleyi okuyarak öğrenebileceksiniz. ama dediğim gibi çoğunlukla haftasonları olacak yayınlar. ne zaman hafta içi olur derseniz? çok üst düzey ve popülaritesi yüksek olan maçlar eğer haftaiçine alındıysa o zaman haftaiçi de yayın yapılabilir.