NİCK:sanalman_34
sanal adam sanal erkek 34 zaten bilirsiniz istanbul
İmza: Çarşının ünlü sözlerinden birisi
Avatar: kendi telefonumda yaptığım bişi çerçeve içine sokulmuş bir bjk amblemi
NİCK:sanalman_34
sanal adam sanal erkek 34 zaten bilirsiniz istanbul
İmza: Çarşının ünlü sözlerinden birisi
Avatar: kendi telefonumda yaptığım bişi çerçeve içine sokulmuş bir bjk amblemi
NİCK : nickim aslında trajikomik bir hikayenin özeti :)..üniversiteyi 7 senede bitirdiğimden mütevellit,6.senem içerisinde okulda yaşça benden büyük sadece dekan kalmıştı :D
onun için okulda, bizim alt sınıflardaki arkadaşlarda bana DeDe lakabını uygun gördüler..
o gün bugün DeDe benim üstüme yapışmış bi etiket gibidir..burdada yaş ortalamasının DeDe nickine uygun olacağını düşünüp bu nicki kullanmayı uygun görmüştüm..haksız sayılmam heralde :D
AVATAR : avatar için sölenecek bişey yok heralde..KARTAL işte ötesi var mı ?
nickim ve avatarım Del Piero'nun tek efsane olduğunu,imzam Juventus'un en büyük olduğunu ve Del Piero'nun en goolcü futbolcusu olduğunu gösteriyor.
NİCK:BURSA_MC BURSA bursada yaşadığım için MC adım Mert Can olduğu için baş harflerini koydum
AVATAR: TEXAS SUPPORTERS CLUP logosu
küçükbi avatar değişikliğine geçtim
avatar : fazla söze gerek yok zaten
imza: gs&ankaraspor ve nedved aşkını anlatıyor
Nick: bundan 6 sene önce netle ilk tanıştığım zamanlarda mynet ten mail alırken türkçe karakter kullanmadan soyadımı yazdım. Hizlioglu bir daha da öyle kaldı. Net aleminde hizlioglu olarak tanındığım için değiştirmek istemedim.
İmza: web sitemin linki...
Nickim: Cimbom için...
İmzam: Belli oluyor zaten:D
Avatar: valla kendim seçemediğim için cimbomun kini seçtim bi anlamı yok
Nickimin anlamı
Anlamını benimde bilmediğim eski bir dostumun kullandığı bir nickti
İmzamın anlamı
1-)Yıllardır birbine düşürülmeye çalışan halkların nasıl kardeşçe yaşadığını gösteren bir yazı
2-)ernesto che guevera nın
latin amerika gençliği birinci kongresi'inin açılışında yaptığı konuşma (28 temmuz 1960):
3-)sunay akının che hakkında söylediği güzel bir söz
Aslında buraya msnde ve diğer sitelerde kullandığım avatarı koyacaktım kurallara aykırı olduğu için hoşuma giden vatarları kullanıyorum
Nickim: yıldızı Simgeler...
İmzam: A-R-U-D-A nın Açılımı Ve Galatasaraya oLan Sevgimi simgeler.
Avatar: Avatarım Sİlindi yorum yapmıcam SImdıkıde FIlm resmı işde:P
Nicim:soyadım tosun ondan esinlenerek böyle bi nick oluşturdum kemal sunalın filmiyle alakası yoktur
imzam:100. yılında takımım fenerbahçeye güvenmemden ve destek vermemden esinlendim
Avatar:Kullandığım avatar kaldırılınca idaretten takılıyoruz işte spider-man'a:)
Nick:Fenerbahçenin kuruluş tarihiyle ismimi birleştirerek oluşturdum genelde bütün forumllarda bunu kullanırım.
İmza:Sizlere bu forumdaki kendi açtığım konularla bilgilendirmek için oluşturduğum kısayoldur.
Avatar:İlk +18'li gittiğim flim olduğu için o flimin baş kahramanı Fred'i koydum.
benim hiçbirini açıklamama gerek yok heralde gayet açık hepsi :D
Nick : AzraiL™ >> Can Alır :) Bir Gün Pc Başındayken Arkadaş msn'den bir resim yolladı resimde AzraiL vardı o günden belli nickim AzraiL..(Tam O Sırada Nickimi değiştirmeyi düşünüyordum)
Avartar : Tam Galatasaray ve Hasan Sas Hastasıyım..
İmza : TURKSPORTAL..
benimkiler anlamsız yaa :)
Nickim;
VanDerSar'dan geliyor.Adım sarper olduğundan dolayı ikisinin sentezi oldu.Kafa patlatarak bulmadım vahiy gibi geldi kafama :D
İmza:Hayatımda gönül verdiğim takımlar,fiorentina fan sitemizin linki ve fm'nin bana göre tanımı
nick:ismim ve doğum yılım
imzam:sevdiğm oyuncunun tam ismi
avatar:kaka yı çok seviyorum cm4 den beri herzaman alıp oynatırım onu
Silent Island:Issız ada.Ses uyumu da güzel Saylınt Aylınd :D
İMza:E bizim de bir kaç katkımız olsun fmcilere
Avatar:Cristianom Ronaldom.Tam benim oynadığım mevkide oynuyor oyun stili de bana benziyor ama ben o kadar teknik değilim :D
:n:Saylınt Aylınd; imzandaki link ölmüş ya :) :)
BENİMKİLERİ SÖyLEMEYE GEREK YOK SANIrIM
:D:D:D:D
ne imza var nede avatar
hepinizin tanıdığı bi çocok sadece
nicikm hoşuma gidiyor hepsi bu:DD:D:D:D
Nickimin anlamı
Kenan altuntas'dan kenan'dan k ve altuntası aldım birleştirdim Kaltuntas
İmza belli cm0304 hastasıym.
ronaldinho da zaten mikemmel bi futbolcu.uzay ötesi,
nick: yavuz adım selim ikinci adım 58 sivaslıyım plaka kodu
imzam: belli galatasaraylıyım
nickim:mynette isim arıyodum üye olmak için.ömer faruk yazdım olmadı omar yazdım olmadı en sonunda yaza yaza umarfarukum oldu onu da kabul etti ismimde öyle kaldı
avatarım:ararken bunu buldum işte:D
imzadada pek bişey yoq
konu 04-03-2006 da açılmış ce vevap yazıyosun!Quote:
Originally Posted by umarfarukum
Benİm Nİke Batuhan Yazdim DoluymuŞ Bende BÖle Yazİm Dedİm
Avatarim Trabzonsporlu OlduĞum İÇİn Ts Koydum İmzada İse Aİlemden BaŞka İkİ Şeyİ SevdİĞİm Şeylerİ Yazdim
Üstte Trabzonspor
Altta Harflerİ Kodlayarak SevdİĞİm Kizin Adini Ve Kendİ Adimi Yazdim
nick= ibrahimovic hastatasıyım ibrahimovic varmış adım raşit olduu için ibrahimovic R yaptım
avatar=ibrahimovicinkini bulamadım onun için gs yptım gsliyim
imza=anlaşışıyodur herhalde.son gülen iyi güler meselesi:D
benim nicq imin anlamı (aslında anlamı yok :D)
bi gün kuzenle bana knight online da char açtık adını ne koyalım diye düşünürken benim kuzenin aklına geldi ve yazdık ilerleyen zamanlarda benim çok hoşuma gitmeye başladı...
Ve heryere Ahmeds yazmaya başladım...
nickim:fm en sevdiğim oyundur oyunlar arasında smyrna da izmir imin eski adıdır ikisi birleşince fmsmyrna oluyo
avatar:genelde 100.yıl amblemi durur ama bi tartışmadan sora adriano yu kullandım
imza:imza da ölesine yazdım maksat ing bişey olsun