Güzel buluşma olmuş.Keşke bende gelseydim ya :)
Printable View
Güzel buluşma olmuş.Keşke bende gelseydim ya :)
Daha ne yapalım Erdem :) Keşke olsaydın..Ama sen gelincede buluşuruz yine :) Valla çay içtik dedikodu yaptık :zuhaha Bu aralar kızlar kesat Atakumda oluyorlar :p
Geçeriz Eralp Geçeriz :) Allaha şükür eğlendik güzel geçti :) Umarım başka zamanda tekrar buluşuruz :)
:LaigLeNoiR ; Yetiştim yetiştim :) Ama kimse yokdu arabada ya uyudum valla :zuhaha
vay guzel bı bulusma olmus 1.81 en kısa ıse bende gelsem kısa kalcaktım herlade turgutun yanında :D
Güzel bir buluşma olmuş anlaşılan.Turksportal üyeleri arasında İstanbul,Ankara ve Bursa'dan sonra 4.buluşma olmuş.Tabii Antalya'daki ve diğer şehirlerdeki ufak çaplı 2 li buluşmaları saymazsak.Sırada İzmir var.İleride daha bol buluşmalar gerçekleşmesi dileğiyle..
Evet Şesmi Güzeldi :) Yavaş yavaş Trabzon planıda var aklımda :) Yanılmıyorsam oradada en az 5 kişi olma durumu var :) Bu sene Antalyayı yapamadık ama kımsetse birgün o da olacak :)
Turgut Trabzona geçeceğin zaman bana da haber ver :D hatta beni al Giresundan :D:D
Murat şu sınav işleri bitsin o zaman geçeriz hep ßeraber :)
Draßizonda pide yeriz sonrada bi köfte tamamdır zaten :p
Trabzon buluşması tarihi kışın olursa benim açımdan daha iyi olur..Daha iyi agırlarız sizi..:)
Valla Yaz sonuna doğru olabilir belki :) Benim bu aralar sınavlarım var beden eğitimi sınavları..Onlar bitip kayıtlar falan uzun sürer yani :) Eylül başı sonu gibi gibi :)
Bu arada Boztepe'de bulunduydum bi arkadaşa misafir olmuştum..Ben zaten Trabzonluyum ama yerleri o kadar bilmem fakat 23 Nisan gibi falan Boztepedeydim :)
Güzel bir bulşma olmuş.Turgut abi uzunmuş baya:)
Sağolasın Deniz :) Murat İle aynı gibiyiz :)
En kısa bendim :( 181 boyla hemde.
Güzel olmuş buluşma fakat Murat abi'yle Turgut abi arasında pek boy farkı yok bildiğim kadarıyla.En fazla 5 cm. fark.Resimde bayağı fark var.(: Ayrıca ikinci resimde Umut abi bir şeyin üstüne çıkmış :D O resimde Turgut abinin kaşına kadar geliyo boyu fakat son resimde çenesine falan geliyo boyu.:D
Turgut, tanga terliklerini yesinler civciv. (: