Murat abi baaşrılar ligi bekliyoruz merakla
Printable View
Murat abi baaşrılar ligi bekliyoruz merakla
Transferler Güzel Başarılar Dilerim
çok iyi anlatım hoşuma gitti, takipçinim, başarılar abi :)
transferlerin güzel murat abi ligi merakla bekliyoruz. başarılar...
CapeL harika transfer.:)
Beşiktaş 4-1 Galatasaray
1.Hafta
Hakem : Vedat Yüksel
Stad : Beşiktaş İnönü Stadı / İstanbul
Saat : 19:00
Beşiktaş ; Rüştü 7, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 8, Gökhan Zan 8, Sivok 8, Tello 8, Uğur İnceman 8, Delgado 8, Holosko 8 (Dk.90 Can Erdem 6), Nobre 7 (Dk.45 Serdar Özkan 7), *Bobo 9
Galatasaray ; De Sanctis 8, Uğur Uçar 5, Volkan Yaman 6, Meira 6, Servet 6 (Dk.67 Emre Aşık 6), Linderoth 6, Mehmet Topal 6, Sabri 6, Kewell 6 (Dk.63 Lincoln 6), Nonda 7 (Dk.34 Hakan Balta 6), Ümit Karan 7
Sarı Kartlar : Serdar (BJK) , Uğur,Ümit,Hakan (GS)
Kırmızı Kart : Volkan Yaman DK.34 (GS)
Goller ; Dk. 15 Ümit Karan (GS) , Dk.28 Uğur İnceman , Dk.65-88 Bobo , Dk.67 Linderoth KK (BJK)
Ligin daha açılış maçında karşı karşıya gelen iki dev kulübün maçında Kara Kartallar sahaya hükmetti.
Maçın başlarında yenik duruma düşmesine rağmen skoru dengelemeyi bilen Beşiktaş bu dakikadan sonra rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdi ve skoru farka taşıdı.
G.Saray'ın yeni transferlerinden De Sanctis kalesinde 4 gol görmesine rağmen yüksek performans sergiledi.Bir o kadar da yüzde yüzlük gol posizyonunu çıkaran tecrübeli kaleci ilk maçında 4 gol yediği için ise üzgündü.Beşiktaş'ın yeni transflerinden Uğur İnceman'da ilk resmii maçında golle tanıştığı için ayrıca mutlu olduğunu belirtti.
Bir sonraki Hafta Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde ve oyunculara teknik heyetin bu farklı derbi galibiyetinin ardından 1 günlük izin verdiği açıklandı.
Tebrikler Murat abi Yavaş Yavaş gidiyosun ama Resimler Yazılar Felan daha hoş oluyo Uzun SÜrmesi Dilegiyle.
Benim için kötü senin için iyi bir skor murat abi :n: başarılarının devamını galatasarayı bir daha yenmemeni dilerim:D
Kariyerlerin bu şekilde aktarılması açıkcası daha çok haz veriyor bana..Hem daha çok istatistiği görebiliyorsun hem de oyun hakkında daha doyurucu bilgiler elde edebiliyorsun..gerçekten çok güzel düşünülmüş..
Şimdi yapılanlara bakarsak transferler tam anlamıyla ''nokta atışı''..Fakat dikkatimi çeken bir nokta var..Gs maçında hiçbir yeni oyuncu forma giymemiş..Acaba maçı oynadıktan sonra mı transferler gerçekleşti yoksa hazır değiller diye mi oynatmadın ? Ayrıca 4 gollü bir derbi galibiyetinin ardından Trabzonspor'uda Avni Aker'de yenersen ciddi bir seri yakalayacagını düşünüyorum..
Capel ve Sercan maç kadrosundaydı fakat oyuna girmediler.De Zeeuw'da 18 kişilik kadroya alınmadı.
Teşekkür ederim.Emrah'tan hoşuma gitmişti bende bu şekilde yapmaya karar verdim :)
Abi ilk maç süper sonuç fikstürün baya zor heralde diğer hafta trabzonspor:)
Bobo : '' Bırakın Gideyim ''
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...bn_Bobo009.jpg
Beşiktaş'ın Brezilya'lı golcüsü Bobo tedavi olmak için gittiği ülkesinde bir dergiye verdiği röportajda ;
-'' Beşiktaş'da çok mutsuzum Ertuğrul hocanın gitmesi beni yıprattı. Avrupa'dan müttiş teklifler alıyorum ve artık Beşiktaş'ta kalmam imkansız.'' dedi.
Sağ bacak baldır sol iç çapraz yanbağlarında yırtık tespit edilen Bobo'nun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bebek'teki villasında eşyalarını toplarken resimlei çekilen Bobo'nun aynı anda Demet Akalından '' Bebek'' şarkısını dinlemesi Demet Akalın'la bir aşk mı yaşıyor sorusunuda hemen akıllara getiriyor?
FourTwoThreeOne (4-2-3-1) :zuhaha
Serkan Büyükgüroğlu
Valla böyle anlatılarak yapılması çok hoşuma gitti şimdi ben de böyle bişey yapmak istedim görünce:)
Takipçinim...
Gerçekten çok sempatik bir kariyer GS maçı çok iyi abi ben de bundan sonra takipçinim..
helal olsun müthiş kariyer...
UEFA Kupası'nda 2.Ön Eleme Turu Rakip Zlate Moravce
Zlate Moravce 2-4 Beşiktaş
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İlk Maç
Hakem : Lee Mason
Stad : FC Vion
Saat : 19:45
Zlate Moravce ; Kovacik 5, Kovac 5, Kona 6, T. Gabriel 6 (Dk.65 G.Gabriel 7), Oravec 5 (Dk.65 Kovac 7), Sylvester 7, Slezak 6 (Dk.45 Hnilica 6), Berky 8, Antal 8, Duris 7, Gaspar 8
Beşiktaş ; Rüştü 7, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 7, Gökhan Zan 8, Sivok 7 (Dk.68 İ. Toraman 7), *Tello 8, Uğur İnceman 7 (Dk.87 Cisse 6), Delgado 8, Holosko 7, Nobre 8,Bobo 8
Sarı Kartlar : Kovac,Kona,Sylvester (Zla), Uğur (Bjk)
Goller ; Dk.23 Antal, Dk.65 Gaspar (Zla) , Dk.30 Tello, Dk.41 Delgado, Dk.45 Gökhan Zan (Pen.), Dk.46 Bobo (Bjk)
Avrupalı Kartal
Beşiktaş lige farklı derbi galibiyetiyle başladıktan sonra Uefa kupasındaki rakibini de farklı geçti.
Galatasaray'a olduğu gibi Zlate Moravce'ye de 4 gol atan Beşiktaş turun kapısını ardına kadar araladı.2 Hafta sonra İnönü Stadında rövanş maçına çıkacak olan Beşiktaş tur için avantajlı skoru yakaladı.
Daha ilk maçtan fark yaratan Beşiktaş teknik direktörü Murat Özdemir "rehavete kapılmadan çalışmalara devam etmeliyiz." dedi.
Rakibin kolay olmasına rağmen 2 gol biraz fazla gibi ancak olsun.. İstanbul'da turu geçeceğine inanıyorum.
abi lige mükkeml başlamışsın tebrikler uefada da iyi süper devamını bekliyoruz
Sat kardeşim Bobo ile Delgado'yu iyi paraya. Bobo yerine adam bulursun zaten. Delgado yerine de bir sürü genç yetenek var. Sercan'ı almışsın zaten. Oynat direk geliştikçe gelişir. 5 M a yükseliyor bonservisi. Bobo kadar oluyor..
Türk forvetlerden en iyisi Nihat. O gelmiyo tabi :D Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız hep aynı seviyede.. Gs'nin aldığı Yaser de gelişiyor.. Olmadı Özgürcan'ı alırsın uygun fiyata. O herifte kafa golleri ile coşuyor. Olmadı Saivet var kardeşim :D
Tabi ikiside kalırsa bir sorun olmaz ama oyuncular mutsuzken kötü oluyor
Trabzonspor 3-3 Beşiktaş
2.Hafta
Hakem : Bünyamin Gezer
Stad : Hüseyin Avni Aker Stadı / Trabzon
Saat : 19:00
Trabzonspor ; Sylva 5, Mabizela 7 (Dk.73 Serkan Balcı 6), Cale 7, Song 7, Egemen 6 (Dk.73 Giray 6), Selçuk 7, Hüseyin 7, Colman 7 (Dk.81 Ceyhun Gülselam 6), Yattara 8, Ergin 6, *Gökhan Ünal 8
Beşiktaş ; Rüştü 6, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 6, Gökhan Zan 8, Sivok 6 (Dk.45 İ.Toraman 7), Tello 7, Uğur İnceman 7(Dk.89 Cisse 6), Delgado 7, Holosko 8, Serdar Özkan 7 (Dk.89 Sercan 6), Bobo 8
Sarı Kartlar : Ergin (TS) , Delgado (BJK)
Goller ; Dk. 12 Holosko , Dk.23 Bobo , Dk.43 Gökhan Zan (BJK) , Dk.17 Yattara , Dk.26-45 Gökhan Ünal (TS)
Derbide Gülen Yok
Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşan iki takım yenişemedi.
Süper Lige Galatasaray ve ardından Uefa Kupası'nda Zlate deplasmanında farklı skorlar alarak başlayan Kara Kartallar Karadeniz'de 2 puanı bıraktı.
Maça iyi başlayan ve ilk golü de önce bulan Siyah Beyazlılar Gökhan Ünal'ı durduramadı.Trabzonsporun yeni transferlerinden Gökhan Ünal karşılaşmayı iki gol ile tamamladı.
Beşiktaş öne geçti Trabzon yakaladı.0-1,1-1,1-2,2-2,2-3,3-3.Sürekli öne geçen Beşiktaş skoru koruyamayınca 3 puan için gittiği Karadeniz deplasmanından 1 puanla geri döndü.
BOBO ve DELGADO Hiçbir Yere Gitmiyor !
Basında çıkan Bobo ve Delgado'nun mutsuz oldukları ve takımdan ayrılacağı yönde çıkan haberler tamamen asılsızdır.Her iki oyuncumuzda gayet mutlulardır ve performanslarından da çok memnunuz.
Beşiktaş JK
abi çok gol yiyorsun ama olmaz öle yaw bi çare bul artık :)
takipcinim murat abi basarılar senın kariyerlerini hep takip ediyorum transferler güzel anlatımda güzel I love you Besiktas
sanırım orta sahada top kapamadığın için çok gol yiyorsun keşke cisse'yi göndermeseydin.
Murat süper bir kariyer yapmışsın gerçekten seni tebrik ederim.
RiqueLme yi iLerLeyen zamanLarda takımımızda görmek istiyoruz. Murat bize Riqu yu getir.:p
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum yaklaşık 1 haftadır misafirlerim vardı şehir dışından ve yarın gidecekler.Yarın akşamdan itibaren son hızıyla devam edeceğim :) İyi eğlenceler...
Dört gözle bekliyorum Murat Abi. :u: Güzel gidiyodu zaten kariyer.
başarılar diliyorum abi bide taktigi yayınlarsan süper olur:):yildiz:
çok süper bir kariyer devamını bekliyorum
başarılar çok güzel bir kariyer oluyor;)
Abi Kariyersin Kartal SLX Heralde çok yavaş ilerliyor:zuhaha
Kariyer cidden kariyer yapma açısından insanı gaza getiren cinsten. :) Murat Abi'yi tebrik ediyorum. Devamını diliyorum.
Beşiktaş 3-0 Denizlispor
3.Hafta
Hakem : Suat Arslanboğa
Stad : Beşiktaş İnönü Stadı / İstanbul
Saat : 15:00
Beşiktaş ; Rüştü 8, Serdar Kurtuluş 8, Seriç 7, Gökhan Zan 8, Sivok 8, Tello 8 (Dk.84 Capel 7), Uğur İnceman 7, Delgado 6(Dk.45 Cisse 7), Holosko 8, *Sercan 9, Bobo 7
Denizlispor ; Vega 6, Hasan Yiğit 7, Murat Karakoç 6, Kratochvil 7, Irineu 7, Tomas 7(Dk.79 Çağlar 6), Caner 7, Douglas 7, Fatih Yiğen 7(Dk.65 Ercan 7), Roberts 6(Dk.79 Selahattin 6), Ali Bayraktar 6
Sarı Kartlar : Roberts (DEN)
Goller ; Dk. 8,81 Sercan Yıldırım , Dk.83 Tello (Bjk)
Lige iki derbi karşılaşmasıyla başlayan Beşiktaş bu iki derbiden 4 puan alarak lige iyi başlamıştı.3.Haftada İnönü stadında Denizlispor'u ağırlayan Siyah Beyazlılar Horoz'u genç golcüsü Sercan Yıldırım'la vurdu.
Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Sercan Yıldıırm teknik direktör Murat Özdemir'in ilk kez ilk 11 şansı verdiği karşılaşmada rakip takım filelerini iki kez havalandırarak hocasına hazır olduğu sinyallerini verdi.Daha önce Trabzonspor maçında sonradan oyuna giren genç oyuncu İnönü stadına da ilk kez çıkmanın heyecanını yaşadı.Maçtan önce taraftarlar Sercan'ı bağrına basarken Sercan maçtan sonra attığı iki golüde büyük beşiktaş taraftarına armağan ediyorum dedi.
Az sonra Beşiktaş - Zlate Moravce (Uefa Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci maçı)...
Sercan yıldırım şova başlamış
Tebrikler Murat Abi iyi gidiyorsun Uefada Gruplara Kalıp Gruplardan çıkarsın umarım.
Sercan harika..:)Sende iyi gidiyorsun..Daha ne olsun..:)
Baştan sona kadar okudum.Anlatım tarzı muhteşem olmuş.İnsan böyle kariyerleri gördükçe yeni kariyer açası geliyor.Murat abi'nin menajerlik becerisinin ne kadar iyi olduğunu herkes biliyor.
Beşiktaş'ı en üst seviyeye taşıyacaktır.Başarılar dilerim.
http://www.radyospor.com/pic_lib/09....a_kupasi_r.jpg
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/B..._Moravce_k.gif
Beşiktaş 5-1 Zlate Moravce
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci Maç
Hakem : Jerome Laperierre / İsviçre
Stad : Beşiktaş İnönü Stadı / Türkiye
Saat : 19:45
http://www.fmscreenshots.com/images/...j40jxz59tg.jpg
Beşiktaş ; Rüştü 7, Serdar Kurtuluş 8, Seriç 6 (Dk.28 Capel 8), Gökhan Zan 8 (Dk.79 Zapatocny 6), Sivok 8, Tello 8, Uğur İnceman 6 (Dk.45 Nobre 9), *Delgado 9, Holosko 8, Sercan 8, Bobo 8
Zlate Moravce ; Kovacik 6, Kovac 5, Kona 6, G.Gabriel 6 (Dk.65 Gabriel 7), Oravec 6, Sylvester 6 (Dk.59 Hnilica 7), Slezak 7 (Dk.56 T.Gabriel 6), Berky 6, Antal 7, Duris 7, Gaspar 6
Goller ; Dk.8 Antal (Zla) , Dk.47,55 Delgado, Dk.58,64 Nobre, Dk.70 Capel (Bjk)
Beşiktaş Uefa Kupası 2.Ön Eleme Turu İlk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Zlate Moravce'yi İnönü Stadı'nda dağıttı.
Maça Zlate hızlı başladı ve 8.dakikada belkide maçtaki ilk ve son ataklarını yapan Slovak temsilcisi golüde Antal ile buldu.
Daha sonrasında Delgado'nun üstün performansıyla maçı farka taşıyan Siyah Beyazlılar toplamda 9-3'lük skorla Belçika'nın Standart Liege takımının Uefa Kupası 1.Tur'unda rakibi oldu.
Bravo Murat abi inş kolay rakip gelirde gruplara kalırsın BoL ŞanSLar..