arkadaşlar benim sorunum ayrı data klasörünün içindeki cache klasörünü silin demişişsiniz ama ben o klasörü bulamadım ve haberlerin bazılarını ingilizce görüyorum ve ayrıca v 03 kullanıyorum acaba bundanda olabilirmi
Printable View
arkadaşlar benim sorunum ayrı data klasörünün içindeki cache klasörünü silin demişişsiniz ama ben o klasörü bulamadım ve haberlerin bazılarını ingilizce görüyorum ve ayrıca v 03 kullanıyorum acaba bundanda olabilirmi
fm resmi versiyon farkları türkçenin çalışmasında sorun oluturuyor mu?
Programda sorun yok, sizlerin bilgisayarlarında veya oyunlarında olan sorunlar nedeniyle çalışmıyor. Biz onlara da yardımcı oluyoruz yaptığın şey terbiyesizlik...Quote:
Originally Posted by integral
Rapid çoğunlukla flashget ile indirmeyi kabul eytmiyor, download diyip indirmeye başladığında flasget çalışırsa onu iptal et windows indirme sihirbazı otomatik olarak çalışır...Quote:
Originally Posted by THE_postman123
Oyun %100 Türkçe değil, yani oyunda ingilizce kelime ve cümleleri göreceksiniz. Ama FM 2005 de gördüğünüz TR kelime ve cümlelerden daha fazla Türkçeleştirdi... Çok az TR görüyorsanız aşağıdaki linkte yazılan uygulamaları takip edin...Quote:
Originally Posted by CeM_85
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6563
Quote:
Originally Posted by kenke
Aşağıdaki linkte kurulum ve çalıştırmayla ilgili bilgiler mevcut:
Run Time error '75'
Patch/file access error
diye bir hata veriyor...
winrar sürümün eski olabilir. Son sürümünü inndir.com dan bulabilirsin...Quote:
Originally Posted by xxzignecxxa
Quote:
Originally Posted by zargı
Aşağıdaki linkte yazan uygulamaları izlediniz mi?Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Arkadaşlar hiçbir şey olmuyorsa mustafa progrmı güncelledi (dil dosyaları değil programı bilgisayarınıza kurarken ve oyunu çalıştırdığınızda yaşadığınız sorunları düzenledi)
Eskisini kaldırıp onu indirin
Bir de oyunu açtığınızda ss lerdeki kadar bile TR olmayan çoğu arkadaş bizim FM 2005 için yapılıp sonradan malüm sitenin ortalığa dağıttığı yamayı kullandığı için sorun yaşıyor...
gercekten cok guzel anlatmıssın kurulum olayını bende kafayı yemek uzereydım senın anlatımından sonra oldu ve suanda catır catır calısıyor butun emegı gecenlerden allah razı olsun umarım en kısa surede haber olaylarıda halledılıp %100 bır oyun oynucaz ınsallah
Benim oyunu açarken bir problemim olmuyor. Aslında oynarken de bir problemim yok, zira oyunu Türkçe oynayabiliyorum ancak oyun esnasında söyle bir hata mesajı alıyorum
http://img527.imageshack.us/img527/3886/untitled7yp.jpg
Bu oyunda bir problem yaratmıyor. Daha önce Runtime Error ile ilgili sorunlar olduğunu görüp söylenenleri takip ettim ama bir düzelme olmadı. Dediğim gibi oyun oynarken bir problemim yok ama böyle bir hata mesajı var.
Gravity
tamam bu sorunu çözeceğim. v1.0.1 ile
vieri benim de karakter olayı wardı turnstyle da türkçe karakterler çıkmıodu nedenini çözememiştik ama sedace başlıklarda çıkmıo ayrıntılarda çıkıo bi fikir gelirse aklına yazarsan sewinirim ben takip ediorum
Quote:
Originally Posted by integral
arkadaşım senin yaptığın terbiye sınırlarını aşıyo adamlar böyle bir yama yapmak zorunda değil üstelik çok güzel bir yama yapmışla canavar gibi çalışıyor emeğe saygı gösterelim senin şu davranısın emek hırsızlarının yaptıklarından farkı yok birazdaha saygılı olalım arkadaşlar ne güzel emek verip çokta güzel bir yama yapmışlar
arkadaşlar, eğer oyunumun menüsü TÜRKÇE olmuyor diyorsanız, türkçe fm 2006 ya girip ayarlardan XML tamponları kaldırın. ;)
ben programı kurup belirtilen şekilde fm exe nin olduğu klasörü ayarlıyorum ayarlardan.sonra turkce fm çalışıtıra tıklıyorum biraz yüklüyor ama sonra "path not found" diyor.ne yapabilirim acaba?oyunun versiyonu 6.02 onunla ilgili mi acaba?
Emeği geçen herkesin eline koluna, beynine sağlık. Yukarıda bahsedilen hata mesajını bende alıyorum ancak yine yukarıdaki arkadaşımızın belirttiği gibi oynarken bir problem oluşturmuyor.
Buradaki bilgilerden oluşan veri tabanı ile yani sürümlerin daha sorunsuz olacağı kesin.
Tekrar teşekkür ediyor ve çalışmalarınızın devamını heyecanla bekliyoruz.
Öncelikle herkeze teşekkürler... yama için
Bende yukarıdaki hata mesajını alıyorum nası çözebilirim.Sanırım önceki sayfalarda çözüm verilmemiş.verildiyse özür diliyorum...
Burada yazılanları okuyup uygulayın...
Quote:
Originally Posted by gfb 16
Quote:
Originally Posted by kadirsa
Quote:
Originally Posted by kafa1907
Quote:
Originally Posted by tng
Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Quote:
Originally Posted by gfb 16
saol be kardeş en sonunda biri beni anladıQuote:
Originally Posted by LaKe
Merhaba arkdaslar
Ben yamayı indirip kurdum sorunsuz calıstı ama oyunun 6.03 update ini yukledikten sonra menuler ingilizceye dondu Football Manager 2006 tamponlanmış verileri temizle" kutucuğunu işaretleyip denedim gene olmadı bunu duzeltmenin yolu varmı
(yamayı kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı)
tesekkur ederim
Quote:
Originally Posted by snack
Bu sorun oyundaki cache özelliği ile ilgili...Aşağıdaki yolu izlersen sorunun düzelecektir:
"data/cache/english" içindeki tüm dosyaları sil...Daha sonra "belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" içindeki dosyaları da sil...Sonra oyunu aç...Prefences(ayarlar)'den "Use Skin Cache" özelliğini kapat...Daha sonra skinini değiştir...Sonra tekrar eski skinine dönebilirsin...Sorunun böylece çözülür...
Arkadaşlar benim sorunum da şöyle.
Programı kuruyorum,sonra aşağıdaki şekilde paneli açıyorum.Sonrasında iki saniyede bu hatayı veriyor ve panelden atıyor.Nasıl yapacağım hakkında bir bilgi verecek olan arkadaş var mı?Teşekkür ederim.
http://img504.imageshack.us/img504/6470/adsz1wl1.jpg
run time hatası alan arkadaşlar bi kaç kere banada oldu ama galiba sorun orjinal dosyaya kurulmamaktan kaynaklanıyor oyununuzu C:program files/sport interactive/footbal manager 2006/ dizinine kurup yeniden deneyin run time hatasını büyük olasılıkla almayacaksınız.
Quote:
Originally Posted by zalayeta
dediğin doğru olabilir zalayeta ama panele geliyorum tam işlem yapacağım kapanıyor kendiliğinden.Yani oyunun yerini belirleyeceğim ama yapamıyorum dediğim gibi.:(
Evet şu turnstyle font sorununa biri bir el atsa tam olarak açıklayıverse..Quote:
Originally Posted by totti10
Duzeltmek için nereden ne çekmemiz ve ne yapmamız gerekiyor..
Bir de haberlerde bol bol ingilizce var..
Yani şöyle diyim 10 haberden 6-7 tanesi ingilizce.. bende mi bir sorun var yoksa genel olarak ceviri yuzdesi şimidlik bu şekilde mi ?
Quote:
Originally Posted by SuperStar_1
dostum oyunu farklı bi diske attığımda aynısı benimde başıma geldi yer belirlenmiyo malesef yada bizde öle oluyo sen C sürücüsüne kopyala oyunu ama orjinal dizine yada yeniden C ye kur eminim problemin çözülecek.
Seni anlamadığımızdan değil, o arkadaşın sana verdiği çözüm zaten sabit olarak ana sayfada yazıyor, buraya yazmadan önce oraya bakmış olsaydın sorunun daha erken çözülürdü ;)Quote:
Originally Posted by zargı
benim bu mesajımdaki sorunum hala deva ediyor.söylenen her şeyi denedim.ama hala path not found diyor.Quote:
Originally Posted by tng
Siteden son halini indirip tekrar denermisin.
patch 6.0.1 üzeri kullananlar belgelerim klasöründeki sports interactive/football manager 2006/cache klasörünü silmeliler.
Beyler benim daha başka bi sorunum var
Ben download edemiyorum bu yamayı ama rapid e bağlanamadığım için sürekli bağ kopuyo
diyceğim şu ki şu ıyamayı başka bi yerden link atsanız nası olur
Bence harika olur Çünkü ben kafayı yiycem 2 gündür bununla uğraşıyom evde olmadı cafe ye gittim yine aynı dert
şimdiden sağ olun
ya arkadaşlar ben fm 2006 yı bi antiblnax gibi bi programla çalıştırıyorum. türkçe yamayı kurdum ama bende de hata veriyor hata dll gibi bişey yazıyor..nedir acaba aydınlatırsanız sevinirim.
korsan yazılımlardan kaynaklanan sorunlara yardım edemiyoruzQuote:
Originally Posted by madram
Arkadaşlar Turksportal.net in belli ki büyük emek harcayarak yatpığı Türkçe çalışmayı indirdim haberler maç motoru Türkçe oldu fakat oyunu menüsü hala ingilizce "new game" "load game" falan aynen kaldı. Türkçe versiyonun nasıl yükleneceğinde datanın içindeki "cache" dosyasını silin yazıyo sildim fakat yine ingilizce bu sorunumu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Dediginiz herseyi uyguladım Run Hatasınıda astım ancak oyunu 6.03 versiyonuna yukseltince hersey eskisi gibi oldu SS lerdeki turkce kısımlar ingilizceye donustu Ne yapmak gerekiyor ?
Quote:
Originally Posted by BurakMania
Türkçe yamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin/veya paneldeki ayarlar kısmından tekrar gerekli ayarları yapabilirsin sanırım düzelecektir.
Antİblaxx Kullanan ArkadaŞalar Oyunu ****** Tools'la ÇaliŞtirin HİÇ Bİr Sorun Çikmaz
valla agalar benim sorun skini değiştirdim :D ortadan kalktı .