Kemiksiz 40 YTL. :n:
Printable View
Kemiksiz 40 YTL. :n:
Hasılat pek yok diğer bayrama artık , 20 :(
115'te kaldık.Millet çok cimrileşmiş yahu :n:
eski bayramlar kalmadı yaa . ne para toplardık aaah ah
.................0
=)
enflasyon bayram harçlıklarınıda vurmuş anlaşılan :D:D
700 YTL topladım...Yalan değildir :) Zengin oldum
Bayram falan bizden geçmiş artık:) 4-5 yıl sonra alan değil veren olcaz:) O yüzden ben sesimi çıkarmıyorum:n:
Bayram gelirimden geriye 38 ytl kaldı bundan sonraki kurban bayramına kadar biriktirmeye başlıyorum ne kadar olacak acaba:icon_cool: :icon_biggrin:
0 da 0 elde var 0 (:
110 ile başladık :D Ama pek bir umudum yok bu bayramda :)
Yine bize hüsran gözüküyor.Kısmet..Bakalım beklenmedik bir şeyler olabilir belki..:icon_biggrin:
yine kocaman bir
0
=)
4 kişinin elini öptüm 350 YTL iyi sanırım ha :D
Geçen bayramı 700 ile kapatmıştım bu bayramda 700'ü geçmeyi umuyorum
Adama bak yaa bi bayramda 700 falan diyor :D
Benpara biriktirirken 3-4 ay biriktiriyorum o kadar parayı :D
Eeee sülalenin en küçük 2.adamı olunca(4 yıl önce 1.dim :)) Paralar akıyor. Çok zengin bir sülale değiliz ama bayramlarda harçlık için kesenin agzı açılıyor :D
Şu ana kadar 75 YTL :D
0 YTL :D Kimse para vermiyor biz senin yaşındayken ev geçindiriyorduk,askerdeydik,çoluk çocuk sahibiydik gibi öğütlerde cabası :)
kriz var kriz.;)
160 YTL İlk gün için fena değil
2o YTL ...
120 YTL uğraşmadım bile :).
100 ytl bulursak iyiydi. O da değil bayram harçlığına güvenip kontörleri bitirdik, dambıl aldık bi de. İflas şerefsizim. Kimsede 5 kuruş yok ki. Babam bile vermedi. Annem, abim, babaannem, dayım, anneannem. Olay bu...
77 Milyon Topladık Devamı Gelir İnşallah
-120 oldu :)
yok para mara bu bayramda:D yakında - ye düşecez zatn yaş büyüyo
20 lira .
140 topladım başka da toplayamam bir de babamın 160 borcu var :D
Gitar parası çıkıyor ufak ufak
260 etti bugün :)
Yaş büyüdükçe para azalıyor. 300 YTL topladım ama; bundan sonra daha toplayamam... Hele yazın işe girince artık bir dahaki seneye ben veririm. :n:
Şuanda 70 ytl vardı, 20si 100 kontöre gitti:D Yarın baya bi gezcez bakalım deplasmandan puan alabilcekmiyiz :D