Crysis i açmıştı, gerçi oyun zevk vermeyecek şekilde donuyordu ama.Neyse bakalım umarım çalışır.:)
Printable View
Benim sistem özeLLikLerime göre aynı anda 3 tane FM birden çaLıştırırım :D
xuq´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim pc tarihi eser gibi çalıstırır mı oyunu sizce ona göre alcam oyunu
pentium 4 cpu 2.66 ghz,512 mb ram,geforce 6200(256mb) ekran kartı
kardes sen yanlıs anladın sanırım bak şimdi
ram:1256
işlemci: p4 1.8mhz
ekran kartı:fx5200 128 lik
şimd bi görüşünü alım yanyana yazınca karıstırdın sanırım:)
DVD olması şartmı ?? CD olanlar napçak??
ati radeon 9550
p4 3.06 ghz
512 ram
oynar herhalde garifikleri düşürünce crysis i bile bitirdim
Eh madem herkes sormuş bende sorayım. :p
ATI Radeon X550 256mb ekran kartım açılır mı oyun hekim bey. :D
Ama ram 512 bir takviye yapma zamanı ;;)
2008'e devam! Ben demiştim size yarımız oynayamayacak diye. :) 512 ram , 1.7 Mhz işlemci var bende herhalde tek lig bile açılmaz artık. Ben bi CM 2009 'a bakayım. :)
ATI Radeon x550 256mb
512 Mb Kingston 667 mHz Ram açar herhaLde Emre abinin kine çok benziyor ama :D
2.8 gHz Pentium D işLemci
Bir DVD-ROM eksik onu da hallederiz , teşekkürler :)
Benim sistem bu:
http://img114.imageshack.us/img114/4116/sistemci7.png
Ekran Kartı da GeForce 8600 GT 256 MB açar mı oyunu?
Benim sistemim de yeter heralde 2 gb ram 3.0 çift çekirdekli işlemci 512 mb ati ekran kartı(hd 3870) yeter heralde.
1.66 ghz işlemci
512mb geforce 8600M GS TurboCache ekran kartı
1 gb ram çift çekirdek
çalışırmı
?
Hayır oynar rahat bir şekilde ama Kare gibi görünen çimlerin arasında ;)
İşlemciniz çift çekirdek olan ram değil ;) Oynarsınız..
Lafı azımdan aldınız :) Sınırda kalan p4 işlemcili arkadaşların sorusu çok normalde böle Gövde gösterisi yapar gibi Dual Core işlemcileri sormak çok abes kaçıyo üstelik bir simülasyon oyununda :icon_wink: BeeTLeJuiCe Arkadaşımız haklı.(Ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum bu halkın dili olduğu için :n: )
bende size teşekkür ediyorum yardımlarınız için :)
Oyunu yükler mi acaba :rolleyes: Açmayacağı kesin zaten :D
http://img378.imageshack.us/img378/1706/adadascp7.jpg
http://img378.imageshack.us/img378/a...jpg/1/w861.png
Atıcam bu pc'yi çöpe.
128 MB Ekran kartıyla malesef 2 d olarak izleyebilirsiniz.
Yalnız şöyle bir durum var herkes sisteminin minimum sistemin üzerinde olsa dahi karşılayıp karşılamadığını bilmiyor olabilir. Bence bu başlık altında bunun konuşulması kadar normal birşey yok. Ancak sisteminin minimum sistem gereksinimlerinin üzerinde olduğunu bilip sistemini buraya yazmayı düşünen arkadaşlardan rica edelim bu tutumdan kaçınsınlar ki gerçekten bilgilenmeye ihtiyaç duyan arkadaşlara daha hızlı ve net cevaplar verilebilsin.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. :)
Ekran kartında marka,model olarak en düşük sınır ne?
Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü;
ATI Radeon 9800 veya üstü;
Intel 82915G/82910GL veya üstü.
diye belirtilmiş...
Alt modeli oluyor. Oynamaz sanırım. Ama saçma ya görüntüler belli oynatması lazım :S 2000'li yıllardaki gibi görüntüler :D
Teknikte oynatmaz diyor ama
Arkadaşlar bakınız 4 mesaj üstte yazdığım mesajda açıkça yazdım ne demek istediğimi neden anlamamkta ısrar ediyorsunuz. Sisteminiz minimum sistem gereksinimlerinin 4-5 katıyken çalıştırır mı şüpheliyim derseniz kusura bakmayın ama bende sizden şüphe ederim. :)
bakın ben sistemime birşey demedim.Ekran kartından şüpheliyim dedim.Çünkü fifa 2009 oynarken tam performans alamıyordum.ondan bunu sordum.
128MB Minimum ekran kartı gereksinimi bu
1024 MB buda sizinki.
Kuvvetle muhtemel çalıştırır. Tam performans alabilmek içinde ekran kartınızın sürücülerini güncellemenizi tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
Çok kötü bir kıyaslama ve çok yanlış.Fifa 09 Next gen gibi ileri seviye Shader teknolojisi olan bir oyun.Fm 09 da Simulasyon oldugu için 3d si fifa05 kadar bile olamıcak bir oyun.Fifa 09 dan performans alamayabilirsiniz ama açıyorsa bu oyunu çok rahat oynarsınız kıyaslamaları daha dengeli yapmanızı tavsiye ederim ;)
ilginiz için teşekkür ederim.Dediğim gibi benim sadece ekran kartımda sorun vardı.Eğer burada siz yönetici ve arkadaşlar kaldırmaz deseydi sırf fm için ekran kartı alacaktım ama çok şükür beni bu dertten kurtardınız.Allah razı olsun