Ben beğenmedim 13.lüğü ama sen beğendiysen ne mutlu :n:
Oyunculara göre değişiklikler yapmayı unutmamalısın,ayrıca rakip takım komutları küçük takımların oldukça işine yarayacaktır.
Printable View
Ben beğenmedim 13.lüğü ama sen beğendiysen ne mutlu :n:
Oyunculara göre değişiklikler yapmayı unutmamalısın,ayrıca rakip takım komutları küçük takımların oldukça işine yarayacaktır.
değişiklik yaptım ve başarıyı getirende o değişiklik oldu.
Sağ mc olarak kullandığım adamın(carlos martins) creativity çok yüksek olduğu için yüksek yaratıcılık verdim asist kralı olacak nerdeyse :D
tam rakamı hatırlamıyorum 16 yada 18 asist yaptı.
Yılbaşı ağacı taktiği bu :D:D
işte taktik dediğin budur hocam.Senin taktikle carlos martins dünya çapında yıldız oldu :D
ilk sezon ligden düşmekten kurtaran taktiğin sayesinde 2. sezon barcelona ile şampiyonluk yarışına girdim :D
Barcelona inanılmaz bir performans göstererek 93 puanla şampiyon oldu ben 83 puanla 2. oldum.
Taktik tek kelime ile müthiş.Tebrik ediyorum seni.
Beni değil taktik olayını bana öğreten abilerimizi tebrik etmek gerekiyor aslında :)
Bu kadar iyi bir sonuç aldıysanız ne güzel
Abi sen mükemmelsin ben böyle bir taktik görmedim werder bremenle bayer munich takımına deplasmanda 8 tane attım:)böyle bir taktik olamaz gercekten eline koluna sağlık 10 maçdır tek bir gol yemedim ha bire atıyorum:) gecen sezon 28 macda 21 gol atan klasnic şimdi 10 macta 25 gol attı:)
abicim taktik süper 15-20 maç yaptım cimbom ile saece 1 beraberlik almıştım.
Ama liverpool at.madrid barça vb. takımlara karşı bu taktik çok saçma çünkü adamlar boşluğu elleri ile koymuş gibi buluyorlar ve kaleciniz duvar olsa kar etmiyor.Yani green beret abicim sana bişey soracam.Bu tip takımlara karşı ne yapıyordunuz?
bu taktik sanki galatasarayın 2000 yılındaki taktiği anlatıyor.
ben şimdi anladım neden defansın önde olduğunu.defans ile ortasaha arasında hem daha rahat pas yapmak hem de boşluk vermemek.Ama rica ediyorum messi ve agüero gibi hızlı fişeklere dikkat edelim.Çünkü böyle adamlar(defanslarınız onlara göre hantalsa)çok rahat pozisyon bulabilirler.Benim kadromdaki adamları sayayım ben.Lloris,gareth bale,uğur uçar,gerard pique,sakho,van der vaart,hamit altıntop(lorik cana),nuri şahin,jeremy menez,arda turan,çağrı yarkın(cem sultan)