bi milli bi de normal takım yönetebiliomuuz..yani adam istifa etse ama teklif gelmese ben o işi alabilirmiim..yukardaki real madrid maçının ss'sine bakıp bi yorum yaparmısınızQuote:
Originally Posted by LaKe
Printable View
bi milli bi de normal takım yönetebiliomuuz..yani adam istifa etse ama teklif gelmese ben o işi alabilirmiim..yukardaki real madrid maçının ss'sine bakıp bi yorum yaparmısınızQuote:
Originally Posted by LaKe
evet milli takımda kendi takımına ek olarak görev yapabilirsin.
tmm saol lake
http://img87.imageshack.us/img87/325...ship3kh.th.jpg
bak bakiim nası teknik direktörmüşüz
ben 42 tane antrenör transfer ettim :D (personel önemlidir abii)sampdoriadan palombo birde fiorentinadan pazziniyi transfer ettim bakalim görecegiz artik ne olcekkk
eee ii t.direktörsün işte bende onu demiştim msajımda :D
bnkilerde dehşet
baresi,köpke,mourinho fln bayaa bişi var
carvalho 3 ay yok :(
deisler de sakatlanmaya meyilli iyi bi atletmiş..nası iş bu..chivu ztn 2 ay yok , cassano 4 ay yok sneijder sezon başında 4 ay bi sakatlık yaşadı..ya bn bu deislere nası önlem alacam en ii oyuncum
Ben de Chelsea ye Adrinoyu aldım. Abromovich çok sevinndi. Adam sadece yıldız istiyor. 75M€ verdim.Nerdeyse 30 maçta 35 gol attı.Bir de güzel bir taktiği olan var mı?:confused:
chelsea ile başlıcaksan.4 defans oynucan kadro ona müsait
başladım bile şu anki kadro her halta müsait bak ss atiom:http://img59.imageshack.us/img59/1471/m1xq.th.jpgQuote:
Originally Posted by NiC 3 9
işte bnm kadrom ve taktiim yorum yaparken sakatlıkları göz ardı edin..Premiership'de 15 maç yaptım hepsini de aldım,CK'de ise 6 maç yaptım 6 sını da aldım rakiplerim real madrid,ajax,rangers'di isterseniz tabloların fln da ss'sini atarım
yaf şu sakatlıklardan bıktık ya en ii adamlarımdan biri ibagaza sakatlanmıştı çok önemli maçları kaçırdım:(ama yinede kazandım sakatlıktan kurtulunca ilk maçında 2 gol attı. AMCde oynuyo öneririm:)
kadroma bi göz atmanı tavsiye ederim..ama şimdi bakacam ibagaza'yaQuote:
Originally Posted by barman
benim sakatlıklar aldı başını gidiyor :D ama hala mağlubiyet almadım... ligde sadece 4 puan kaybım var(11 maçta). inşallah kaybetmem
hehe bnm o da yok
arkadaşlar bende chelsea ile başladım.kadromu yazayım size..
---------------------cech------------------------
-------------------------------------------------
----ferreira----carvalho------terry-----gallas------
--------------------makalele----------------------
--joaquin----essien-------lampard-----robben------
--------------------------------------------------
-------------------drogba------------------------
drogba ya gudjohnsen'i tercih ederim
ayrıca sana deisler ve anelka yı mutlaka almanı öneririrm..deisler sol kanat aynuor..ligin ilk 15 maçında gol ile asist kralı ve en formda ismiydi..niyeyse hep ööle oluyo..onu da genelde anelka ve gudjohnsen izlior..bu arada gudjohnsen acaip asist yapıo..ayrıca bi iki hazırlık maçında bnm yukardaki taktiği denemeni öneririrm
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama..Quote:
Originally Posted by angelus.mg
gudjohnsen'e uyuz oluyorum o yüzden sattım zaten onu satmasaydımda oynatmazdım zaten tek forvet oynadığım için güçlü ve hava hakimiyeti olan biri oynatmalıydım o yüzden drogba ve crespo yu tercih ederim.
anelka içinse o tarzda bir oyuncuya ihtiyacım yok sanırım biraz önceki sebepten.drogba,crespo ve c.cole bana yetiyor
sol kanat için zaten robben ve duff var ayrıca tuncayıda aldım.
ayrıca senin taktiği gördüm ama açıkçası bana uymuyor belki başarıılı oluyorsundur ama sen 5 forvetle oynuyosun ben tek forvet:).ama olabilir herkes farklı tarz futbolu sever.
yinede saol tavsiyeler için..;;)
bişi diil..herkesin anlayışı farklıdır..umarım başarılı olursun
slm arkadaşlar ben aristo.Ben chelseayla 2 sene oynadım.ilk senemde lig,championlar ligi ve süper kupayı aldım.Transfer olarak mirko vucinic ve fabio aurelio var.başka transfer yok.taktiğimi bu sitede yayımladım.tüm kupaları toplatacak taktik goşun fln bişeyler yazmıştım.ona bakın kesinlikle.kanat oyuncuların ve bi tane gol makinesi bul yeter.beklerin hücum özellikleri iyi olmalı bu çok önemli.2.senemde sadece adrianoyu aldım ama sakatlandı gene vucinic-drogba ikilisi var.vucinici deneyin kesin adrianonun tanınmamış hali.
kardeş naptın sen :D gudjohnsen satılır mı? bende senin gibi düşünüyodum. adamı satılığa çıkardım. hazırlık maçlarında bi baktım çok iyi oynuyor. sonra ligdede 1-2 maç oynasın bakıyım dedim. adam tam bir golcü. şu an gol krallığında 1. ben drogbayı kullanmıyorum. satıcam büyük ihtimal. devre arasında büyük ihtimalle inter veya man utd ile imzalayıp gitcek.Quote:
Originally Posted by koray_capello
bu arada sağ kanatta her zaman robbeni oynat. o adamın asıl yeri bence orası. orada daha çok verim alırsın. duff sol kanatta bazen çok kötü oynuyor onun alternatifi JOE COLE... hatta 2 maç cole, 2 maç duff da oynatabilirsin. ikiside çok verimli adamlar.
slm arkadaşlar ben aristo.Ben chelseayla 2 sene oynadım.ilk senemde lig,championlar ligi ve süper kupayı aldım.Transfer olarak mirko vucinic ve fabio aurelio var.başka transfer yok.taktiğimi bu sitede yayımladım.tüm kupaları toplatacak taktik goşun fln bişeyler yazmıştım.ona bakın kesinlikle.kanat oyuncuların ve bi tane gol makinesi bul yeter.beklerin hücum özellikleri iyi olmalı bu çok önemli.2.senemde sadece adrianoyu aldım ama sakatlandı gene vucinic-drogba ikilisi var.vucinici deneyin kesin adrianonun tanınmamış hali.
kesinlikle katılıom vucinic hakkındaki saptamalarına ztn drogba yı postalayıp onu alcam..fiyatı da uygun..herkese tavsiye ederim eğer uygun fiyatlı bir golcü arıosanz..Quote:
Originally Posted by aristo1987
arkadaşlar, chelsea yıldız isteyen para vermeyi seven bir takım :D bu nedenle ben bu takımda hiç genç yıldızlara bakmadım. 2 transfer yaptım 2 side yıldız. kaka ve cassano. gelecektete bu fikrimin değişiceğini sanmıyorum. tabii bu benim fikrim sizin düşünceniz nedir bilmem. yani bir genç getirdimmi abramoviç bişe demiyo, ama yıldız getirdiğinde tebrik ediyo(taraftarlarda aynı şekilde seviniyo)
ya ben zaten gudjohnsen kötü filan demedim zaten hiç oynatmadığım için yorum yapcak durumda değilim.ben sadece adam gerçek hayatta kıl olduğum için hemen sattım.kendimi tatmin ettim bi anlamda.:D
o da bişi..bakın şimdi de fm'nin tatmin ettiği de ortaya çıktı:D :D
tabi ya sen nediyosun ben geçenlerde şöle bi olay yaptım.cassano romaya şerefsizlik yapıp madride gitti diye madridi aldım cassano yu listeye koydum fiyatıda 0 dı.herkes teklif gönderiyodu ben inadına satmıyodum.öyle listede kaldı.:DQuote:
Originally Posted by angelus.mg
amma da hırs yapmışsın sen ya...:D :DQuote:
yapmazmıyım ya.az bile yapmışım roma ya yanlış yapan adamla uğraşırım kardeşim:DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
cassano iyi ki gitmis romadan..takım kendine geldi yawwQuote:
cassano iyi çocuktu bence.
ben cassanoyu severim :D adam geldi, fazla golcü fln değil. zaten gerek yok. gudjohnsen atıyor hep. oda asist fln yapıyo. her maç ii oynuyo. değeride yükseldi zaten :D bide duff sakat. cole oynuyor. robben fln hafif sakatlanıyo bu aralar(onuda kaybetmem inşallah.) cassanoyu sola, cole yi sağa alıyorum. robbeni de çıkarıp crespoyu koyuyorum rahatlıyorum :D yani adam işe yarıyor. sezon sonunda eğer kafama eserde satarsam çok büyük bi fiyata gider :D
drogbayı 20 milyon pound'a real madrid'e, geremi'yi de 2 milyon pound'a sampdoria'ya postaladım
vucinic, marchena, gioda, katkayı aldım..ara tranferdeyizde üzerinize afiyet
arkadaşlar lütfen şu chelsea ile 3 defans oynayıp 5 orta saha oynayın takım gol yağmurunua tutar miletti.ingiliz futbolu ve chelsea'nin taktik yapısı atağa daha müsait deneyin farkı görün
http://img59.imageshack.us/img59/1471/m1xq.th.jpg
işte bnm kadrom ve taktiim yorum yaparken sakatlıkları göz ardı edin..Premiership'de 15 maç yaptım hepsini de aldım,CK'de ise 6 maç yaptım 6 sını da aldım rakiplerim real madrid,ajax,rangers'di isterseniz tabloların fln da ss'sini atarım..23 maçın 23 ünüde aldm ligde şampiyonlar liginde de aynen..yerel kupalarda da ii gidiom
Şampiyonlar liginde Milan'ı 5-1 yendim;
http://thb.fotodak.com/37/67/16/51.jpg
bu da kadrom. baya sakat vardı ama başardım genede :D
http://thb.fotodak.com/38/67/16/51kadro.jpg
sakatlar bnm de drdim..ya bu oyunda herkes çıtkırıldım olmuş
England League Cup u darmadağın halde, liverpool un elinden 1-0 ile aldım. ama oyuncularımın disiplinsiz ve saçma sapan oyunları beni hiç tatmin etmemeye başladı. bakalım böyle nereye kadar... middlesbrough maçına 9 eksikle gidiyorum. as kadrodan sadece 2 kişi forma giycek. allah sonumuzu hayır etsin
GK : Petr Cech,Sebestian Frey,İker Casillias
DRLC : Pablo,Terry,Rafael Marquez,Gallas,Rafinha,Del horno,Carvalho,Rio Ferdinand,Huth
MRLC :Appiah,Robben,Ugur Yildirim,Lampard,Makalele,S.W.Philiphis,Joe Cole,Patrice Evra,Ashley Cole
FRLC : Carriciolas,Kevin Kuranyi,Fernando Torres,Anelka,Micheal Owen
Tactic : 4 -1-2-1-2