- farklı bir tema mı kullanıyorsun?
- Pencere modunda mı çalıştırıyorsun?
Printable View
ben daha once baska bır sıtenın yaptıgı turkce yamayı ındırmıstım sımdı turksportalın kı cıkınca onu sıldım
daha sonra ındırdıgım yamayı yukledım sorunsuzca oyuna gırdım oyun turkce olmus fakat oyunda bazı yerler gozukmuyor ornegın takım lıstesıne gırınce oyuncuların ısımlerı gozukmuyor falan obur yamayı sılınce kendısı bazı seylerı de sıldı heralde nasıl eskı hale getırıcem bu arada turksportalın yamasını sılıp tekrer eskı yamayı yukleyınce duselıo bu sorun (malum yama graphıcs dıe bı sıtenın;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne yapmam lazım ben turksportlan yamasıyla oynamak ıstıom
ikiside değil ama mustafad nickli arkadaşınki aynısı sorunun tıpatıp aynısı değil ama sizin türkçe paketi yükledikten sonra önce fazla türkçeşelmedi ama sonra baktım bayağı bir dil değişti ..
aslında peynir ekmek gibi ingilizcem var türkçe paketin bişeye yaradığı yok ama başma dert aldım işte
Oyuna başla dediğinde bir kod istiyor...Oraya ne yazacağız onu bulamadım?
Yamayı indirdim, kurdum. Oyun hatasız çalışıyor ancak oyun başladıktan sonra
Bilgisayarın sağ alt köşesinde saat kısmında gözüken çalışan programlar kayboluyor. Ve onları geri getirmek için mecburen Görev Yöneticisinden programları sonlandırıp daha sonra tekrar başlatmam gerekiyor.
Yukarıda bir kaç kişinin yorumlarında daha dikkatimi çekti bu bug ve bende belirteyim dedim.
Umarım tekrar gözden geçirilir.
Teşekkürler her şey için.
Şimdiye kadar hiçbir türlçeleştirme çalışmasında bir problem yaşamamıştım.Fakat bu sene cıkan türksportal yüzünden bilgisayarıma format atmak durumunda kaldım.Orjinal FM 2009 um kenarda dursun yapımcı arkadaşlar hataları düzeltip bir açıklama yapana kadar bekleme durumundayım.Şimdiye kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.Başarılar dilerim.
arkadaşlar bunu kuramıyorum nereye seçmem gerekiyor...
Turksportal Masaüstü 2009 'u yükledikten sonra önemli pozisyonlarda 3d seçeneğini seçerek oynuyordum ki hep o şekilde oynuyordum 3d deyken normal bir hızda maç devam ediyor ancak pozisyon olmadığı zaman altta akan spiker yazısı inanılmaz derecede yavaş akıyor bir maç 15 dk dan fazla sürüyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim
hata veriyo sırasıuyla yüklememe rağmen olmadı şöyle diyo hatada acces toC:\Windows\Turksportal Masaüstü 2009/tm2009sil.exe was denied.
C:\Windows\Turksportal Masaüstü 2009/tm2009sil.exe
bende indirdim ve kurdum bi hata veya problem yok oyunu bu yazılımdan acıyorum fakat oyuna grdiğimde türkçe değil nasıl halledeblrm yardımcı olrsanz sevnrm
bilgisayar işlemcisinin durumuna bakar mısın? Bakmak için başlat -> çalıştır'a gel ve taskmgr yaz.. sonra performansa gel. CPU kullanımı ne durumda...
TMasaüstü 2009 ayarlarından oyun klasörünü seçeneceksin arkadaşım sonra Oyuna başla -> topu 3 kere sektir ve beliren başla buttonuna tıkla.
Format atma sebebi nedir? Ne gibi bir problem oluştur bilgilendirirsen yazılımın geliştirilmesine destek olursun.
O programların kaybolması problemi çözüldü gelecek güncellemede yer alacak.
Ayrıca burası teknik konular olduğu için yama hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi lütfen ilgili başlıklarda dile getiriniz.
cpu %53 ve 74 arasında gelip gidiyor :/
hata veriyo sırasıuyla yüklememe rağmen olmadı şöyle diyo hatada acces toC:\Windows\Turksportal Masaüstü 2009/tm2009sil.exe was denied.
C:\Windows\Turksportal Masaüstü 2009/tm2009sil.exe lütfen yardımcı olurmusunuz yükleyemiyorum
oyunu steamdan aldım bi türlü dosya yolunu bulamadım nası yapabilirim ?
eveet cevap yokmuuuu
seçenekler sekmesini kullanamıyorum.
masaüstü 2009 linki kapalımı ben indiremiyorum.
slm arkadaşlar benim bir mezuratım olacaktı.Masa üstü yazılımı yükledim ama güncelleme yapmıyor internetimde var yani 1.50 yeni sürümünde yeni güncelleme çıktımı yoksa sunucuda bir hatamı var yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarla
Benim bir sorum olcak TM şuanda kaç yüdzeyle türkçe
dosya inmiyor
steam üzerinden almanı tavsiye ederim.
ya arkadaşlar 1.5 güncellemeden sonra güncel bir versiyon çıkmadı ne zaman çıkacak daha doğrusu çıkacakmı birisi bilgilendirirse iyi olur.bizlerde merakta kalıyoruz başka sitelerin bis sürü yaması çıktı hatta yüzde 99.7 oranında bile türkçeleştirenler var ama bizler yinede sabredip turksportalın güncellemesini bekliyoruz.bence bizimde bu konuda bilgilendirilmemiz hakkımız.
99.7 dediklerini indir gör istersen yüzde kaçmış . atıp tutmakla olmuyo bu işler . o kadar kolay değil yüzde 99 yama yapmak . burda yıllarca emek verildi geçen sene yüzde 99 oldu . bu sene dille ilgili bir değişiklik oldu cümle arttı haliyle oran düştü . ben oyun çıktıktan bir hafta sonra yama gördüm . bıraksınlar bu işleri . o yama dediklerinin çoğu bu siteden editlenmiş hali . sen itibar etme onlara .
Sayın yönetici arkadaşlar yeni yama ne zaman çıkıcak bir bilgilendirseniz çok iyi olur..iyi çalışmalar..
Arkadaşlar sanırım download linklerinde sorun var türkçe yamayı indiremiyorum bir türlü.. bana yardımcı olabilirmisiniz..?
Dosyayı nereden indirebilirim? Forumda aradım ama hiçbiryerde link göremedim.
Ayrıca ana sayfadan denediğimde de bir türlü indirmedi. Yardımınızı bekliyorum
Oyun ilk açtığımda gayet türkçe ve normal çalışıyordu daha sonraları oyunu pencere modu yaptım tm yi de pencere modu olarak ayarladım oyun gene açılıyor ama arkada ne var ne yok kayboluyor.Yani masaüstündekiler ve başlat çubuğu:)
Ayrıca adını vermicem bir site var fifa manager 2009 un yamasını falan yapıyor o site yamanın ne durumda olduğunu gösteren bir tablo koymuş anasayfaya eğer yetkililer turksportaldada böyle birşey yaparsa insanlar için daha güvenilir ve bu işin bu kadar kolay olmadığını ve yama yapılırken sadece haberlerin çevrilmediğini görür:)
Upload yapildi
http://www.filedropper.com/tm2009v1
Aslında Benim Sorun Birazcık Büyük Runtime Hatasını Eksiksiz Alıyorum. Turksportal Masaüstünü Kurdum. Update Yapmama Rağmen Oyun Hiç Çalışmadı. Normalde de Oyunun DVD'sini Çıkarınca yada İnternetten Bir Paket İndirince Runtime Hatası Veriyor. Ama 9.1.0 Update Yaparak Düzeltiyorum. Hep Paket Yüklediğimde Aynı Şey Oluyor. Türksportal Masaüstünde Hep Hata Veriyor. Update Yapınca Düzelmiyor. Hep Runtime Hatası. Ne Yapıcam Bilemiyorum :( Runtime Dosyalarını Eksiksiz Yükledim. Driverlar Tamam. Java ve Runtime Dosyaları Son Sürüm... :(
Arkadaşlar yama yapımcısı olan Vieri bugünlerde ev taşımakla meşgul olduğundan dolayı teknik açıdan sorunlarınıza yanıt almakta gecikebilirsiniz. Neti bağlandığında gelip cevap yazacaktır.
Yama ne zaman güncellenicek acaba :confused: ligler bitti fm 2010 çıkıcak nerdeyse :icon_frown: arada bari bilgilendirilsekte merakta kalmasak