Süpriz ne ile alakalı :n: Foça'dan bir dolmuşla gelirim süprize göre :n: :D:D
Printable View
Süpriz ne ile alakalı :n: Foça'dan bir dolmuşla gelirim süprize göre :n: :D:D
Adı üstünde sürpriz.:D Henüz bende bilmiyorum.:D
Orhan gel sende işte yaa ne olcak kaç kere toplanabiliriz zaten :D Tanışma oluyo çok eğlenceli oluyo komiklikler şakalar falan gider :D
Samsun-İzmir uçak biletini ayarlayın geleyim anında :D
Ps diyoruz da yer bilen yok :D
Menemen dolmuşları taşınmadı daha, hala bildiğimiz yoldan gidiyorlar.
Eğer o gün gelirsem ve İzmir'de kalırsam, arzu edenler benim evimde konaklayabilirler.
Konak'ta yoktur zaten bence, Çankaya taraflarına doğru gitmek gerekir, Hilton'un arkasında otobüs durağı var, Sonuç Dershanesi vardı sanırım, orada eskiden vardı, otobüs beklerken görüyordum, hala kapanmadıysa benim bildiğim tek yer orası.:D Bir araştırma da yapmak gerekir.
Size bir yer tavsiye edeyim. Nadir bildiğin PS salonlarından bir tanesi. Aynı zamanda okulum olan Atatürk Lisesi'nin arkasında Elit Internet Kafe var. Orada PS3 ve süper TV'lerde Ps oynama imkanınız var. Okulun son günleri hep kaçtığım için ordan biliyorum :D
Bu arada İsot abi, gelirim diye şaka yaptım :D Foça - İzmir dolmuşları eski arabalarla işletiliyo. Sıcakta dip dibe oturum pişmek inan bana çok zor :D Yol da zaten 1 saat minimum..
Yahu bırak 1 saatlik yoldan gitmiyorsun.Ben olsam çok kırılırdım gerçekten :D
Vallahi Murat abi sen de bin bakalım o dolmuşlara, seni de göreyim :D:D Hava nemli, çok sıkışık oturacam zaten arabada, klima yok bişey yok :D Çekilcek dert değil. Ama döner dönmez bir buluşma daha isterim ona göre :D
Orhan bende 1saat 15dkdan geliyorm :confused: + o gün izin alamazsam işi bırakcam :confused: 1 saat yol çekcen bea ne olcak
Ben Ayvalıkta olsam 150km yol tepip gelecektim yahu 1 saatlik yolumu çok gördün :D
Çok baskıcısınız :D
Bende Aliağa'dan geleceğim? : )
Evet Ege, ben dolmuştan indikten sonra o kadar yürüyorum yahu, dolmuşa binmeden de bir o kadar yürüyorum. Tabi Bornova'da arkadaşlarda kalmadığım sürece.:D
Bu yürümeden dolayı kızmam da, 2 ders arasında eve gidip yatanlar oluyor, onlara kızıyordum işte.:D
Otogarda birbirmizi nasıl tanıycaz sorarım size :n:
İsot abinin fotoğrafları vardır sitede, onlara bakarak tanırsın. Olmadı İsot abi yakasına karanfil takar :D :n:
Tanırız tanırız, zaten otobüslerin yolcu indirdiği yer belli, elimize bir pankart alıp Turksportal diye yazarız, sorun olmaz.:D
Eheheh : ) Ben uyumaya gitmem ama ders aralarında evde 2 bira içip gelmesi çok keyifli oluyor : )
Madem tanımayız diyorsunuz, ben bir resmimi atayım. Beni gördüğünüz yerde tutun kolumdan alın aranıza.
http://img440.imageshack.us/img440/6...3127665233.jpg
Evet, saçlarım sarı röfleli ve hafif kıvırcık : )
Buradan anlaşılmıyor ama belki yolda denk gelmiştir, görünce, evet ya ben bir yerlerde görmüştüm sanki diyebilirim.:D
Hem imzana bakıyorum da ortak arkadaş çıkma ihtimali bile olabilir.:)
güzel bir buluşma olacaktır... katılmayı isterdim ancak tatile gitmeye bile vaktim yok :D evli olunca böyle organizasyonalra katılamıyoruz ama işte online fm organizasyonlarıyla kendimizi oyalıyoruz :D gerçi hoş 35. fm turnuvasına da katılamayacagım işlerimden dolayı... :D
buluşmaya giden herkese iyi eğlenceler şimdiden...
gençler beni tanımak zor değil :D Aydın Turizm en son peronda duruyo zaten servis arabalarına gidilen yerde :n: Olmadı telefon numaranızı falan şeedersiniz bir şekilde buluşuruz :D Beni tanımak için çokta uğraşmycaksınız zaten :zuhaha
Doğru isot abi bizim gibileri tanımak zor değil. :n:
2 Gün önce İzmirdeydim bende. Karşıyaka, Konak, Bornova takıLdık..
Keşke benim oraLarda oLduğum zamanda oLsaydı geLirdim bende, kısmet.
7 Temmuz 2009 Salı günü saat 15:30 da saat kulesinin orada olacağım. :)
Hayro abim söylesen yapardık senle buluşma hatta ben tek bile gelirdim :p
Baran geç kalma bak sıcakta beklemeyelim gelmediğin her dk ararım :D ben sabırsız adamım :n:
5 kişiyle bulusma nasıl olacaksa :rolleyes:
Ben dakik adamımdır. O saatte orada olurum. =)
15:30 geç değil mi?
Çağdaş 1de buluşalım dedik onada çok erken sıcakta beyin kanamasından gitmeyelim dediler. Benim için saat pek önemli değil. Aydına araba bulmakta sıkıntıda çekmem ama işte genel olarak geç isteyince yapcak bişey kalmıyo.
İsocum sırf senin için geLirdim de orada sevmediğim tipLer var kendisinden hoşLanmadığım kişiLer var (Sekopej) o yüzden katıLmıyorum aranıza.
Abi gel sen gerekirse tipini değiştiririz :cool:
Ben 15:00 için öneri yaptım eğer geç deniliyosa uyarım sorun olmaz :)
Ben gelirim 15:30'da ama en fazla 6 buçuğa kadar kalırım..
Gökay o arada biryerde ayarlarız :D sen rahat ol :D Serkan falan gidecek olmadı ben gelirim senin yanına :n: 2 Kişilik buluşma yaparız :n: Baranda olacak sanırım ohh daha ne istiyosn :D
5 kişi değiliz yahu daha kalabalık gibiyiz.:D Hayrettin bey, duygularımız karşılıklı.:D Saat benim için de sorun değil, her saate uyarım. Hem akşam ezanı da 6.30'da okunmuyor ki, neden erken gitmeyi düşünüyorsun?:D
Yaz uzun Gökay, sen hemen dönmeyeceksen, daha çok buluşma yaparız.:D