İçtimai Tv ile İTV aynı kanallar zaten:D :D.
Printable View
İçtimai Tv ile İTV aynı kanallar zaten:D :D.
CNN Turk'ü uydudan buldum ama karasal yayından hala bulamadım, umarım uyduya şifre koymazlar
bu İTV nedir açıklayabilecek olan var mı? :D
Bizdede 3-4 azeri tvsi var ama İçtimai hangisi tipi felan nasıl :D Ben bir bakayım ya :D
Bizim maçlarıda veriyor mu bu İTV? Yani Şampiyonlar ligi maçlarını..
oley be içtimai tv bizde var :D Bu konuyu kapatalım doğan görmesin:D
Doğan kuruluşundaki elemanların bu durumu fark etmesi için bizim forumu görmelerine gerek yoktur herhalde..:icon_smile:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kötü oldu.Bu akşamki maçı kesin şifreye alacaklar uydudan.Neyse karasaldan çatal tornavida birşeyler ayarlayacağız artık..:icon_smile:
Maçları CNN Türk vermeyecekmiş, TNT verecekmiş.
http://www1.cnnturk.com/video/spor/f...512/index.html
İster Tnt versin maçı istersede Cnn.Şİfreye girmesin,uydudan izlensin yeter.Ben hala emin değilim şifresiz izliyeceğimize.Yine kahvehane yolu gözüküyor.
Kablolu Tv var odada sorun yok benim için (: Bakalım Servet olmadan savunma nasıl oynayacak tek korktuğum yer savunma.
Benide o düşündürüyor zaten.Kahveden gelince bir bakarsın maç şifresiz yayınlanmış:)
Evinizde hem uydu hemde normal antenli 2 tv niz varsa rahatsınız :D Cnn verirse uydudan TNT verirsede diğer Televizyondan izleyeceğim.
Bence Kanalların sitesine girip yayın akışına bakmak en mantıklısı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CNN de maç gözükmüyor ama TNT de GS nin maçı veriliyor. FB nin maçını veren yok :D
http://www.tnttv.com.tr/index.php?se...&dt=1253199981
Fenerbahçe'nin maçını D-Smart/Euro Futbol verecek malesef ..
Bir yerde maçların sadece karasal yayından ve D-Smart uyumlu uydu alıcılarından izlenebileceğini duymuştum. Maç Cnn Türk'te olsa Digitürk sahipleri de maçı izleyebilirlerdi. Ama Digitürk'te TNT yok, uyduya da şifre girerler muhtemelen.
Bu Azeri kanalı şifre girmezse rahat olur. Stra dün ŞL maçına uyduda şifre girmedi, belki bu maça da girmez, belli olmaz.
_____________________Quote:
Öte yandan Fenerbahçe'nin Twente ile yapacağı maçı izleyebilmenin seçenekleri ise biraz daha fazla. Bu karşılaşmayı Slovakya'nın STV3 kanalı ve El Cezire Sport+8 kanalı da yayınlayacak. El Cezire Sport kanalında Turkcell Süper Lig karşılaşmaları bile yayınlanıyor, ancak bu maçları El Cezire'de izleyebilmek için uydudan kart paylaşımlı sistemde bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.
Itv sifre girerse evden kahveye gitmek 5 dkı mızı alacak bakalım stresli bir mac yayını baslangıcı bizi bekliyor :D
TNTnin vermesi iyi oldu uyduda şifre girerse normal antenden izleyebilirz orda var fb maçınıda inşallah ictimaiden izleriz
Arkadaşlar dün gece yarısı Tnt yi açtım alt yazı geçti. Şifresiz olacak maç. Ayrıca Gs ve Fb nin yani ikisininde maçları İçtimai de olacak..
Quote:
Fb-Twente yayınlayacak kanallar:
Al Jazeera Sport +8
Canal 11 (Costa Rica)
Eredivisie Live 1
ESPN (uk/irl)
Euro Futbol
Ictimai TV
Loca 2 PPV
NTV+ Sport Classic
STV 3 Slovakia
SuperSport 3 (DigitAlb)
~ HD Smart
Quote:
Pana-Gala Yayınlayacak kanallar:
Al Jazeera Sport +4
ANT 1
B92
Euro Futbol
Hi Sports 2
Ictimai TV
NTV+ Football
Ring.bg
Sport 2 (Ukr)
Sport TV2
Sport+ (France)
Sportmanía
SuperSport 5 (DigitAlb)
TNT (Turkey)
TV4 Sport
YES Sport 2
~ Al Jazeera Sport HD
~ HD Smart
Şu İçtimai TV'yi uydudan ayarlayalım bakalım.Allah razı olsun Azeri gardaşlarımızdan :D
ITV Galatasaray maçında şifreye girmezse F.Bahçe maçında da girmez.Yani biz F.BahçeLiler yine rahatız Galatasaray maçına göre hareket edicez :):)
İçtimai TV
TURKSAT UYDUSU
Frekans :11554 Yatay 02916
HOTBİRD UYDUSU
Frekans: 11785 Yatay 27500
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca İctimai Tv nin Resmi İnternet Sitesindeki Haber :
Avropa Liqasının qrup mərhələsi: Panatinaikos - Qalatasaray
17 sentyabr, saat 22:00-da İctimai Televiziyada
İctimai Televiziya (İTV) futbol azarkeşləri üçün əsl sürpriz hazırlayıb. Ölkənin 1 nömrəli televiziyası Türkiyənin “Qalatasaray” və “Fənərbaxça” klublarının azarkeşlərini sevindirib.
Belə ki, “Cim Bom”un sadiq azarkeşləri sevimli komandalarının Avropa Liqasındakı oyununu İTV vasitəsilə canlı izləyə biləcəklər. Sentyabrın 17-də “Qalatasaray”ın Yunanıstanda “Panatinaikos”la görüşü saat 22:00-da birbaşa göstəriləcək.
Bu qarşılaşmanın ardından isə “Fənərbaxça” fanatları ekran qarşısına keçə bilərlər. Digər İstanbul təmsilçisinin “Tvente” ilə görüşünü də eyni gündə saat 00:00-da canlı yayımlanacaq.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe için ;
Fenerbahce - Twente TV maçı Türksat üzerinden yayın yapan Ictimai TV´de.Kanal Avrupa Liginin tüm maçlarını almış bugün de maçın reklamlarını döndürmeye başladılar.
burada da yayının videosu.
http://az.itv.az/videoanons/4308.html
Bu içtimai tüm avrupa maçlarını verecekmi şimdi yoksa sadece bu maçlara özelmi?
Mehmet Ali Birand yine aynı programda bunun olmayacağını söyledi.
TNT Türksatta niye şifreli :S Gazetede açık diyor.
Arkadaşlar Tnt Çanak Antende Çok Rahat İzledim Pana Maçını
Azeri TVsi İse Açılmadı
Galatasaray'ın Sturm Graz maçı TNT'deymiş....
Uff tnt de kapanıyor içtimaide ise sadece ses çıkıyor sonra o da gidiyor:(
şu koca çanakları aldık rahat televizyon izleyelim diye şimdide maç izleyemiyoz:(
Katılıyorum, Aygün. :n:
TNT'nin yine Galatasaray maçını göstermesinde bir mantık göremedim ben.Böyle bir şey olamaz.
Olamaz tabi ya hem deplasmanda oynucaz hem de kahvede izlicez maçı...Aydın Doğana verin biraz daha vergi cezası müstahak ona...
Bundan önce oynadığı iki UEFA Avrupa Ligi karşılaşması D-Smart digital platformu içerisinde şifreli yayın yapan ‘Euro Futbol’ kanalı tarafından yayınlanan Fenerbahçe’nin 22 Ekim Perşembe günü Steaua Bükreş takımıyla deplasmanda oynayacağı karşılaşma şifresiz yayın yapan TNT kanalı tarafından naklen yayınlanacak.
http://az.itv.az/
Yukarda" Canlı İzle" seceneği mevcut. Ben Fenerbahçe'nin Twente maçını bu şekilde seyrettim:)
Bizim çakma uyduda yok yahu bu kanal. Normal anten de yok ki peehh.. :D
Özlemişiz kahveyi bakalım nasıl biryermiş :p