Bilet adedini yazdım, diğer aşamaya geçerken sistem hata verdi; aradan 2-3 dakika geçti, biletler tükenmiştir dedi. Alamadık. Acaba Ankaragücü maratonundan alıp orda moruklar denilen tayfanın yanında oturup maç mı izlesek ?
Printable View
Bilet adedini yazdım, diğer aşamaya geçerken sistem hata verdi; aradan 2-3 dakika geçti, biletler tükenmiştir dedi. Alamadık. Acaba Ankaragücü maratonundan alıp orda moruklar denilen tayfanın yanında oturup maç mı izlesek ?
A.Gücü tarafına gireceksek hakkını verelim orada da Kaptan :D
Kap bi A.Gücü formasıda gel :D
Fenerbahçe kazanacak,güzel bir sövdükten sonra ya fenerbahçe taraftarı üstüme atlar ya da buluşmadakiler:D
Aygün senin de bu komplonun bir parçası olacağını hiç düşünmezdim. Yazıklar olsun. Stada beraber gireriz sonra ben Ankaragücü taraftarlarının yanına, sen de morukların yanına gidersin diyorsun. Yani bana 2 seçenek kalıyor; ya Ankaragücü taraftarlarının arasında kendi takımım aleyhine bağıracağım ya da tek başıma maç izleyeceğim. Ne anladık bundan insafsız Emre ?
Yarın Öğlen 12 Gibi Statta Olacağım Bilet İçin. 12 Gibi Bilet Almaya Gelenler Olursa Görüşürüz.
Benim biletim hazır gibi bişi, maç saatine yetişirsem stadda olacağım, Maratonda Fenerlilere en yakın yerde olurum :D
Mehmet abi 12 civarı gibi bende bilet almaya gidebilirim.Görüşürüz belki : )
Bakalım Kaptan yine satışı koyacak mı :D
Yine başarısız bir organizasyon oldu (=, kaptan satışfekşın yapmayaydı en azından buluşurduk, gerçi bende geç gittim stada, zaten kombineyi verecek kişi dışarı çıkıp kombinede vermedi, maçın 2. yarısını evde izledim anca. :@
:n: Alıştık artık ama ilerleme var abi bu sefer :D
İçeri girseydim yeşil bereli çocuğu arayacaktım ama geri dönünce gerek duymadım (=