Ben önce sizin takımdaydım ama sizin takım adına attığım ve attırdığım golleri unutuyorsun!!!
Printable View
Ben önce sizin takımdaydım ama sizin takım adına attığım ve attırdığım golleri unutuyorsun!!!
Ben de gelebilirim.
eger kontenjan varsa bende katılmak isterim
Bu arada bu haftasonu yapalım bu işi. :)
Pazar günü yapabiliriz. Eğer uygunsak bu hafta yapalım yoksa haftaya cumartesi-pazar bir gün yapalım.
beni yazmanızı rica etmiştim ama ;)
Bu haftasonu olursa gelme ihtimalim çok çok yüksek olur benim ama haftaya falan sarkarsa gelememe ihtimalim artar :(
Şemo başkan da diyosa bu pazar olsun :p PS,CS farketmez :D
Aygün gel gel, ne olursan ol gel.. Evvel söz verip sonra sözünde durmamış bile olsan yine de gel.. :D
Gel aygün geel geç olmadan....)
Aygün'ü sallayında :icon_smile: Emre abi gelebilir inşallah.:)
Msnden söylemiştim burdan da belirteyim. Buluşmaya büyük bir aksilik olmazsa gelicem. Maç yapsaydık daha iyidi ya stoper meziyetlerimi göstermek istiyodum :D :D
Aygün geLsin ve foto çektirin Lütfen.:D
Tabi şuana kadar Aygüne karşı besLediğiniz ve bu anı bekLediğiniz şiddet içerikLi sahneLerin videosuda çekiLsin.:D
MesajLardan bunu anLıyorum Aygün.:D
Açıklıyorum aygün fake üyelik.. Asıl aygün benim..
Olmadı benim evde atarız PS3... :p Şahsen bu kadar kişiyi ağırlayacağımı sanmıyorum ama... =)))
Maç yapma ihtimalimiz yok dimi :D
tam gunu ve saati belli olunca bana da haber eyleyin.
İstanbuLda oLsam koşa koşa ama.:D
Aygün eğer buluşmaya gelmezsen bi daha gözüme gözükme. İlk buluşma yerinde sen olacaksın. Domuz gribi olmadığın sürece gelebilirsin.
domuz gribi olsan da gel ben geçirdim nasılsa .)
Sarıyer'e gelin üstü kapalı ısıtmalı saha var. Sonrada internet kafeside var oh süper :D
Aygün gelecek haftada olsa gideceksin.
Sen gelmiyosn herhalde serhat .)
ne kadar bekleyecek acaba .)
Benim katılamama ihtimalim oldukça yüksek.. Bensiz takılın bi seferde :D
yilba$indan sonra buyuk ihtimalle. en son oyle konu$tuyduk ama daha tam karar vermedim. karar verdigimiz tek $ey ak$am olacagi ve alkollu yapilacagiydi. (::)
PS3 falan artik i$ine gelmiyor tabi. buyudu ya sigmiyor artik bi yere... :n:
Serhat ben seni getirmesini bilirim ama; boşver.
Çağrı bırak gelmesin, yüz verdik astarını istiyor. :)
Pes, CS , halısaha farketmez..... :n: