steamden alanlar oynayabılıyormu?
Printable View
steamden alanlar oynayabılıyormu?
D&R dan ön siparişini verdim.
İmza:Emre
Ön Sipariş Vermedim .
Fakat çıktığı gün D&R ' den veya Teknosa dan alacam
D&R'dan ön sipariş verdim. Fm'nin türkçe olmasına ihtiyacım yok, ingilizcem gayet iyi ama ingilizcesi iyi olmayan diğer arkadaşlar için geçen yıl orjinal aldım. Bu senede alıyorum ama 2012'de türkçe olmazsa bir daha almayacağım. Türkçe derken düzgün bir türkçe tabiki. Ne CM 2010 gibi ne de sizin ve diğer sitelerin çevirdiği türden. Yanlışlarla ve saçmalıklarla dolu bir çeviri olacaksa, hiç olmasın daha iyi.
Steam dan ön sipariş verdim :)
Orijinalini alacağım.
Anıl Erkan
Steam den aldım, preload yaptım, bekliyorum:D
İmza: Taygun Timoçin
o bekleme işi var ya o kadar heyecanlıdır ki..Alırsın eline çay yada kahveni beklersin..
Birden hard disk'de bir hareketlenme olur..Oyun aktif edildiğine dair bilgi gelir..Başlarsın , new game ve ayarlar..O gece uyku haramdır..Uykusuz gecelerin ve eğer sizi önemseyen bir aileniz varsa , "hadi artık yat oğlum" laflarını çok duyacağınızın habercisidir..
Bu oyunu seviyorum !
Evet yine aynı sorun. Yine oyunu steamdan almaya çalışan ben ve yine geçen sene olan aynı sorun :D
Oyunu steamdan almak isterken oraya yazacağımız adresle kartın adresi aynı olmalı mı?
Aldım :D Bu sene geçen seneki gibi sorun yaşamadan hallettim :D
İmza: Mert Kurtoglu
aldım bende steamden...
daha evvel 2009 u almıştım steamden pek deymemişti aldığıma ama bu seferkini denedim ondan sonra alıyorum...
muhtemelen oyun aktif olana kadar inmiş olur...
Bende Steamdan 2 senedir ön siparişli alıyorum..
Ugur uludag
ön siparişle steamden aldım. bütün bilgisayar başındaydım erken çıkar da oyun steam açar diye. hala bekliorum. kısmetse artık gece 12de belki.
steam den aldım bekliyorum...Son 3 senesi steam den olmak üzere senelerdir orjinal alırım.
Steam'den alıcam +1
Edit : Aldım 1 saat önce ve şu an bitti download sabaha kadar yardırmaca :)
Bende oyunu steam üzerinden orjinal aldım
Mustafa Aksoy
Aral'dan on siparisle satin aldim,oyunun ciktigi gun olan bugun elime ulasti.Keyfime diyecek yok.
D&R dan aldım bugün:)
Gökhan Cantez
Mavi Shop'tan ön sipariş verdiğim oyunum, bugün kutulu bir şekilde elime ulaştı.. Şimdi başlayacağım inşallah.. Hadi hayırlısı bakalım..
ben aldım steamden hemde 1 ay öncesinden ;)
ben de aldım bu sene kutulu olarak
imza: murat demirhan
İMZA : Cenk Tarhan
Steam'den aldım, mutluyum, huzurluyum.
steam üzerinden orjinal aldım...
Son 2 sezondur olduğu gibi bu sezonda Orjinal Steam üzerinden aldım..
steam - ön sipariş
emrah gündüz
d&r dan aldım batuhan ayazlar
dün aldım
sezer aci
Steam üzerinden orjinal aldım..
Teknosa dan kutulu aldım.
Dağıtımcı : ARAL
imza:Tuğrul Aysu
D&R'dan aldım. Steam üzerinden aktif ettim.
Kaan Tornacı
Süleyman Tekin
D&R'dan Aldım.
ben de DR'dan aldım. fakar steamden aktive etmek isterken duplicate cd key hatası aldım. cdroma takıp oynuyorum.orjinal oyun alırsın cd key daha önce kullanılmış der şimdi bir de steame resim fiş gönderip reset etın diye yalvaracağız.
Ben de mediamarkt'tan kutulu olarak aldım. Steam üzerinden de aktif ettim.
İmza: Ergiz Gizer
Oyun çıkmadan Steam'den almıştım.
İmza: Venom
Az önce aldım mutluyum. :)
Ben Türkçe fm bekliyorum eğer çıkarsa türkçe alıcam
oyunda çok detaya inilmiş o yüzden net anlamak için türkçe şart artık fmde
Bende aldım
Selcuk Akkaya
bende araldan cıktıgı gün aldım