Demolarda sadece 6 ay ilerlenebiliyordu değil mi?
Printable View
Demolarda sadece 6 ay ilerlenebiliyordu değil mi?
oyun beklediğimizden yüksek derecede İngilizce ve emek gerektiriyor ayrıca bu 3D'de hayal kırıklığına uğradım diyebilirim yine 2D devam ederim ben :D
Oyunda gözle görülür bir hızlanma olmuş :D.
Canlı pazarlık olayı güzel olmuş Arda'yla pazarlığa girdik anlaşamadık :zuhaha:zuhaha
Steam'den başka indirme linki yokmu ?
yalnız bu oyunun tam anlamıyla dibine vurabilmek için üst düzey ingilizcemizin olması gerekiyor sanırım.full sürüme inşallah çabuk çıkar türkçe yama.
2gb olduğu için indirmicem bekliyeceğim :D
hadi hayırlısı bu arada ingilizce alak bakalım neymiş derdi oyunun :D
Her zaman 2D ile oynadığımdan 3D motorunun nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor.Ayrıca arkadaşlar her sene hayal kırıklığına uğramaktan vazgeçin bence ben öyle yaptım. Her sene ufak tefek değişikliklerin dışında değişen bir şey yok. Ancak transferlerin ve günümüzü yansıtması yeni oyunun heyecanı o kadar. Tabi bir de oyuncu datası yenilenmiş oluyor. Sonuçta oyun hep bu temek üzerinde olacak hayal kırıklığına gerek yok oyunun yeni olması bu sezonu kapsaması tadını çıkarın. Ben full beklicem demo oynamayı sevmiyorum.
3D kötü diyenlere bunun sadece bi demo olduğunu hatırlatmak isterim.. FM'nin hangi demosu güzeldi ki :)
Oyun menüsü süper olmuş yahu.Ayrıca 2D oynayın gerçekten harika. :D Bu sene oyun sanki daha hızlı FM 10'dan.Hiç kasma sorunu falan yaşamıyorum.
@barahir: Arkadaş sormuş sanırsam M.J'a Demodaki 3D ile Full'deki 3D aynımı diye oda evet demiş.
gerçekten oyunun demosu 2gb ise oyunun tamamı kaç gb acaba?? bende beklenti içine girmeyenlerdenim 3d falan tam anlamıyla tat wermesi için bi 5 sene daha bekleriz gibime gelio. adamlar akıllı tabe tüm özellikleri bir anda geliştirmek yerine azar azar alıştıra alıştıra veriyolar. ne dielim kapitalizm :)
bu seride 4-2-3-1 baya iş yapacak gibi duruyor :zuhaha:zuhaha
Oyunun maç motorunu yıllardır adam gibi bir hale sokabilmeyi başaramamışken her çıkan oyunda haber ekranlarını yada skini değiştirmeye uğraşmaları beni çok sıkıyor artık. Bence SI oyunda çok iyi bir yenilik yapacaksa o da maç motorunu bu rezillikten kurtarmaktır. Yoksa oyuncu menejeriymiş, yok efendim canlı sohbetmiş falan bunlar hep detay.
Maç motoru berbat olmuş full sürümde düzelir umarım
Twiter yerine Facebook olsaydı keşke.
bu sadece strawberry,yani büyük olan demo mu?vanilla daha çıkmadı değil mi?
Şimdi indirmeye başladım %3 le gidiyor sabaha iner herhalde :)
ya arkadaşlar benim steam de no connection olayı var şu an
indiremiyorum
yardım edecek biri var mı?
Vanilya çıktığında indirsek, çileklinin quick game leri onda çalışırmı acaba? 2gb çok fazlaymış.
Server seçenekleri olması lazım Steam'de onu değiştirip başka server'a geçiniz.
downloads bölümünde download region da Türkiye yok
ne yapatım sizce?
tamam çözdüm sorunu teşekkürler...
Demo'nun Torrent linki olsa iyi olurdu. :)
Cuma günü Steam harici seçenekler geleceği söyleniyordu.
Torrent olarak SI'nin elinden çıkmışı yok şu an için fakat Zamunda'da böyle bir torrent mevcut.
diğer demo bu gece çıkar mı ?
Yw arkadaşlar benim bir sorum olcak. Ben oyunu iş yerindeki PC me indirdim ama ewde ki pc de oynamak istiyorum. Nasııl yapcaz bu işi
Oyunu USB'ye at Pc'ne yükle. :)
USB ye at pc ne yüklede oyun sanırsam steam üzerinden çalışıyor. Yani tekrar evdeki pc ye indirmek istemiyorum. nasıl olsa indirmişim işyerindeki pc ye.
ilk Cannot run game: Failed to set up graphics system hatasını ben aldım sanırım :D:D:D
ben crash dump aldım :@
Oyun içindeki resimler gözükmüyor bende sorun ne olabilir ?
3d kasmıyo gibi bişey Fm2011'de bi de nasıl olduysa PC kapalıyken indiriyo heralde steam bi baktım oyun inmiş yaw:D