Lazio denemelisin:)
Printable View
Adanaspor'u tavsiye ederim hem oyunun başında hocasız olduğu için kimsenin ekmeğiyle oynamamış olursunuz...
Serge Mbilla insan değil...
Türkiye'de en alt lig olsun derseniz yine hocasız olan ve zor günler geçiren Gebzespor derim...
Fulham - Eng
Hercules - Spa
Palermo - İta
kariyer yapacağım üç takım şimdilik palermo kariyerim devam ediyor
Alın Fenerbahçe'yi ve kanatlanın. Niang canavar gibi maşallah, Stoch solda fenalarda, Yobo ise harikulade defans oynuyor. 25 Resmi maç oynadı ve Yobo bu maçların 8'inde veya 9'unda MOM oynadı. 7.46'lı bir ortalaması var sanırım.
AFC Wimbledon
Biz yazın 6 arkadaş aynı pcde birleşip fm oynuyoruz :) 6 tane eşit ve adil takım önerir misiniz?(takımların ligini değiştirmek yok :) )
Getafenin medya tahmini nedir ?
Almanya liginden orta kalite bir takım önerir misiniz? Bütçesi çok kötü olmasın mümkünse
kadroyla cok fazla oynamak ısteyenlere kesınlıkle Beşiktaş ı öneririm :) çok şey değiştirmek lazım kalıcı başarı için =)
Transfersiz başarı sağlamak isteyen varsa Ajax'ı alsın, her bölgeye kalburüstü oyuncuları var adamların :n::n:
Transfersiz başarı bordeaux'dur arkadaşlar zaten yönetim para vermiyor :D
Solihull Moors
Bir İskenderunlu olarak İskenderun Demir Çelik Spor ile başarıyı yakalamanız mümkün.Kalecilerimiz iyi sag bekte kamil şener var zaten kaya gibi adam,sol bek emre özkurt ve gökhan durmuş rahat oynar göbekte ümir kale,umut gedik,yaşar kabakçı varken transfere gerek yok.Sivasspordada oynamış olan Şamil Ünal var.Dmc olarak ta box to box olarak ta 2.ligin en iyi orta sahası.Cem Demir var zamanında Trabzonda oynamış.Özcan Dağ var geçen sezon gol kralı olmuş erzurumda.Bana göre bu sene tüm maçlarını canlı olarak izledim memleketimin takımını.Gerçekten bazı oyuncular varki(Mustafa Cevahir,Emre Özivgen,Emre Özkurt ve bir kaç kişi daha) çok kötü yansıtılmış.Bandırmaspor bilir bizi.
Tek Kelime İle: SUNDERLAND
Burnley tek gecerim premier lige cıkarmak icin ii bi takım ing. premier ligin kurucularından takım gecmisi cok basarılı ve ingilterede cok sevilior tum takımların teknik direktorleri destek oluor takımı duzeltmek icin bence denenmesi gereken bi takım ve 2. ligte olmasına ragmen cok guzel bir transfer butcesi var kesinlikle tavsiye ediorm.
bunun için de saol, ikisi için çok saol :D bir de şöyle bir sorum olacak, fmnin eski serilerinde 2006 falan olması lazım editörden lig değiştirme yapınca oyunum bir süreden sonra oynanmıyordu, yani oyun hep atıyordu. bu seride böyle bir durum başına gelen var mı? yoksa belki editör kullanarak güzel bir lig açabiliriz :)
iskoçya nasıl bilen var mı?
celtic zevklidir.
yok yani yabancı sınırlaması bakımından :D bir de editörden ligin takım sayısı değişiyor mu?
Sende ne soru sordun öyle ya :icon_biggrin:
Quote:
Almanya Ligi
Yabancı sınırı yoktur
Avusturya Ligi
Kadro AB dışı 7 oyuncu bulunabilir.
Belçika Ligi
Yabancı sınırı yoktur
Bulgaristan Ligi
Maç kadrosunda en fazla 5 AB dışı oyuncu bulundurulabilir
Çek Cumhuriyeti Ligi
Sahada en fazla 3 AB dışı oyuncu bulundurulabilir
Danimarka Ligi
Sahada en fazla 3 AB dışı oyuncu bulundurulabilir
Hollanda Ligi
Maç kadrosunda AB dışı oyuncu bulundurulamaz ( 18 yaş altı hariç )
İngiltere Ligi
Sahada en fazla 3 AB dışı Milli maçların %70 inde oynamamış oyuncu bulundurulabilir
İspanya
Sahada en fazla 3 AB oyuncu bulundurulabilir
İtalya Ligi
Her takım senede 1 kez AB dışı oyuncu transfer edebilir ( fm 2008 için sınır 2 (iki) )
Fransa Ligi
Kadroda en fazla 4 yabancı oyuncu bulundurulabilir ( Ligue 2 için ; 2 )
Portekiz Ligi
Yabancı sınırı yoktur
Türkiye Ligi
Sahada en fazla 6 kadroda 10 yabancı bulundurulabilir
Ukrayna Ligi
Sahada en fazla 7 yabancı bulundurulabilir
Yunanistan Ligi
Sahada en fazla 5 AB dışı oyuncu bulundurulabilir
Avrupa'nın aynı liglerinden oynamaktan bıkmış olanlara Slovak futbolunu öneririm. Slovakya Liginde MŠK Žilina, Slovan Bratislava ve Nitra,Kosica gibi zirveye oynayan takımlar var. Ben Zılina ile oynuyorum. Gayet zevkli oluyor. Yani direk herkesi yenebileceğiniz bir lig değil. Lig çekişmesi oluyor.
Düşük sıralarda olup orta sıralara oynayan ama potansiyeli olan (2010'un Valladolidi, ki Valladolid küme düştü ve kadrosu dağıldı) finansı öyle abartılı olmayacak başarıya açık bir Alman takımı arıyorum diğer liglerde tanımıma uygun takım olursa da olur ama hiç Bundesligada oynamadığım için Alman arıyorum.
Fransadan lille takımını öneririm yaş ortalaması 22 23 çok yetenekli futbolcular var genç bir takım olduğundan ligde zorlu geçiyor ama 1-2 seneye avrupanın en iyi takımlarından biri olabilirsiniz.
İsviçre'den Young Boys,Basel,Luzern,Grasshoppers,Sion,Xamax takımlarını öneririm.Gerçekten çok zevkli bir lig kesinlikle öneririm herkese bu takımları.Aynı liglerden bıkmış kişilere yarayacaktır bu yeni heyecanlar.
Olympique Lyon'u çok severim. Ama çok güçlü olduğu için ve hep direk favori olduğu için hiç kariyer açmamıştım. Hep sonradan gitmeyi tercih ettim. Fm 2011de tekrar bakayım dedim, media prediction yine 1.lik ama bu kez almam için bi sebep vardı. 2 senedir şampiyon olamıyolar. Yani çoğumuzda olduğu gibi benim de zevk almam için bi hedef olması gerekiyo. Bu bahaneyle başladım ve efsane bi kariyer oluyo. 4-2-3-1 oynarım hep ve Lyon'un kadrosu da bu taktik için oluşturulmuş. Her pozisyon için 1 üst düzey, bi tane de yeterli yedek var.
2 sezonda= 2 lig şampiyonluğu, 1 şamp ligi, 1 lig kupası, 1 fransa kupası, 1fransa süper kupası, 1 uefa süper kupa, 1 kıtalararası kupa kazandım. Evet basit tabi ki kabul ediyorum ama çok zevkli, kesinlikle tavsiye ederim...
AFC Wimbledon da alt lig sevdalıları için 1 numaralı önerim
Değişik ligleri sevenler için Sparta Prague takımını öneririm. Kadrosunda ligin çok üstünde yıldızlar var. Martin Zeman , Jiri Kladrubsky , Vaclav Kadlec , Bony , Juraj Kucka gibi. Avrupa'da ilerlemek tamamen yeteneklerinize kalmış.