ben sol kanatta oynatıyorum portodayım .. 10 maçta 7 gol 8 asist ... ve 3 ayın 2sinde ayın futbolcusu oldu ...
Printable View
ben sol kanatta oynatıyorum portodayım .. 10 maçta 7 gol 8 asist ... ve 3 ayın 2sinde ayın futbolcusu oldu ...
Tek başına şampiyonlar ligini kazandırdı bana 2013 yılında bir profile ulaşıyor aklınız durur neredeyse 16dan aşağı özelliği olmuyor :D:D:d
15 M almak bıraz zor yaa ben en son aldıgımda pazarlıklar sonucunda 39 M vermiştim
liverpool'a alamadım bir türlü...2.sezondayım 50 M bütçe var ama hepsini verdim nakit 50M adamlar 68M diyorlar başka bir şey demiyorlar... 1 lira düşmediler be...
Kesinlikle oyundaki en iyi forvetlerden biri. Real Madrid'e 20 milyon pound'a almıştım ama orta dereceli takımlara daha fazla fiyat istiyorlar bildiğiniz gibi. Almak pek mümkün olmuyor ya da ben zamanına denk getiremedim. İspanya'da ne Villa yetişebildi ne de Messi. Hatta daha iyi bir forvet önerebilecek olan varsa çok garipserim.
11.2.1de profılı dusurumus...
portekizlilerden abartılı bir oyuncu daha.veloso,cardozo,jovetic'ten sonra şimdi de bu..
Hulk mı abartı ? Yapma..
Ayrıca Jovetic, Hulk ve Cardozo Portekizli değil..
Genel olarak portekizli gözlemciler abartıyor ama:)
tamam portekizliler abartıyo gibi gelbilir size ama portekiz den çıkan oyuncuların neler yaptıklarına bi bakın derim. ayrı etten jovetic fiorentina da oynuyo vukcevic le mi karıştırdın ?
26 M € aldım bakalım hayırlısı :)
yav bu adamı hangi rolde oynatıyosunuz
Cm 03-04 te ki supat rungratsamee'yi tek geçerim : )
kariyerimde hiç tek forvet oynamadığım için sallamak da istemiyorum dostum
ama bu adam her türlü götürür :)
Beyler bu adam anlatılmaz oynatılır :D
10 numara adam porto satmıo ama satsada uçuk bi rakama satıo zaten o parayı verebilsem bile hulk gelmio uyuz bi durum..portoya karşı acaip bi garezim var zaten herifler kimi bulsam elimden alıo anında onlarda teklif yapıo acaip sinir bozucu
11.3'de o hayvani özellikleri düşürülmüş biraz iyi olmuş.gerçekten abartılıydı.
Harika bi adam bende her mac ve yanında asist yapıyor.
41 milyon euroya vermediler 62 istediler başka bi bahara kaldı hulk
30 milyon Pound'a aldım. Kesinlikle oyunun 1 numaralı forveti. Her girdiği pozisyonu gole çeviriyor.
6 sezondur kadromda 30 golden aşağı atmadı en fazla 49 gol attı
Ayı gibi biri...
Ben 18 € teklif götürdm kabul etti :D
11.0da 10.5 M'ye aldım.
o zmana oyunu baltan kurun 10 m alın sonra 11.3 ü yükleyin:D
daha iyisini yapabilirsin :)
bildiğin tam bir canavar. büyük takımlarda da çok rahat oynar.forvette daha çok verim aldım ben kanatlara göre.
Serie A'da oynattım İtalyan defanslarına banamısın demedi hayvan gibi yağdırdı golleri.
Aston Villa ile 24 maçta 16 gol 15 asist 5 kere man of the match insan değil bu adam :)
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/19/4705.png
2013 senesinde 40 MTL nakit verdim vermediler ne kadar istiyor bunlar :D
Oyun başında 15 milyon civarı gelmesi lazım.Additional feesten transferi kolaylaştırabilirsiniz.