11.1'de duzeldi.
Printable View
Dark temaya bayıldım bu sefer.Müthiş olmuş.11.1 yamasınıda kurdum bakalım nasıl olacak oyun
saat 17:00 itibariyle Shogun hediyeli oyunu teslim aldım. mesai bitimini bekliyorum. bitmez bu gece be :):)
ARAL da Stokta kalmamış bugün sipariş verecektim. acaba ne kadar sürede stokta olur bir bilgisi olan varmı
biraz günleri tüketmeliyiz bayramda topluyacağım el öpme paralarını kredi kartına yatırıp steamden indircem :D
Aral'dan sipariş verip de eline ulaşan var mı bugün için?
11.1 yamasını indirebileceğim hızlı bir yer var mı? FM'nin sitesinden indirmeye kalksam 3-4 saat sürecek gibi. Şu anda iniyor güya ama 10 kb ile iniyor.
Klasik bi soru soracagim bu 3D deki yenilikler ve menajerlerin cok fazla para istemesi falan save gamelerde uyumlu olur mu?
11.0 ile 11.1 arasında dağlar kadar fark var onu görmüş oldum.Bugün gündüz büyük hevesle kurduğum 11.1 yamasıyla sorunların büyük kısmı çözülmüş zevkli bi oyunla karşılaştım ve en sonunda adam akıllı bi Fm oynamış oldum.Dark temasından eklenen yeni özelliklere 3d'nin gözle görülür düzelişi beni Fm11'e iyice ısındırdı:)
Ben geçen ay sipariş verdim araldan ama henüz gelmedi kargo neyse bekleriz 2-3 gün daha problem yok.
1-2 gün içinde FM 2011'e kavuşacağım. Fakat FM 2010'da Beşiktaş'taki inanılmaz Holosko-Batuhan kombosu herhalde bir daha hiç gerçekleşmeyecek.
Benim elime ulaştı ön sipariş vereli olmuştu biraz, bugün 12:45 civarı geldi.
5 Ekim benim de sipariş tarihim. H.sonu ulaştırma olmuyormuş sanırım. yeni haftaya kaldı işimiz. Neyse ki vizeleri bitiririm :)
bi sorum olacak türkiye liglerinde rezerve lig olayı oyuna yansıtılmışmı? ingilteredeki gibi as takımdan oyuncu verebiliyormuyuz...
Evet yansıtılmış, o konuda bir sıkıntı göremedim.
beyler steam üzerinden işte üniversiteli kredi kartıyla satın alabilirmiyim bilgisi olan varmı
Alabilirsin bi sorun olmaz
ben 1 haftadır yalova'da olunca işten güçten oyunu falan unuttum :D
oyunu indireceğim şimdi ama çalışacağından hiç umudum yok.Demosunu açmamıştım bilgisayar grafik hatası vermişti ama 2010 dada öyle olmuştu demoyu çalıştırmamış full ü ise açmıştı.Bakalım bu seferde öyle olacak mı
şu soruna bir el atsanız da oyunun zevkine varsak :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92583
3d düzelmiş demo gibi değil, hoşuma gitti animasyonlar 2010'dan daha iyi.