Bursa maçı güzel olmuş :) Kalede Tomic mi vardı ?
Printable View
Bursa maçı güzel olmuş :) Kalede Tomic mi vardı ?
İyi bir başlangıç deplasmsnda bursayı devirmen tesadüf değildir inş.
:director: ÖZEL RÖPORTAJ ! :director:
Tuğba DURAL , Furkan Berkay ÖZCAN ile çok özel bir röportaj yaptı.İşte o röportaj :
Tuğba : Merhabalar , sayın Furkan Berkay ÖZCAN..
Furkan : Merhabalar..
Tuğba : Türkiye şu anda sizi yakından tanımak istiyor.Genç bir teknik direktörsünüz ve Süper Lig'e yeni çıkmış bir takımın teknik direktörüsünüz.
Furkan : 12 Ağustos 1970 tarihinde Karabük'te doğdum.Gençken tiyatro ve yazarlık işiyle uğraştım.Fakat zaman beni teknik direktörlüğe getirdi..
Tuğba : Karabükspor'un başına nasıl geçtiniz ? Biraz bilgi verebilir misiniz ?
Furkan : Kursa gittim ve belgemi aldım.Karabükspor yetkilileri de beni isteyince başına geçtim..
Tuğba : Favori personeliniz ve takımınız nelerdir ?
Furkan : Galatasaray'ın başına geçmeyi istiyorum.Personel olarak ise Jose Mourinho..
Tuğba : Ne tarz müzik dinliyorsunuz ?
Furkan : Konumuzla alakası olmasa da cevap vereyim : Rock - Metal dinliyorum..
Tuğba : Kedi kesi. Eee.e .ee .... Peki ligi kaçıncı bitireceğinizi düşünüyorsunuz ?
Furkan : İlk 7 arasında bitirmeyi planlıyoruz...
Tuğba : Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler sayın Furkan Berkay ÖZCAN..
Furkan : İyi günler..
Galatasaray - Karabükspor maçı başlıyor...
http://img573.imageshack.us/img573/2...arabkspor0.jpg
Oyuna hızlı başladık.Maçın hemen başında Emenike , Emil Angelov'un attığı pası boş kaleye gönderemedi.
11. dakikada Emenike'nin sakatlanmasıyla oyuna giren İlhan Parlak ise çok kötü bir oyun sergiledi.
Yine Angelov'un getirdiği topta İlhan Parlak %100'lük gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Galatasaray atamayana atarlar tekniğiyle 2 golü filelerimize gönderince maçtan 2-0 mağlup ayrıldık.
Robles bu maçta 2 gollük pozisyon kurtardı.Fakat Misimovic'in nerdeyse 40 metreden attığı frikiki kurtaramadı !
Sıradaki rakip Manisaspor.
Galatasaray etkili oyuncularıyla sonuca gitmiş ancak Bursaspor deplasmanından alınan 3 puan umut verici.
Angelov da , Emenike de sakat...
Forvette mecburen Cem SULTAN'ı ve İlhan PARLAK'ı oynatacağım..
başarılar dilerim
Başarılar kanka.
http://img163.imageshack.us/img163/6...bk2manisa0.jpg
Emenike ve Angelov'dan yoksun çıktığımız maçta 2-0 galip geldik.Toparlanıyoruz :)
kedi kesi..eee.eee xD takipçiyim
Desteğiniz için sağolun :)
Takım futbol anlamında iyi olmasına karşın finans yönünden çok kötü.Tam 15 kişiye kiralık teklifi gönderdim.15'i de kabul etmedi :icon_eek: Kiralık listesinde olan birisine istediği kadar parayı ve maaşı vermeme rağmen kulüp kabul etmiyor.Nedenini anlamış değilim..
Başarılar İlk haftalarda Fikstürün gerçekten zormuş önce bursa deplasmanı ardından galatasaray kazandığın manisa maçıyla umarım çıkışa geçersin Ve ilk 7 hedefine ulaşırsın
Bir kaç oyuncuyla anlaştık.Bir nevi baştan savma gibi oldu.Çünkü bedelsiz oyunculardı ve en azından kadronun derinleşmesi lazımdı.Birazdan açıklanacak :)
2 transfer yaptık ve yabancı sayısı 12'ye yükseldi.Deumi ve Tozo kadrodışı bırakıldı.Tozo'ya giderken " Tozol ! " dedik :)
Transfer döneminin son günü.
hemşerim kolay gelsin karabüğümüzü güzel yerlerde göster bize
SS istiyoruz. :D
Arkadaşlar malum bayram çok meşguldüm.Şu anda da Ankara'dan gelmiş dayımlar var.Maalesef yarına kadar SS atamayacağım..
Oyuna 2-3 gündür girememem yüzünden kariyeri kapatmak zorunda kalıyorum..
Beni takip eden herkese teşekkürler....