saviolaya sanki çok para vermişsin fm 09 da bedavaya klüp bulamıyodu :D bu arada türkçe yamanın linkini yasak değilse burdan aksi halde pm ile gönderirmisin
Printable View
saviolaya sanki çok para vermişsin fm 09 da bedavaya klüp bulamıyodu :D bu arada türkçe yamanın linkini yasak değilse burdan aksi halde pm ile gönderirmisin
Premier Ligde İlk Hafta...
Rakip Newcastle United.
Yer: Anfield Road
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Premier Lig'de çıktığımız ilk müsabakayı ligin köklü takımlarından birine karşı oynadık. Maç boyunca tamamen oyuna hakimdik ev sahibi avantajımızı iyi kullandık iyi top çevirdik ve iyi bir skor aldık güzel başlangıç oldu bizim için.
Uefa Avrupa Ligi 4.Öneleme İlk Maçı
Rakip: AİK
Yer: Rasunda,Stockholm
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Gruplara kalmadan önceki son eleme turumuz avantajlı bir skorla dönmek istiyoduk güzel oyun ve Arango ile Saviola'nın güzel golleriyle sahadan net bir skorla ayrıldık.
Premier Lig'de 2.Hafta
Rakip: West Ham United
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Ciddi bir rakip West Ham tehlikeli oyuncuları olan bir takım önlemlerimizi alarak ve iyi top çevirerek kazandığımız bir mücadele oldu Torres'in katkısı ise üst düzeydi.
Uefa Avrupa Ligi 4.Tur Eleme Rövanş Maçı
Rakip: AİK
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
İlk maça nazaran daha farklı bir 11 ile sahada yer aldık İlk maçın vermiş olduğu rehavet ve rahatlık skora da yansıdı belki biraz daha becerikli olsak daha farklı olurdu ama topu ayağımızda tutmak ve oyuna hakim olmak antrenmanlarda iyi çalıştığımızın bir göstergesi.
Uefa Avrupa Liginde Kura Çekimi Yapıldı ve Rakiplerimiz Belli Oldu.
http://www.ressim.net/61/upload/544ee2c4.jpg
Grup sağlam ama çıkarsın.Maritimoda süpriz yaşamamaya bak.:)
Premier Ligde 3.Hafta
Rakip: Tottenham
Yer: White Hart Lane
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Bu sezon Premier Lig'de deplasmanda oynadığımız ilk mücadele oldu. Tottenham çok iyi kadrosu olan kaliteli bir takım bunun bilinciyle sahaya çıktık. İlk yarı oyunun kontrolü tamamen elimizdeydi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarı oyun biraz sıkışsa da Torres güzel bir golle bizi öne geçirdi. Bu golden sonra ister istemez biraz geri çekildik ve rakibin oynamasına izin vererek kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık ancak maçta başka gol olmayınca bu zorlu maçtan 3 puan ayrılmasını bildik.
Gökhan Gönül'ü Tottenham istemeye başlar hemen. Ben Atletico'ya aldığım gün izlemeye başladılar adamı :) Arango dışındaki transferleri beğendim, sen de benim gibi Türkleri almışsın takıma. Tanıdık adamla daha zevkli oluyor :) Başarılar...
3 Maç Sonunda Premier Lig'de Oluşan Puan Durumu
iyi başlangıç başarılar
teşekkürler
dediğim gibi transferlerin hepsi 4 yıllık taksitler halinde ödenecek sıcak parayla ödemek var bi de uzun vadede ödemek var fiyat farkı oynuyor tabi, oyuncular beni hedefe ulaştırsında paralarını kolay çıkarırım ben :D
Transferleri ben de pek tutmadım ama sonuclar güzel. Başarılar.
Kariyerinde başarılar.Bence transferler Liverpool da bulunan bir çok gereksiz oyuncuya göre güzel.Sezona iyi başlamıssın.Avrupada grupları geçersin diye düşünüyorum.Torres'e de başarılar diliyorum :) Bol bol gol atar inşallah :D
Premier Lig'de 4.Hafta
Rakip: Wigan Atletich
Yer: DW Stadium
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Bugün önemli sayılacak deplasmanlardan birine çıktık, 15.dk itibariyle 2 skor avantajını yakalamamıza ve rahat bir oyun sergilememize rağmen bir anlık rehavet gol yememize sebep oldu. Üzerimizdeki gereksiz baskıyı atıp tekrar oyunun kontrolünü ele geçirdik ve farkı tekrar'dan 2'ye çıkardık ikinci yarının başlarında yediğimiz gole rağmen farkı dahada arttırabilirdik ama olmadı skoru muhafaza ettik ve sahadan 3 puanla ayrıldık mutluyum oyuncularımı tebrik ediyorum.
Uefa Avrupa Ligi D grubu İlk Maçı
Rakip: Palermo
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
İlk Yarıda kötü bir oyun sergilememize rağmen ikinci yarıda Saviola ile bulduğumuz golle rahatladık ve 3 puanı kazandık. Hafta içinde bu kötü oyunun izlerini silmek için daha çok çalışmamız gerekecek.
Premier Lig'de 5.Hafta
Rakip: Manchester City
Yer: The City of Manchester Stadium
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Şuana kadar çıktığımız en ciddi sınav olarak görüyorum bu maçı, Kaybedilmemesi gereken bir maçtı kaybetmedik ancak 90+4'te yediğimiz golle 2 puan kaybetmek üzücü oldu. Oyun olarak iyiydik ancak rakip kalede fazla etkili olduğumuz söylenemez antrenmanlarda Hucüm aksiyonlarının üzerinde yoğunlaşmamız gerekecek.
Lig Kupası 3.Tur Maçı
Rakip: Wolves
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Kullandığım 11 oyuncuları dışında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığımız maçtı oyuncular bu fırsatı iyi değerlendirdi ve net bir skor aldı onları tebrik ediyorum.
Premier Lig'de 6.Hafta
Rakip: Bolton
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Kazanmamız gereken bir maçtı güzel bir oyun farklı bir skor ve Fernando Torres.
Gayet güzel gidiyorsun. takipçinim
Torres pek iyi başlamamış :D Man cityi yensen güzel olurdu :D
Arda ve Gökhan Gönül Transferi iyi olmuş.
Resmi maçlarda güzel başlamış :)
Teşekkürler
Torres damga vurur sezona, City maçı şansızlık gibi görünüyor ama fazla varlık göstermeden 2 penaltıyla gol bulmak da şansımızdı.
Gökhan çok iyi bindirmeler yapıyor, Emre çok çabuk ısındı orta alana lakin Arda tam alışamadı ağırlığını koyduktan sonra daha da iyi olacağından şüphem yok.
Uefa Avrupa Ligi D grubunda 2.Maç
Rakip: B.Dortmund
Yer: Signal İduna Park
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Kötü oyun kötü futbol kötü bitiricilik maçın tek özeti bu.
Premier Lig'de 7.Hafta
Rakip: Birmingham
Yer: St.Andwers
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Ulan top adaletin olsa yuvarlak olmazdın :D
Premier Lig'de 8.Hafta
Rakip: Chelsea
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Son 2 Resmi maçta oynadığımız kötü oyun ve anlayıştan sonra bu maçta oyun anlayışı bakımından biraz değişikliklere gittik. Öncelikle orta alanda topu biraz daha ayağımızda tutmak için hafta içinde özel olarak bu bölgede çalışma yaptık ikinci olarak Güçlü rakibimize karşı hızlı kontra ataklara çıkmak için hızlı adamları ileride kullandık Nitekim bu bölgede uygun gördüğümüz
Fernando Torres Hız: 17 Hızlanma: 17
Ryan Babel Hız: 17 Hızlanma : 16
Milan Jovanovic Hız: 17 Hızlanma: 18
Bu üç oyuncuyla maça başladık attığımız 3 golde de bu isimlerin olması taktiğimizin iyi işlediğinin bir kanıtıydı oyuncularımı kutluyorum.
tebrikler iyi başlangıç
Maça göre taktik yapmaı beğendim herkez gibi kalıplaşmış taktiklerle oynamıyosun
teşekkürler.
Bu önemli bir olay tabi, iyi kullanılırsa başarı sağlar aksi takdirde sık sık değiştirilmesi istikrarı bozar ve başarısızlık baş gösterir.
Bunu engellemek için öncelikle Antrenmanlarda çalışacağınız 3 taktiği çok iyi belirlemek lazım, mesela büyük takımlara & küçük takımlara karşı, tek forvet oynayan & çift forvet oynayan takımlara karşı vs diye sınıflandırabilir ona göre bu 3 sistemi seçebilirsiniz. Bunun yanında çalıştığınız taktikler içinde sadece 1-2 mevki değiştirerek %100 olmasa bile %70 üzerinde taktik bilgisine sahip olabilir oyuncular onun için çalışılan taktikler çok önemli.
Diğer bir konuda rakibe göre elinizdeki en iyi taktik, hem kendi gözleminiz hemde gözlemci raporlarına göre öncelikle tedbir almak ikinci aşamada kullanacağınız silahları iyi seçmek başarıya götüren diğer bir olay, belki bunlarla uğraşmak uzun ve sıkıcı gelebilir ama başarılı olmak ve oynadığınız oyundan keyif almak için gerekli.
Uefa Avrupa Ligi D Grubunda 3.Maç
Rakip: Maritimo
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Atak yönünden iyi olsak da rakibin oynamasına daha çok müsade ettik daha farklı olabilirdi ama son vuruşlarda biraz daha becerili olmamız gerekecek.
Lig Kupası 4.Tur
Rakip: Stoke City
Yer: Britannia Stadium
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Oynadığımız bütün kupalarda başarılı olmak istiyoruz onun bilinciyle çıktığımız bir mücadele oldu iyi bir oyun ve güzel bir tur oldu.
Premier Lig'de 9.Hafta
Rakip: Blackpool
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Arda Turan'ın patlama yaptığı maç oldu kendisini tebrik ediyorum umarım artık lige ısınmıştır ve kalitesini konuşturarak takıma katkısı üst düzeyde olur.
Uefa Avrupa Ligi D Grubunda 4.Maç
Rakip: Maritimo
Yer: Estadio dos Barreiros
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık geriye düşmemize rağmen maçı çevirmemiz maçın tek iyi tarafıydı.