Mertcim çok severim seni bilirsin ama Lazio'u seçerek yanlış bi seçim yaptın şimdiden geçmiş olsun kardeşim (:
Printable View
Mertcim çok severim seni bilirsin ama Lazio'u seçerek yanlış bi seçim yaptın şimdiden geçmiş olsun kardeşim (:
Görücez farukum ...
Alem kariyer görcek, Palermo Küme düşecek :D
Başarılar
Faruğun bilgisayarda sorun olduğu için biraz geç başlıycaz kariyere kusura bakmayın:)
Sizi bilmiyorum da, Fiorentina çok iyi bi' derece yapar gibi geliyor bana..
Favorim Livorno hepinizi başarılar dilerim :)
öncelikle herkese başarılar favorim fiorentina:)
Teşekkürler arkadaşlar bence ss koymadan kapanacak gibi duruyor hadi hayırlısı :D
Arkadaşlar kusura bakmayın netimde bi sorun olduğu için başlayamadık kariyere. Bir iki gün içerisinde başlarız diye umuyorum (:
last breath, dağıt kardeşim şunları. Özellikle Romalı'yı küme düşür ki zevkten dört köşe olalım :D
Arkadaşlar sandığımdan erken sorunu hallettim. Şuanlık internetimde bi problem görünmüyor. Artık en yakın zamanda başlıyacağız kariyere. Bu arada Roma bu 5li grupta en büyük şampiyonluk adayıdır bu böyle biline (: (:
O kadar kişi bu kariyer en fazla ligin ilk yarısını tamamlar:DHele Kaan buradaysa maksimum ligin ilk yarısı zaten :D
O kadar gidecegini sanmam transfer sezonunu gecebilselerdi iyiydi.
Yok abi est. ne haddime (: Bi anlık bi gaza geldim o lafı söylerken (:
En büyük korkumuz zaten Kaan'ın bu kariyerde olması. Yoksa biz uzun yıllar sürdürebiliriz bu kariyeri ama bakalım (: