Tebrikler Oğuz abi gelecek sezon daha iyi bir kadroyla daha iyi skorlar bekliyoruz senden :)
Printable View
Tebrikler Oğuz abi gelecek sezon daha iyi bir kadroyla daha iyi skorlar bekliyoruz senden :)
Tebrikler . Çok iyi bir sezonu geride bırakmışız . Daha iyi takviyelerle Bursa'yı Avrupanın sayılı kulüpleri arasına getireceğiz .
Gelecek sene için kuracağımız kadro ligi ve Avrupa'yı bir arada götürebilecek şekilde takviyeli olacak. Bakalım birçok yerli ve yabancı ismin peşindeyiz.
Umarım öyle olacak, bu sene iyi bir tecrübe oldu bize, daha kuvvetli bir kadroya ihtiyacımız var.
S.T Süper Ligi'nde şampiyon olacağını kestirebiliyordum, son haftalarda gelen 3 mağlubiyette biraz korktum açıkçası ama 4 büyüklerde bu sene yatmış resmen :)
Z.T Kupası'nda Galatasaray - Konyaspor çekebileceğin en iyi kuralar, FM11 Galatasaray'ı çok küçümsemiş, ne oyuncu geliyor, mevcut oyuncular berbat, finans yok. Konyaspor ise senden biraz aşağıda bir takım. Trabzon'u yenmende gayet süper olmuş
A.Ligi'nde Çeyrek Final tabiikide br başarı ama burda kötü kura çekmişsin ZTK'nın aksine, Porto diyince aklıma direk Falcao geliyor oda ilk maçta 4 gol bırakmış bursaspor kalesine..
Özet olarak gerçekten iyi bir sezon, gelecekte maddi olarak daha rahatlamış, istediği oyuncuyu getirebilen bir takım olma yolunda biraz daha adım attık.
ZTK'da Fenerbahçe ve Beşiktaş daha grup aşamasında elenmişti, geriye kim kalırsa kalsın kolay bir kura olacaktı bizim için.
Avrupa Ligi'nde Porto'yu seçmemiz çok kötü oldu, 1. ve 2. Eleme Tur'larında harika kuralar seçmiştik. Gerçi kalanlar içerisinde beklediğimiz Sampdoria ve Metalist'ti onlar gelse belki bir şansımız olurdu ama olmadı.
Maddi olarak ciddi anlamda rahata kavuşacağız, bu sezon sadece yaklaşık 28.000.000 € ödül parası kazandık. Gelecek sene bir bu kadar daha kazanarak her sene 1-2 yıldız ismi transfer edebiliriz.
Transferler hem şuan için harika hem geleceğe yatırım
gayet başarılı sezon geçirmişsin. tebrik ederim.
bu arada sanırsam macbook kullanıyorsun. bu kullandığın temayı windows'da da kullanabilir miyiz?
Macbook ya da netbook kullanmıyorum, normal bir laptoptayım, sadece Netbook temasını kullanıyorum, ararsanız bulabilirsiniz, michaeltmurrayuk 'ın çalışmasıydı sanırım.
Kariyere bir süre ara vereceğim, ikinci sezona başladım, transferlerimizi vs. yaptık ama bir süre başka bir kariyere devam edip sonra bu kariyere tekrar dönmek istiyorum.