Originally Posted by
mehmetd
arkadaşlar kendi görüşlerimi söyleyeceğim.dediğim gibi sadece görüştür.kesin böyle yapın değildir,fikir belrtiyorum sadece.
1.si 8 kez ödül almış birini 9.kez oylamaya almak hatadır,burada hiç ödül alamayan ve bir ödül alsam diye düşününler var (mesela ben demiştim ilk sayfada) , hadi alındı diyelim
arkadaşlar bunu neden gözününe almaz anlamadım.ben kobe yani yarkını daha yeni tanıdım,adının yarkın olduğunu da yeni öğrendim,avukatı falan da değilim.ama oylamadaki kişilere baktım:
f.coward ve kobe önde gidiyor; f.coward 8 kez ödül almış,kobe ise hiç almamış,
otomatikman kobe ye oy attım. bunu da ilk sayfada belirttim.madalya alamayanlar adına-forexample me diye.
onu geçtim ben zaten bu kariyer işlerine bakmayan biriyim.çünkü kariyer sahipleri
-buna kobe de dahil- hep aynı adamları alıyorlar çünkü hep aynı oyun ve aynı adamlar alınmak zorunda,değişik adam yok.işte o yüzden ben fm 2010 editörden yeni takım ürettim.
ama fm 2010 olduğu için oylamaya dahil edilmemiş:) neyse o sorun değil hiç hile yapmadığımdan,hileden uzak durduğumdan :D da olabilir.ama ben benim kariyerimin hilesiz:D olduğu halde daha güzel bir kariyer olduğunu düşünüyorum.nedenlerine gelince:
-buradaki kariyerlerin hemen hepsi aynı.1 sayfada 1 lig bitiriyorlar.resim az;
buna mukabil ben maçları tek tek oynuyorum(kazanamazsam bi daha oynuyorum :D )
,her maçta maç öncesi yorumları,maç sonrasını,haftanın takımını,puan durumunu,
önemli olayları,diğer takımlardan özellikle de rakibimden haberleri vs. veriyorum.
bu olayı kariyerlerde göremedim.Hep aynı yazılar.
-şampiyon olmuşun yarkın tebrikler.
-saol birader
-tebrikler
-tebrikler
-tebrikler
-tüm kutlayanlara teşekkür ederim.
gördüğüm kariyerlerde hep böyle.Hiç değişik bişey yazan yok.
bi tek ben değişik bişey yazıyorum,nerde sorulmadık varsa onu soruyorum.
zaten kariyer alanına da yeni yeni giriyorum;hem beni ilgilendirmediği için,
hem de gördüğüm hepsi aynı olduğundan.
o yüzden oylama açısından hiç ödül almayanların oylamaya dahil edilmesini;
olmadı oy atanların hiç ödül almamış kişilere oy atmasını isterim.
kariyer olarak ta daha doyurucu içerik isterim.
en fazla 2-3 sayfada sezon bitirip;bi sayfada 10 maç skorunu vermek
kariyer değildir.kariyeri yapma gerekçesi; o kariyerden zevk alarak,gerekirse günde 1 maç oynamak AMA OYNADIĞINDAN ZEVK ALMAKTIR.1 sayfada 10 maç skoru verip ödül almak değildir. 1 maça girerken,çıkarken,maç sonrası basın toplantısı olsun,haftanın 11 i olsun,sakatlık olsun,kariyerden ilginç enstantaneler olsun vs. bunları resim ve yazı ile vermektir.
Bunlar benim görüşüm.Katılın yada katılmayın.Fikrimi söyledim.
Saygılarımla,iyi kariyerler dilerim.