vitti'yi al bence de.almeida da iyidir.Alabiliyorsan ikisini birden al :D
Printable View
vitti'yi al bence de.almeida da iyidir.Alabiliyorsan ikisini birden al :D
RafaeL sOßis..Faßio Santos..Carlos Magno..Mirko Vucinic..Gianpaolo Pazzini..Valeri ßojinov..Toßias Hysen..Defour (tam Adını ßiLmiOrm..BelcikaLı)Faßio Grosso ßunLarı öneririm :p
Kardeş guarin ve sivok ikisi deli gibi oynar
kesinlikle mascherano guarin tanımam üstüne
abi bune yaa kafam karıstı iice :D
Gioda nın yanına yabancı da olabilir iyi bir dc arıyorm .
dr de olur
yabancı olması tercihimdir:)
bi yardım edin acilll
edinho süper ikili oluyorlar gioda ile şiddetle önerırım türk istersende ibrahim toroman gioda ikiliisi dünyanın en iyi ikiilisi olabilirler..
dc toraman,leandro castan,dr magno,muslu
ne kadar paran var bilmiyorum ama samanyolu'Na ek olarak kompany-borre-ledley king.bunlar dc.borre-muslu-carlos magno-rafinha bunlar da dr
Kompany boulahrouz gladstone
herkese tşk arkadaşlar. ben tercihimi edinho dan yana kullanıorm bakalm nsl oynıcaklar ?
;)
ya walla bence squallaci süper.sırbistanlı krjstaic da muhteşem.
abi kaka klubunden gitmek istediini soledi milandayken 30yasında bosman kuralı war ama adam yıllık 10milyon ? istiyo ne dersiniz alıyımmı??yası falan gitmis ama...
al tabiiiiiii en az 5sene daha kullanırsın
5sene kullanamam cnk sezon sonu ayrılcam hemde pesin para sıkıntısı war takımda tereddutdeyim
Ya bisey sorcam kızmayın ama bende cok gordum bosman kuralı ne demek?:)
Quote:
Originally Posted by AndersonCosta
ayıp ettin kardes soliiö hemen simdi kardes oyuncu klube son yıldaki aldıı parayı werip cekip gidebiliyo yani iste olay bu bu kadar basit...acıkalayabildim mi??
bence alma 5 yıldan 10 milyon euro 50 milyon euro yapar.git daha ucuza daha kaliteli oyuncular bulursun.1 yııllık dahi alcak olsan 10 milyon euro çok para.
Hmm cok saol alexx20fb
Quote:
Originally Posted by AndersonCosta
onemli diiil kardes cekinme sor burası onun icin ayrıca kısaca alexx de...
30 yasındaki kaka yı napcan kardes baska genc yıldızlar al
ama kaka kakadır yani:)
ya beyler böyle dandik iş mi olur ya training facilities i geliştirdim yine de adam gibi bişi çıkmıyo diyarbakırda bi adam çıktı alparslankurtuluş 10 milyon verip aldım nedir bu ya fenerden daha ii mi diyarbakırın altyapısı
neden olmasın kardes altyapı bu buyuk takımla alakası yok...
ya beyler 2007 ne zaman çıkıyo çıksa da bazı futbolcuların özellikleri gerçeğe yakın olsa mesela messi luis valencia arda turan caner erkın NURİ ŞAHİN özellikle fenerde volkan demirel
aslında onalr gercekte obiraz biz abartıyoruz bence bunların arasında messi biraz geri kalmıs ama oda zaten oyun cıktıktan sonra parladı ayrıca messiyi kap amc ye koy ama sadece amc muthis oynuyo walla
kardeş nurinin gerçek özellikleri o mu bikere adam oyunda dortmundun b takımında.şu an ilk 11 oynuyo bu değil yani aslı bide şu gsnin aydın ferhat filan var
mustafa ceviz i öneririm forvet e ancak onu oyuna snradan sokmanızı daha çok tafsiye ederim
Yok yaf yaş cok ilerlemis 30 a dayanmıs;)Quote:
Originally Posted by alexx20fb
Arkadaşlar galatasarayla oynuyorum 25 milyon transfer bütçem var.İyi bi defans arıyorum
Yabancı Kont. boşsa...
"Betao
Fabio Santos
Leandro Castan"
Mükemmel defanslar...
dr- edilson, rafinha, miguel
dl- fabio santos, dede, evra, nuno valente
dc- leonardo castan, van den borre, kompany, huth...
kardeş leandro gioda ve lima ikilisini al rahatına bak
Alpay Özalan-Servet Çetin-Önder Turaci Fenerin defansını al süper oynuolar sağada hamit koy süper soldada ümit özat banko zaten gol yemeyi unutturursun takıma
kompany önder turacı edcarlos
http://img78.imageshack.us/img78/6286/evrenin4.th.jpg
arkadaşlar sidespor'dan Evren horozdal'ı aldım 400.000'e.Mevkisi Dr ama Amr çalıştırsam iyi olur diiyorum:Bir de hızı falan düşük onu hangi tür antremana ağırlık verirsem artırabilirim(artık hazır antreman kullanmaktan bıktım ve de kişiye özel antremanlar hazırlamak istiyorum da)
kardeş bu çocuk benim oyunda çıkmadı ama iyimiş aerobic ve fitness çalıştır mr yapacaksan attacking de lazım
abi ne biliyim long shots'u finishing'i görünce öyle yapayım dedim.Aslında nereye çekersen oynar bu çocuk.
bence de sen bunu amr filan yap defansif özellikleri pek ii değil çünkü hızı filan da yetersiz çok açık verir ama hücumda daha çok iş yapar
Quote:
Originally Posted by alpayozendi
daha önce çok kereler oynadım Türkiye ligi'ni ama 2. lig b'yi açmamıştım.Onu açınca çıktı bu adam.