evet ................
Printable View
evet ................
Ben kaçar millet iyi geceler
açıköğretim çok zor olur ya yani ben şahsen yapamazdım açıktan
günaydın herkese
kalan olsada burayı görmez sanırım:p
gördümm:)...
((:
günaydın.
imzadaki haftada 8 maç staddan mı izlenmiş oluyor?
Yok canım sanmıyorum haftada 14 maç imkansız gibi staddan izlemek:))))
Açıköğretimden herkesin kaldığını gördüm hatta mezun olan bi kişi bile duymadım ama başarabileceğine inanıyorum yani potansiyel gördüm sende halledersin sen ama işte adapte olamıosun bnce bu sorunu özebilmen için yardımım olamıcak aynı dertten ben de münzaribim :D kelin ilacı olsa... :n:
yok canım tv den falan karışık yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o 14 maçta euro 2008 işte günde iki maç verilen 2 haftanın tamımında hiç kaçırmamıştım...
Ben de o iki hafta hepsini izledim hemen hemen bazı maçları kaçırdım turnuvanın ilk maçını kaçırmıştım, yunanistan rusya maçını izlemedim bi de rusya hollanda maçını izleyememiştim : ))
emre italyaya gidecekya. ilginçtir o adam taa 2000 den beri italya hastasıdır. türk milli takımını tutmaz italya milli takımını tutar o derece. (abartmıyorum)
bu herifte sanai de çalışıyor demişmiydim. pencere takıyorlar vs .
italya fransa maçı saat 19 daydı. patron mesaiye bırakmış. işten çıkmıştı bu gün mesasiye kalıcağıma işten çıkarım daha iyi demiş...
benim odada izlerdik maçları ikimiz
: )))) En iyisini yapmış valla Emre , seyir zevki eh işte olan bir maçtı ribery mi sakatlanmıştı o maçta?
yok yok fransa italya değildi ya.. italya hollanda maçıydı galiba.. çünkü biz o maçı birlikte izlememiştik sanırım.. ne biliyim kafam karıştı saat kaç olmuş :D
Kafeyi de ben açayım ilk kez :)
Günaydınlar herkeslere.
Günaydın. Akşam Zenit maçı harikaydı...
Merhaba ...
Selamlar..
Merhabalar. Kimse Yokmu ...
Var var olma mı ?
Naber mAyg.
Selamun Aleyküm. :D
Aleyküm Selam
Erdem abi gel abi msn'e yedin bitirdin kontörlerimi gel :D
Merhaba ...
Yavaş yavaş kapansın burası.
Bence de kapanmalı kafe.
İyi o zaman bizde kapatırız :p
Gel buraya Aygün :p
Selamlar..
Ve Aleykum Selam nasilsiniz..
Merhaba ...
Oo Ziya abimiz buralara gelirmiş :p Nasılsın abi ?
Ayrıca diğerlerinin de nasıl olduğunu merak etmiyor değilim :)
Burası neden ben gelmeden önce açıldı kapatın çabuk ;;) :D
Iyi olmaya calisiyor isde, ha bu arada artik buralardayim :)
Ben gelince siz zahmet etmeyin kendi ellerimle açmak istiyorum kuşluğu :) hassasiyetin için teşekkür ederim 0610 fernandez :D
Herkese iyi geceler efendim. Hala tatildeyim girmişken bi selam vereyim dedim :D
Selam Mısta Abi :D
Musti naptın yaz okulunu ?
Bu arada herkesi T.İ.O.K.O 'ya bekleriz :D
Ah Güiza vah Güiza.Sen gol atmazmısın.:(Adamı golcü diye aldık.Asist kralı olcak.:D