gelen giden yok ne hikmetse :D nerdesiniz :D
Printable View
gelen giden yok ne hikmetse :D nerdesiniz :D
:S Başlığa bi girdim :D aa mesaj yazmışım ddim:D
Aykut benim resmimide koydu profile :D :D :D
Biri yetmiyordu gibi ..... (::)
:zuhaha
Milleti şaşırtıyım didim..:DAma Sende şaşırmışın galiba..
Bende senin resim konunda Aykut'un imzasındaki "NeXT To BeeTLeJuiCe"ı sen yazdın sandım.Allah Allah neden böyle yapmışki Mustafa abi diyorum bende.:zuhaha
Mustafa bende koyuyordumda nedense sistem arıza verdi yükleyemedim. :)
Bu siteye iki Mustafa fazla. :)
Bu arada yeni kota dönemi başladı yaşasın... :D
Yeni kota dönemi nedir Batuhan :)
Senin için mi yoksa genel olarak mı Batuhan?
Terk-i diyar eylerim ozaman buralardan :) Bir adamdan 3 tane çekemem valla :D
Ayın 1'i oldu Adsl kotaları sıfırlandı şemsi. :)
herkese Selam bu arada...
Kota demişken 3 aydır 3-4 gb aşıyoruz kotayı babam acayip kıl olmaya başladı bu duruma.
ADSL Kotadan bahsediyorum. Kısaca İnternet, bu ay ayın 20'den sonra indirecem. İki yıldır hiçbir zaman kotayı geçmedim. Bu ay sınırda tuttum. :)
Aykut avatar'ı değiştir yahu kafam karışıyo valla :D Bakıyorum ban böle cevabı ne zaman verdim diyorum :D
Bu ayda 8gb'ı devirdik:D Gene gelcek 50 küsür :D
Niye yahu..Böyle Güzeldi..:D
Herkeze slm konuya girdim.Beetljuice msj yazmıs,bir daha yazmıs birleştirilmemiş yönetici oldugunu filan sandım ama ögrendim ki geleceginn beetlejucei siymiş :zuhaha
4,8 yapmışım geçen ay bu ayda 4,3 gibi sanırım. :)
3 gb ikende aynı şeyleri yapıyordum 3 ila 3,5 arasında değişiyordu 4 gb'a çıkardılar kotayı yine aynı şeyleri yapıyorum 4-4,5 gb oluyor. :p
Bu telekomda bizi iyi ..... kazıklıyor. ;;)
Mustafa, dediğimi yap bir imza ile kotasıza geç. Zaten her ay aynı fiyat geliyor baban pek farketmez. ;)
Valla abi her ay 60-80 ödüoduk, sınırsıza geçtim heray 50 ödüom daha mantıklı
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız ben de nöbetteyim fırsat buldum nete girmeye fazlakalamayabilirim :(
İyiyiz sağol seni sormalı arkadaşım. Nöbet derken? :)
3,1 Gb yapmışım :p
Selamlar efem.
Allah kolaylık versin ozaman yahu :) 24 saat uykusuz geçer mi yahu... :p
Küçük boyundan büyük yapmışsın. :p kotayı yani...
Bende kaçayım sabah 9'da Açıköğretim sınavı var. Hepsinden 50'şer alayımda geçeyim dersleri :D
Adios herkese ;)
vallahi alıştık yaa gecemiz gündüzümüz olmuyo vallahi bide dikkat istiyo bizim meslek adamı erken yaşlandırıyo vallahi :D:D
selamlarr millet.
Mustafacım kolay gelsin.
İyi geceler, iyi nöbetler. Ama nöbet dediğin nedir ki bu sitede çabucak geçer. :)
Baban söylüyor durduğun kabahat. Zaten össden sonra teyzem'in yanında işe girecem. Girincede babam interneti üstüme yapacağı için parasını ben ödeyeceğim ve 4096'ya geçeceğim. Maaş'ım 100 YTL'si buraya gidecek.
Hoş-çakal Mustafa Adios.... :p