Ne işin var senin burada yalnız başına yahu.:D. Nefs-i emmare mi yapıcan tek başına :D
Printable View
Ne işin var senin burada yalnız başına yahu.:D. Nefs-i emmare mi yapıcan tek başına :D
Keşiş olmaya karar verdim. Kalp gözümü açacağım :D
:D Emre Hoca :D
Hocam kariyer açıcam caizmidir :zuhaha
Caizn't evladım.
Zinhar bir kariyer devam ederken bir diğerinin vücud bulması dinimizce caiz değildir.
:D.Peki hocam bir kariyer devam ederken turnuvaya katılmak nasıl olur...
Vaciptir o efenim mümkünse yapılmalıdır. :)
Selamlar TSI :) 4 Gün aradan sonra tekrar girdim :)
Selamlar Selçuk Şahin. :)
Selamlar sayın yönetici :D
Yahu ne var selçuk şahini seviorm :p
Bende severim kendisinin eski kız arkadaşını :p
Direksiyon sınavına da girdin mi? :D
yok bugün derse gittim adam beni sinir etti vites geçirmesini gösteriyo bana :D dedim hocam bırak gidiyim ben bunları kaç sene önce öğrendim hatırlamıyorum :D
:zuhaha
2. vitesten yukarıda çıkartmıyor zaten :D
yok ben 4e taktım adam dur dur diyo :n:
Benle çalışan biri vardı birden frene basıyo içim dışıma çıktı arkada o sürerken :D
Bende ilk gün 2. viteste 80'i zorlayınca adamın ayağı fren pedelanı yapışık kalmıştı :zuhaha
Arabaya acımıştım ama yahu. :D
60 -80 arası kırmızı bölge :D
Kızlara Palio vermişler bize Uno bu kadar haksızlık olurmu :n:
Ben Albea ile aldım ehliyeti. Ama başka sürücü kurslarının arabalarıda vardı. Şahinler mi dersin kartallar mı? :n:
Kızı şahine bindirmişler kız direksiyonu ceviremiyorki arabayı sürsün. :D
eueuhueh hidrolik alıştırıncada fena oluyo ya :D onlara dokununca dönüyo hidrolik olmadımı döndür babam döndür :n:
kaç tane kaldırıma çıkan biliyorum :D
birde sınava girdiğim gün, tur attırdıkları yer trafiğe açık bir alan ve normal trafik işlerken sende arabayı kenardan kenardan sürüyorsun. :) Hafifte bir yokuş. yokuşun tam ortasında da trafik ışıkları var ama yayalar karşıya geçmek için düğmeye basmadıgı sürece kırmızı yanmıyor. :p
Sınav günü 3-4 tane velet oturmuşlar düğmeye basıyorlar habire kırmızı yanıyor haliyle durmak zorunda kalıyorsun ve yokuş. Arabaları kaldırabilen çok az çıkıyor al sana trafik. :D bu sefer dur kalk yapman gerekiyor arabaları istop ettiren ettirene. :D
Feci eğlenceli oluyor anlayacağın. :n:
hahaha yok yaa burda öyle değil 2 şerit ve 1 emniyet şeridi var düz yol :D ama hoca tam bunak :n: bide şöyle bişey var bizim kursta yol kenarındaki çiçekliklere çıkmadığın sürece kalmıyosun :D
biraz dikkatle geçilir ozaman. Zaten ehliyet almak kadar kolay birşey var mı yahu?
yaa arabayı ehliyetmi sürüyo :D gereksiz ayrıntı bunlar :n: ehliyeti olan çok insan tanıyorum arabanın direksiyon kilidini açamıyo veya hareket ettiremiyo :n:
Küçük bir ayrıntı sadece :p
Sınavda şeyi sormuşlarmıydı yine ilkyardımda; hastanın açık bir yanık yarası varsa ne yapılır? :n:
Valla hiç hatırlamıyorum zaten 20.dk dolduğnda benim çoktan bitmişti :D yan sıradakine baktm daha ilk yardım bitirmemiş :D en arka sıraya atmış beni MEB sağolsun rahat rahat oturdum artık 25 dk :n:
Ben bi ablaya yardım etmiştim. Baktım arkadan sülün gibi uzanıyor dedim açayımda baksın bari :D
yaa benim hocalarda tanıdıktı allahtan yoksa dümdüz oturtacaklardı :D
1.85 boy ve XL vucuda sahip birini 1.sınıf sırasına oturtursan sıkılırda patlarda :n: MEB utansın :p
ÖSS'de bana denk geldi o. 187 cm boy 80 kilo adamı ilokula vermişler :D Öğretmen masasına geçmiştim. :D
Son 2 mesajların birinde sen varsın Emre abi:D
Muhabbet etmeyi severim. :icon_cool:
Allahtan artık boy - Kilo soruyolar yoksa 3 saat oturulurmu öyle :D
Ben ufak ufak kaçsammı yaa çok yorgunum Cuma - pazar akşama kadar sürekli olarak dışarıdaydım malum yaz sezonu kapandı deniz-yemek-disco arası gittim geldim :D
Hadi git git dinlen :)
Oruçta başıma vurdu susamaya başladm yaa :( Herkese Adios Artık 1 hafta sonramı olurrr 2 hafta sonramı sürekli buralarda gözetimdeyim :p
Buraya bu mesajı atarak emre abinin mesaj rekoruna engel oluyorum :D oool duuum :D
Selamlar..
Mayg sana smiley buldum. Bir görsen aynı sen :u:
selamlar bu arada
An İtibari ile Tekirdağlıyım..:p
Artık tek yerde ikamet ediyorum..:icon_smile:
Valla Bakalım Alışabilecekmiyim ? :/
Sağlık durumumdan dolayı birkaç gün oruç tutamıcam.:)Asla keyfi değil.Ama bu tutmadıklarımı telafi etmeye çalışıcam.