İyi geceLer.:)
SI forumunda heyecan varmı bakaLım. :n:
Printable View
İyi geceLer.:)
SI forumunda heyecan varmı bakaLım. :n:
Bu arada selamsız sabahsız girdik kusura bakmayın, cümleten komesta :D
Herkese iyi geceler (sabahlar artık neyse) :)
Tek tek dökülüyorsunuz, yakışıyor mu size hiç :)
Umut Allah aşkına Süper Kupa finalinde 3.lük 4.lük maçı nerde görülmüş :zuhaha :zuhaha
Komesta komesta :D ezan okunmadan 2 bardak su daha devireyim :D
Nerelere gitti? İnceden bişeyler sezdim ben şimdi burda :zuhaha
Selamlar guşluk ahalisi,depresyonlardayım,6 maçta 0 puanım var Ç.Rizeyle,3 maçta 90+ larda gol yedim.bugün oruç tutmayacağım sanırım[konudan konuya böyle atlanır:D],ders çalışmayı planlıyorum,tutacaklara Allah kabul etsin,kolaylık versin :)
Yahu SIya üye oLdum,aktivite ettim teşekkür etti.Foruma giriş yapıyorum kuLLanıcı adı şifre yanLış diyor.AnLamadım gitti.
içten teşekkür etmemiştir :D
Konuyu saptırmayalım lütfen ezan okunacak şimdi burada :D
günün anlam ve önemine istinaden.. öhüm
laaaaaaaaaaaan
yaptığım şekil niye yana yaslandı :D
burda şu anda okundu,Köpekler ulumaya başladı ezanı duyunca,garibime gidiyor :S
edik:Ezan okundu demek istedim başka şeylere yormayın :| :D
Evet İstanbul ahalisi.. İmsak vakti diyo benim tv sizin için :n:
Nerelerde ozaman yahu, bukadar ne dalgınlaştırır bi insanı, kos koca süper kupa finalinde 3.lük 4.lük maçı yapın nası der bir insan başka türlü :zuhaha
Ha bide FM aşkı var tabi kafan FM2009 görüntülerindemi yoksa :zuhaha
Şef senin tv çok yönlü de istanbulun doğusuyla batısı arasında değişiyo yahu :D
bu arada hangi kanalda diyo açayım bakayım :D
Yöneticim ne yaptın sen :zuhaha
AsLında TurksportaL TV diye bir kanaL kursak,MseLa şuanda canLı yayında 2009 resimLerini bekLerdik.ÜyeLer yorum yapardı feLan.:zuhaha
:D Biliosunuz ailemden evimden uzakta üç yıldır bulunmaktayım (eğitim dolayısıyla) , tek kalmamın getirmiş olduğu dezavantajla bana ilk bilgisayarımız olan pentium 2, 350 mhz pc kullanayım diye aile bireyleri (babam ve abim) tarafından verildi dolayısıyla da bennnnn google a zor giriyorum :D zaten foruma az giriş nedenim de o, msni bi açıyorum hem şarkı hem konuşma aynı anda olmuo, grup konuşması yapamıyorum ki cd roomu da bozuk falan da filan :D
Burada ise 2 tane cillop gibi bilgisayar var :D fm 08 cdsini bulamıyorum abimin arkadaşı orjin diye kapmış götürmüş ben de bi yönetici olarak korsanını yüklemeyi kendime yakıştıramadım :D 09 u alıp buraya geldiğim süre zarfında oynamak istiyorum :D
Tsitv :d:d
Umut tüm ahali anladı bi sen anlamadın :D Yanlız bu tüm türkiyenin yaptığı genel bi espridir,tek bir kişiye yormayınız :D
Edik:ben bunu yazdığımda son yazı 10672196[yanlış mı yazdım yoksa :(] nin yazısı en baştaydı.ben mi çok yavaşım acaba :[
Tsi Tv yi kurduk,sırf futbol haberleri yetmez,tsi modayı,magazini de kapsar,ondan kim sorumlu olacak? hem bi büro lazım önce,onu toplayana kadar ohooo :|
hiç iyi görmüyorum seni eren :u:
Tamam hadi kabul ettik :zuhaha Ama 2009'da turnuva heyecanında senide bekliyoruz, 98-99 dan filan beri oynuyorsan senide ustalar arasında gösterebiliriz sanırım, gerçi hiç görmedik oynayışını ama olsun :D
Kos koca chat odası yapıldı ne zaman girsem bir tek ben oluyordum, TV olsa onunda farkı olmaz :zuhahaQuote:
AsLında TurksportaL TV diye bir kanaL kursak,MseLa şuanda canLı yayında 2009 resimLerini bekLerdik.ÜyeLer yorum yapardı feLan.
Sİ yi bekle bekle nereye kadar :D yattım gitti :D hepinize hayırlı akşamlar