Şimdi çıkamıyoruz mu.?
Printable View
Uzun bir aradan sonra Selamun aleyküm :)
Selamlar akşamcılar nasılsınız?
Selam beyler,nasılsınız?
Selamlar arkadaslar :)
Herkes´e iyi geceler.
Yazarlık sistemi kaldırılmış hayırlı olsun herkes´e.
İyi geceler Mehmet iyi geceler EmRe Abi...
İyi geceler BaRan...
Gece Sohbet´i ni özlemişim :)
Haller vakitler nasıldır iyidir İnşAllah.
Herkese cümleten selamlar iyi geceler.
İyi olmaya çalışan bir birey olarak Türk Milli takımının almış olduğu mağlubiyet sonrasında kendimi pekte iyi hissetmediğimi farkettim. :)
İyi geceler guşlar.:D
Biri bize seslendi galiba :D
Evet evet, o benim.:zuhaha
Pek iyi gibi durmuyon Emre, hayırdır?
Sorma Serkan ya bugün herşey ters gitti deli oldum.Isparta'ya gidecektik bir kaç arkadaş asker bir arkadaşı ziyarete herşey hazır güzel arabayı ayarladı bir arkadaş sabahın köründe çıkacağız yola onun için erkenden kalktım zırtt telefon ne oldu? Dedem vefat etti köye gidiyoruz yoldayız şimdi.Haydaaa Allah rahmet eylesin.Bizim Isparta yattı.Neyse tekrar soyun yatağa gir girerken İstanbul şubemizin toplantısına katılmayı düşün :) Sabahın 7'si telefon susmuyor.Haydi bu sefer kalk işe git Cumartesi Cumartesi. :) Sonra Boşnaklara yenil falan filan Serkan. :)
Hello...:)
Ooo pek bir güzel gün olmamış anlaşılan. Boşnak olayı da tam tuzu bireri...
Ben de dedim ne güzel moralim falan düzgündü, neden izlersin de durduk yere sinir olursun ki?...
Sorma işte Serkan böyle bir gündü var gerisine sen karar ver nasıl bir gün olmuş. :) Ayaklarımı hissetmiyorum hala ve acayip uykum var. :)
Hakikaten keşke maçı seyrettiğim zaman diliminde uyusaydım daha hayırlı olurdu benim için hem sinir katsayısı açısından hemde malum yaşamak için uyku şart. :)
Merhaba Aygün.
Yarın pazar, çalışmayacaksan rahat ama çalışacaksan doğru yatağa.:D
Pazar pazar pazar bir not defterime bakayım.Aaaa yarın kuzenin nişanı varmış yahu. :) Ulen ayakkabı alacaktım iyi mi yarın nerden bulacağım şimdi tüh... :D
Ooo senin iş çok o zaman.:D
Nişan dedin, biraz önce gördüm arkadaş mail atmış. Lisede sınıf arkadaşım 23'ünde evleniyormuş. Şok oldum. Biz mi geç kaldık o mu erken davranıyor diye düşünüyorum şimdi.:D
Serkan abi hakem olmuşsun hayırlı olsun :D
Tamam Aygün anladım, rütbeden ötürü diyorsan çok kötü bir espri haberin olsun.:zuhaha
Saha Yöneticisi :D
Serkan abi Aygün bunu demek istedi :p
Biliyorum :D Uykum geldi son bir espri yapayım dedim ama pek tutmadı :D
Serkan valla biz geç kaldık benimde liseden bir arkadaş 17sinde evleniyor. Evde kaldık Serkan :D
Evet ya, cidden evde kaldık, okul bitsin hemen evleniyorum.:D
Admin - T.Direktör
Ü.Yönetici - Orta Hakem
S.Yönetici - Hakem
B.Sorumlusu - Yan Hakem
Araştırmacı - Gözlemci
Ayın Üyesi - Ayın Futbolcusu
Cezalı - Kart Cezalısı
Atılan - Futboldan Men Edilmiş
Çözdüm abi olayı..:)
Ben okulu beklemeyecemde bu iş tek başına olmuyor tek sorunum o Serkan. :zuhaha
Evet ya bir de o sorun var değil mi? Tek başına olmuyor cidden.:zuhaha
Aygün, hadi oğlum sen doğru yatağa.:D
Bu arada bizim Robin Hood bu sefer de ban yemiş yahu, yazık çocuğa.:zuhaha
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=10666
Evet ya yazık olmuş.Suçu neydi acaba :( :D Volkan Abiye söylüycem geri alsın.Çok severdik arkadaşı.