İsterük isterük :)
Printable View
İsterük isterük :)
Bu ne herkes nick değiştirmiş. :)
Selam melam kelam.
En üst komşumuz...Turgut Amca... Hafiften kırlaşmış saçları, hafif gür bıyıkları, kapkara gözleri. Apartmanda en sevdiğim amcaydı şüphesiz. Hatta laf aramızda ara sıra bana oğlundan daha çok önem veriyodu. Pikniklerde beraber ağaç, kozalak toplardık. Beraber gezinirken bana öğütler verirdi. Yanından ayrılmazdım hani bende. Kuyruk misali... Azda boğuşmadık hani pikniklerde ince kilimin üzerinde. Fazla gaza gelip fazla ittirince Turgut Amca'yı döktük çayı iyimi. Yandı... Belli oluyodu gözlerinden acı çektiği. Ama belli etmedi. Babam bağırınca şiddetle bana "Bağırma çocuğa. Olur." dedi. Yine bir pazar günü yaşamıştık bu olayları tekrar piknikte. Döndük piknikten. Malum pazartesi sonraki gün. Yorulmuş gelince erkenden yatmış. Sabah yine erkenden kalkmış. Öpmüş eşini, çocuklarını. Gitmiş işine. Çok yorulmuş bütün gün. İş çıkışı duş alayım demiş. Girmiş duşa. 5-10 dakika sonra yerde bulmuşlar Turgut Amca'yı. Kulağından kan gelmiş. Ne demek olduğunu biliyoruz hepimiz. Bilmeyenler için söyleyeyim. "Beyin Kanaması" Apar topar hastahaneye götürmüşler. Hemen yoğun bakıma alınmış. Acı haber tez ulaşır derler. Aynen öyle. Duydum bu acı haberi. Kalbime birşey oldu. Sanki iki değirmen taşı arasına sıkıştı kalbim. Atlatır Turgut Amca dedim. Geç olmuştu artık. Malum çocukluk sabah okul var yatmak gerek. Yattım. Kalktığımda annem ağlıyordu. Sade annem mi? Hayır. Babaannem de ve evde sabahın köründe gelmiş komşu teyze de? Niye gelmişti ki sabahın köründe? Anlamıştım galiba. Gitmişti Turgut Amca. Şaka gibi gitmişti. Pazar günü kozalak topladığım, ince kilimin üzerinde güreştiğim adam salı günü gitmişti.Olur muydu bu? Dedem öldükten sonra zor toparlamıştım kendimi.Oldu mu be Turgut Amca?
Böyle bir hikaye işte. Turgut Amca çok severdi Yusuf Hayaloğlu'nu. Birden dinleyince boğazım düğümlendi...
Mekanı Cennet olsun Mustafa.
Amin Umut.
İçimden geldiği gibi anlattım. Demek ki gerçekten üzüldüğümde haklıymışım.
Bu arada olay yakşalık 7 sene önce oldu. Etkisi hala üzerimde...
Ben çıkayım birazdan benim takımın maçı var. (Gijon) :p Hadi şimdilik iyi akşamlar.
:uzgun:
Off be Mustafa....
Mekanı cennet olsun.
Uçan kuşlar martılar.... :D
Tam da açmaya geliyordum :zuhaha
İyi geceler Guşluk sakinleri.
Sana da iyi geceler Osman
Nasılsınız cümleten ? :)
İyi Emre nolsun.İyiyiz cümleten:)
Ben de iyiyim.El Barto isimli arkadaşı wanted lıyorum :zuhaha
El Barto'ya alışamadım ya :D
Duyduğuma göre 1502005'i bir depoya kitlemiş.Önce El Barto'yu yakalayıp 1502005'in yerini öğrendikten sonra El Barto'yu imha edeceğim.Her şey sizin için.:icon_cool:
Başıma $100.000 koymuşlar yahu7 :icon_cool:
Ev arkadaşım 2 haftadır bulaşıkları yıkamıyor. Ev Mutfak berbat kokuyor. Yemek yapmaya malzeme yok. ekmek arası yapsam ekmek kurumuş
Galatasaray çok saçma bir puan daha kaybetmiş. Uykusuzum ama daha da önemlisi açım.
yani çok sinirliyim yaaaaaaaaa
İyi para valla.:D İnsan daha ne ister.Oturup bunu tartışalım insan daha ne ister :D
Merhaba...
Emre geçimsizlik değilde insana saygı göstereceksin babacım.
Bu adam kız arkadaşıyla kalıyordu. Kız arkadaşı varken her yer temizdi. Gidince evi ... götürüyor.
Adam benden yazın odamı kullanmamı istedi. Kız arkadaşının kardeşi gelecekmiş kullanın dostum dedim. sormana gerek yok eve bir geldim abi
Masaüstü bilgisayarı bir arkadaş almış odasına... altındaki masayı bir arkadaş almış kendine.
yatağın bir bacağını kırmışlar, üstündemi hopluyorsunuz anlamıyorum ki.
neyse benim odayı dağıtmışlar...
Şimdi enayilik bende güvenmeyeceksin kimseye kilitliceksin kapını.
Kafeyi açalım bari :p
Günaydınlar...
GünaydınLar bgun tatiL gaLiba kapaLı burası
Günaydın.
Burası kapanmaz. 7/24 :u:
Günaydınlar.Güzel bir günde Dershanede çekilmiyor :)..Birazdan dershaneye Go :D
Herkese günaydın arkadaşlar.
Selamlar..
Tünaydın :D
Merhaba :)
Selamlar ...:)
Kuru Kuru merhaba bu ne ya azcık canLı :D
Gün çok sıkıcı başladı ya :(
Bugün herkes evde herhalde.:D
Nasılsınız arkadaşlar.:)
öff 2 de dershane var :( :mad:
Hadi görüşürüz beyler :).Ben dershaneye gider :)
İyi öğleden sonralar :p
Vay ÖSS Mode. :icon_cool:
Öss Mode gelmiş..:p
Yönetimde büyük revizyon olmuş galiba.
Umut ve Emre'nin nickler değişmiş,Eren ÖSS MOD'a ayrılmış,Tosunum bırakmış galiba yöneticiliği...
Bunlar benim Admin olacağımın alameti söyleyeyimde :D:D Sonra ben niye pat diye banlandım demeyin :D
Mustafa Abi ÖSS mod diyorsa ÖSS moddur sus bakıyım. :p :D