aynen yahuu :D
Printable View
Hımm anladım şimdi masaüstü yazılım extra özelliklerinin devreye girmesi için yapılan site dimi
Arkadaşlar ben biraz fm yapayım :D Herkese iyi akşamlar He bide Fenerbahceliler yarınki şampiyonluğa hazır olun :D
Seviyorum yaa bu kızı seviyorum pffff
Aşk meşk kafeye bulaştırmayalım lütfen. :D
aman ha bulaşıcıdır filan yaklaşmayın bu aşka :D:D
pff napıyım yaa içimden camı açıp sevdiğimi söylemek geliyo :D 2 yıl 7 ay 15 gün 5 saat 51 dk olmasına rağmen hala ilk günkü gibi seviyorum :smismileyiw2: 23 Eylül 2005 saat 17:00'den beri
oooooooooo ismail bulaşmayla kalmadı yahuuu Taşıyıcısın sen artık :D:D
Abi ne yapıyım yaa o kadar kızla ilişkim oldu hiç böyle beni destekleyen olmadı hiç bu kadar bağlandığım hatun olmadı :( az daha damara bağlarsam ben 2 tek atarm bgn :D
birkaç saat önceki sorumada cevap almış oldum demekki cafede alkolde var :D
şerefe kardeşim afiyet olsun :D:D (v)
Özlediniz mi beni :zuhaha
Yok abi cafede serbest değil malum sitede -18 arkadaşlarımızda var ama benim evimde serbest 7/24 :D Neyse bu konu fazla uzamasa iyi olur kötü örnek olmayalm arkadaşlara :)
Aygün I miss youu :(
geldi bile baksana ufaklık :D :p
Ya bakanlık açıklama yaptı yarın bütün okullar tatil diye ama bizim müdür yardımcısı tuturdu okul var diye (yarın mat sınavı var bari o ertelense :) )Anlamıyorumki koskoca bakan tatil diyo bizim adam tatil yok diyo sen gelme ozaman görürsün anyayı konyayı diyor :mad:
arkadaşlar herkeze hayırlı geceler
aygün yat sende okul yok diye yatmamazlık yapma bu yaşta bu saate ayakta olmaz :D :p
iyi geceler herkeze...
Ben geldim.... yanımda kucak dolu sevgi ve öpücük getirdim ve bende aşığımmmm=))
Abi ben yazın neler yapıyodum bir bilsen :p
Yatarım 3-5 saat sonra.(: Bugün bi yattım 14.30'da kalktığımda 18.30'du :)
Çocuklar mutlaka öğle uykularını almalılar aygüncüm büyümek için :D
İyi geceler aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza
:mad::mad::mad:
Giderim bakın sinirlendirmeyin beni :D :mad:
Gitckmsn bizi bırakıp aygün :uzgun:
biz çocuk değiliz biz abiyiz
Çok ısrar ettin gitmiyim İso abi (:
beyler türksportal masaüstüne gelin orda sohbbet edelim ya
sitteye katılıyorum gelin gelin şu anda 5 üye var :D
evet bekliyorum buraya yazmayalım boşuna
Kimler var ona göre bakarız (:
crespo seni soruyo nerde özledim keratayı diyor:D