jose başladı toplamaya...
Printable View
jose başladı toplamaya...
Yazık oldu Roma ya. İnter kazanacağına Roma nın kazanmasını tercih ederim.
Beşiktaş maçı dolayısıyla ara ara izleyebildim Inter çok baskın oynuyordu Roma'nın penaltılara götüreceğini bile sanmazdım Mourinho asıl farkını Avrupada göstermeli bu kuapar Inter için çerez :p
Totti yaktı Romayı atsa şampiyon olacaktı Roma..
Bir yıl kiralık,sezon sonu alma opsiyonu ile birlikte.
Balotelli müthiş oyuncu.Her yönüyle komple bir adam.Birkaç seneye dünyanın en iyi oyuncularından olur.
Bence iyi bir transfer. Kiralık ve satın alma opsiyonu da akıllıca olmuş. Hayırlı olsun...
Arsenal'in savunmasında oynamış bir adama Milan'da oynayacak kadar kaliteli değil demek ne kadar doğru bilinmez.
Ben Senderos'u beğeniyorum ama Arsenal'den ayrılması iyi oldu bir maç vardı tam hatırlamıyorum Senderos inanılmaz hatalar yapıp maçı kaybettirmişti Arsenal'e taraftarlarda onu sildiler. Demek ki hocada silmiş.
Senderos geçen sene bazı aptalca kırmızı kartlar görmüştü ligde..Ama yinede milan için faydalı bi transfer iyi bir alternatif olabilir..
O fizik varken Serie A'da öyle böyle iş yapacak bir oyuncu Senderos...
İnter kupaları almaya başlamış bu seneyine mourinho şlyide aldırsa tam süper oklacak
Hayırlı olsun Shevchenko sevdiğim bir oyuncudur.Umarım eski günlerine döner
Sheva MiLandayken Hastasıydım. Artık ağır hastayım :D
İyi transfer oldu bencede.Defansa bir adam lazımdı.Bu sene iyi transferler yaptık.Takımdan umutluyum.
İyi transfer.İlk 11'de oynamasada sakat veya cezalı defans oyuncusu olduğunda yerini doldurabilir.
İtalya Ligi için iyi transfer oldu . Milan birde Kaleci alsa yeni sezona çok daha hazır olacak ama öyle bir düşünceleri yok heralde...
Çok iyi bir yedek olacaktır Senderos..Hayırlı olsun diyorum.Bildiğim kadarıyla Milan Abbiati'yi aldı.Dida-Abbiati yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Espanyol'un yıldızı Pablo Zabaleta, kapısı çalındığı takdirde İtalyan ekibine seve seve gideceğini açıkladı.
İtalya ve İspanya'dan birçok kulüp, Espanyol'un orta sahasını yakından takip ediyor. Gerektiğinde defansta da oynayabilen Zabaleta, Ranieri'nin taktiğine ilaç olabilir.
Zabaleta, Juventus teklifle geldiği takdirde iki kez düşünmeyeceğini itiraf ederek, Tuttosport'a şöyle dedi:
"Espanyol'da kalıp kalmayacağım belli değil. Bazı teklifler var. Menajerimle konuyu görüşüyoruz"
"İlgilenen takımlardan biri de Juventus. Teklif yaparlarsa, muhtelif sebeplerden koşa koşa giderim"
"Juventus'a gitmek istememin sebepleri, büyük hedefleri olan bir kulüp olması, kazanmaya dayalı mentaliteleri, kendimi geliştirmeme uygun bir kulüp olması ve büyüklüğü"
Ranieri bütün yaz boyunca kaliteli oyuncu arayışını sürdürdü. Oyuncunun isteğini de dikkate alırsak, Zabaleta iyi bir seçim olabilir.
Transfer sezonu hafta sonu kapanıyor. Siyah beyazlı ekip, Espanyol'un yıldızını istiyorsa elini çabuk tutmak zorunda.
Kaynak: Goal.com
Juventusa faydalı olabilecek bir oyuncu
Bu sezon Serie B'de mücadele edecek olan Parma'nın, bonservisi AC Milan'da olan genç golcü Alberto Paloschi'yi renklerine bağladığı açıklandı. Parma kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 18 yaşındaki golcü futbolcunun Çarşamba günü TSİ 17:30'da basına tanıtılacağı bildirildi.Milan kulübünün alt yapısından yetişen ve ilk olarak geçen sezon A takımda görev almaya başlayan Paloschi, kariyerindeki ilk Serie A maçını Siena'ya karşı oynamış ve oyuna yedekten girdikten 18 saniye sonra topa ilk dokunuşunda golünü atarak, takımına 3 puanı kazandıran futbolcu olmuştu.Kırmızı siyahlı forma altında 7 lig maçına çıkıp 2 gol kaydeden genç yetenek, İtalya Kupası'nda da 2 maçta görev alıp 2 gol atma başarısı göstermişti.Yaz döneminde Milan'ın Andriy Shevchenko ve Ronaldinho gibi 2 dünya yıldızını kadrosuna katmasının ardından forma şansı iyice azalan Paloschi, İtalya U-19 Milli takımında ise 11 maçta görev almış ve 4 gol atmıştı.maçkolik.com
İtalya Ligi Kombine Fiyatları:
Milan: 1. kat 350 euro, 2.katlar 180 euro. 3. kat ise 130 euro.En ucuz yeri Curva Sud 3. kat.
Maraton/Kapalı (Arancio) tribünde 1. katta ortalar 1000 euro. Kenarlara doğru fiyat 500 euro'ya.Arancio 2. kat ise 350 euro.Numaralı tribünde 800 euro.En pahalı 3650 euro'luk Şeref tribünü
Juventus:Kale arkaları 250 euro.Karşı tribünde kombine 600 euro. Numaralı'da 750 euro. en pahalı koltuk numaralı tribünde 1.850 euro
Inter:Kale arkalarında 1. kat 350 euro. 2. katlar 200 euro.Maraton kale hizalarının fiyatı 780 euro.Maraton'da 2. kat 380 euro.Numaralıda üst katlarında kombine 380 euro.
Roma:Olimpiyat Stadı'nda kale arkaları 235 euro. Maraton tribünde 680 euro ve 880 euro arasında.Şeref tribününde 3900 euro.Numaralıda ortalama bir kombine 1150 euro. Bayan taraftarlar kale arkasına ise sadece 155 euro.
Lazio:Kale arkaları 220 euro. 16 yaşından küçüklere bu tribün sadece 110 euro.Maraton tribününde 500-800 euro. Numaralı tribünde sahayı en iyi gören yerler 900 euro.VIP tribünde en pahalı koltuk 3600 euro.
Fiorentina:Curva Fiesole 255 euro. Karşı kale arkası da aynı fiyat. Maraton tribünde fiyatlar
375-705 euro.Numaralı tribünde 1100 ile 1600 euro arasında.Şeref tribününde 2000 euro.
Alıntıdır...
Jeremy Menez, Roma'da
Hücumda sıkıntılar yaşayan Roma, Monaco'dan Jeremy Menez'i transfer etti.
Roma, haftalarca peşinden koştuğu Jermy Menez'i sonunda kadrosuna kattı.
İltalyan ekibinin, Menez için Monaco'ya 14 milyon avro civarında bir bonservis ücreti ödediği söyleniyor.
Monaco'nun resmi sitesinden transferle ilgili şu açıklama yapıldı: "Monaco kulübü ve Roma, Jeremy Menez için anlaşmaya varmıştır. Fransız golcü geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Roma'ya gidiyor"
Monaco'ya 2006 yılında gelen Menez, kırmızı-beyazlı forma altında oynadığı 64 maçta 14 gol atmıştı.
Juventus’un genç yıldızı Sebastian Giovinco,en az Barcelonalı Lionel Messi ve Atleticolu Sergio Aguero kadar iyi olduğuna inanıyor.
Serie A’nın önemli isimlerinden olmaya aday 21 yaşındaki futbolcu, kendisini İspanya’da forma giyen 2 yıldızla kıyasladı.
“Evet, sürekli bu iki isimle kıyaslandım, fakat bende onlar kadar iyi bir futbolcuyum”
“Juventusla hedefim kendimi gösterebilmek. Bizden burada beklenenler yüksek fakat hedefleri olan bir kulüpteyiz ve bunu başarmalıyız”
“Başka bir yere gitmeye karar vermiştim. Fakat Juve’ye geri geldim. Çünkü burası hayallerimin takımı ve burada kalabilmek için bütün gücümle çalışacağım”
Giovinco geçen sezonu Empoli’de kiralık olarak geçirmiş ve performansıyla bir çok kulübün ilgisini çekmişti.
Bu sezon zirveyi hedefleyen Juventus’da Pavel Nedved’in yerini doldurması için, genç oyuncunun kendisini kanıtlaması gerekiyor.
ManCity'e transfer oldu
Bunu sen değil başkaları senin için söylerse anlamlı olur. Ona bakarsan Ali Eren'de ben Nesta kadar iyi bir defans oyuncusuyum diyordu. :p