Eralp resimler bugün değil ama biraz rötarlı olarak yani bayramdan sonra gelicek.:D
Ayrıca birşey öğrendim 2 sene önce biri Zehra ile Merve Sevi'ye benziyor diye çıkmış.:D
Printable View
Eralp resimler bugün değil ama biraz rötarlı olarak yani bayramdan sonra gelicek.:D
Ayrıca birşey öğrendim 2 sene önce biri Zehra ile Merve Sevi'ye benziyor diye çıkmış.:D
Bu çocuk aşık, sonu kötü size diyorum bunu.:p
Keşke Bende Aşık Olsam :D
Eralp'e katılıyorum..
Ben oldum 2-3 defa. İyi birşey değil. Siz olmayın. :p :)
Maksat Zaman Geçsin be Abi..:)
Berkay sen abayı fena yakmışın..Quote:
Zehra'nın yanına bi erkek yaklaşınca deliriyorum.
Ne oldu? Soramadın değil mi platonik meselesini? :icon_biggrin:
Oh oh bizimkine bak ya harbiden gitmiş sonu kötü oLmasa bari
Valla sordum Platonik kim diye.Nuh dyor Peygamber demiyor.Çok inat bir kız.:DDerste durup dururken ona bakıyorum 30-40 saniye hiç konuşmadan birbirimize bakıyoruz.Bana dönüp niye bakıyorsun diyo gülerek.Bende sen niye bana bakıyorsun diyorum.:DAma başkası olsa anlardı sevdiğimi.Her türlü sinyali verdim anlamıyor.:D
Aşık olmak hayattaki en güzel şeylerden bir tanesidir,tabi karşılığı olursa...:)
Hasta oldum yahu.. çok kötü.. dikkat edin arkadaşalr kendinize.
Geçmiş oLsun...
Geçmiş Olsun abi
Ah Zehra Ah.:DKeşke 24 Saat okulda olsak.:(:D:D
Aman Berkay çok bağlanma.
Aşk acı.
Selamdır.
geçmiş olsun Eren.
bende hasta olcam gibigibi. :p
Valla Seko ne diyim bilmiyorum.Yanına erkek yaklaşsa Zehra'nın deli oluyorum.Bugün biri Zehra'ya iltifat etti.Bizim sınıfta yan sıramda.Çocuğu dövücektim az kaldı.:D
Çıkıyormusunuz?
Kız Yüz Vermiyor Seko..:n:
Berkay manyakmısın ? :D Geç kalma bu işler aceleye gelir :p
Emesene gel sana bir yazı atacağım oku.
Anlatamadım Seko. Kıza açıl kötü olursa olsun dedim ama dinletemedim. Bakalım hayırlısı neler gelecek Küçük Berkaycık'ın başına...:)
Ya kız benle küserse.Ben seni arkadaş sanıyordum derse?
Ayrıca Seko senin attığın yazıda kızla çok çok yakın arkadaşlar.Biz Zehra ile tanışalı 4-5 gün olmadı.
Dünyada daha ne kızlar var Berkay. Kız sana gülüyosa o kadar uzun bakınca birşey vardır.(::)
Berkay göster kızı bakalım yarın.Konuşayim senin için :)
Sene sonu cok geç oLur.ya şimdi ya hiç :).
Berkay tak fişi bitir işi :) :D
Ben senin iyiligin için dedim ama sen bilirsin sene sonu çok geç oLabilir.bn çok kaybetmiştim zamanında öyLe :).
boşver Berkay acele etme
herkese merhabalar
20 gün yeterlidir tanışma evresi için ne öyle sene sonu :)