Ali Eren kendine haksızlık etmiş,nesta kim ki :)
Ama giovinconun durumu başka.Cidden aşırı kaliteli bir oyuncu ama agüero ya da messi kadar kaliteli mi,20-21 yaşında göreceğiz.
Printable View
Ali Eren kendine haksızlık etmiş,nesta kim ki :)
Ama giovinconun durumu başka.Cidden aşırı kaliteli bir oyuncu ama agüero ya da messi kadar kaliteli mi,20-21 yaşında göreceğiz.
Zaten 21 yaşında bu adam Yağız.Quote:
Cidden aşırı kaliteli bir oyuncu ama agüero ya da messi kadar kaliteli mi,20-21 yaşında göreceğiz.
Messi kadar iyi olsaydı, Messi gibi 3-4 yıldır A takımda oynuyor olurdu fakat Juventus onu Serie B'deyken bile oynatmadı... Yani kısacası biraz uçmuş :D
zaten yaş olarak messiden büyük bakıyorum 6 ay.
giovinco beni hayal kırıklığına uğrattı birşeyleri başarmadan önce bu kadar iddialı konuşmamalı.büyük oyuncular hep kendisiyle ilgilenmeli.tabi eğer böyle konuştuysa.
futbolunu geliştirmeli top sürme dışında diğer özelliklerini eksik gördüm del pieroyu izinden gitmeli.
bu sene takıma gelen en iyi oyuncu tartışmasız.
Laf değil icraat önemli olan.Giovinco sen oyna eğer o kadar iyiysen merak etme Giovinco Messi ve Agüero kadar iyi bir oyuncu denir o zaman..
Asıl röportaj
"They often compare me to Messi and Aguero. They are both champions, but they are also football players. I am a football player as well"
aynen oyle onlar kadar ıyıyım anlamı yok burda =S
bence de... onlar kadar iyiyim anlamı yok...
İtalya'da genç yaşta oynamaya başlamak daha zor.A qualini'nin daha yeni yeni kendini kanıtladığını gördüğümüze göre Giovinco 1-2 sene sonra daha ünlü olabilir.
bende goal ün saçma çevirilerinden dolayı böyle dedim.asılsız olduğu ortada.
eski bir röportajında messiyi çok beğeniyorum gibi bir açıklaması vardı şimdi de böyle konuşması çok saçma olurdu zaten.
giovinco kendini iyi geliştirirse totti+del piero karışımı biri olacak...kısaca italyanın yeni 10 numarası
hehe, bende iyiyim, ben de ama çıkıp oynamam!, bırak bunları ayakların konuşşun
As Well kelime anlamına baktığımızda iyiyim demek ama ingilizce malesef öyle değil orda bende futbolcuyum diyor zaten hüseyinede ben söyledim :D
Fransız L’Equipe gazetesinin haberine göre Barcelona ve İspanya U-17 takımının oyuncusu Iago Falquè İtalyan devi Juventus'a imza atmak üzere.
Barcelona B takımında gösterdiği performans ile başta Manchester United ve Ajax olmak üzere pek çok avrupa devini peşinden sürükleyen ve son olarak Chelsea'den aldığı resmi teklifi geri çeviren Iago için yarışı kazanan takım Juventus oldu.
Barcelona'ya herhangi bir bedel ödemeyecek olan Juventus'un transferi pazartesi gününe kadar resmileştirmesi bekleniyor.
Iago, Barcelona'dan arkadaşları olan Gio Dos Santos,Bojan,Merida gibi isimlerle birlikte kuşağının en parlak oyuncuları arasında gösteriliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=IZyIH6dNkbU
Umarım gelir. bu tür genç yeteneklere ihtiyacımız var.
İyi bir yatırım olur
resmiyet kazandı.Ranieri basın toplantısında transferi doğruladı.
Barcelona genç yeteneklerini bedavaya kaptırmaya devam ediyor.Fm'dende biliyorum.Potansiyeli yüksek bir genç.Hayırlı olsun..
Devler Ligi'nde Arsenal, D.Kiev ve Porto ile mücadele edecek olan Fenerbahçe için Porto cephesinde sarı-lacivertli ekibin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşanıyor!
Porto'nun adeta herşeyi durumunda olan yıldız isim Ricardo Quaresma'nın bu gece geç saatlerde Milano'ya gelerek Inter ile resmi sözleşme imzalayacağı öne sürülüyor.
İtalyanların ünlü spor gazetesi Gazzetta dello Sport'a göre Quaresma Pazar günü resmen Inter Milan'lı olacak. Inter'in Quaresma'yı basına tanıtmak için özel bir organizasyon hazırladığı ve Portekizli ismin Inter'in yaz döneminde kadrosuna kattığı son isim olacağı belirtiliyor.
İtalyan medyasındaki haberleri Portekiz basını da desteklerken şu ana kadar iki kulüpten de resmi bir açıklama gelmiş değil. Fakat ortaya çıkan bu haberlerin, Quaresma'nın uçağına kadar indirgenmesi artık bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde bir bakıma gruptan çıkma adına en büyük rakipi olan Porto'da Quaresma, Bosingwa, Postiga gibi yaz döneminde kaybedilen oyuncular listesine eklenecek ve Portekiz ekibi önemli bir güç kaybı yaşayacak. Porto'da Quaresma'nın gidişiyle morallerin bozulacağı ve takımın havasında sorunlar oluşabileceği de bir gerçek.
Kaynak: Sporx
Bakalım Quaresma başka bir büyük takımda bu sefer dikiş tutturabilecek mi? Mourinho aslında böyle yıldız oyunculara fazla sıcak bir isimde değil ama hep beraber göreceğiz ne olacağını..
Mourinho'nun Chelsea'dan beri gözdesiydi Inter'de yolları kesişti Büyük bir takımda ne yapacağını ben de merak ediyorum
Porto'nun kuşkusuz en önemli ismi, onun kaybı Porto için çok kötü oldu. Ama ondan gelecek parayı iyi değerlendirebilirlerse o Quaresma'nın getirdiği yarardan daha fazla olur..
çok iyi transfer İnter iyi transferler yapıyor
quaresmayı yattaraya benzetiyorum yattaranın daha dikine oynayan versiyonu gibi..Byük takımlarda tutunması zor hele italyadaki gibi mentalın önemli olduğu ligde..
Müthiş bir futbolcu , zaten Mourinho Chelsea'den beri izliyordu Quaresma'yı performansını ben de çok merak ediyorum doğrusu :)
tencere ve kapak...
daha ilk maçta elle gol attılar:icon_biggrin:
nerde kalmıştık:0: