'yaw' değil 'yav' lütfen :)
Printable View
'yaw' değil 'yav' lütfen :)
Şimdi turnuva olayını nasıl halledeceğimi düşünüyorum yapacağım bir şeyler katılabilmek için...
Valla bende Şemsi onla ilgili planlar yapıyom Şimdi EmRe Abi ye sorucaktım onla ilgili bi soru...Bu yaz turnuvaya katılcam kısmetse...
selam beyler nasılsınız bakalım.bende bugun özgür oluyorum artık bugun son 2 sınavımızı olucaz ve özgür olucam:)
Bu arada bu turnuvaya bende katılmak istiyorum..Katılsam mı acaba:)
ne turnuvası bu biraz bilgi verebilirmisiniz?
FM turnuvası...
tamam arkadaşlar baktım turnuvaya.yalnız ben katılamam benim internet çok kopuyo hem iyi takımları kapmışlar zaten:)
Bende katılma kararımı değiştirdim..Başka bir turnuvaya inşAllah..
S.a ;;) Okula gittim yarısında eve geldim :)
Aleyküm Selam Aygün..
Nasılsın bakalım..
İyiyim abi SaoL sen nasılsın :)
İyilik be Aygün'cüm..Bende okulu yarım bırakıp geldim..
Bu sıcakta okul mu olurmuş yahu?
Oluyo maalesef.Bazıları çiziyor biz yazıp,okuyoruz.:) Anladı o kişi..
selamün aleyküm ağalar
Aygün okuldan kaçmış beni görmek için :D
aleyküm selam kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada beyler fenerlilere güzel haberim var roberto carlos resmen fenerde.2hafta sonra imzayı atıcak inşallah
Ne kaçması Mustafa :D Teyzemler okulun lojmanında kalıyo direk oraya indim :D Yani okuldayım ben kaçmadım :D:D
Aygün yazmayacaktım ama sen beni işaret ettin diye yazıyorum. Gidiyorum birazsan sınava çizmeye. Hem ne bitmesi daha okul yeni başlıyor.(::)
Aygün kamerayı açtım direk kapattı :p
merhaba arkadaşlar ya okullar bitti diyebilirim kimse gitmiyor:D
2 gündür gidiyorum hemen geliyorum:)
bugün bende bir görünüp geleyim yarım gün yok yazılalım
BeyleR görürüm ben sizi yrn... Çalışırken kaçma da gitmemede şansınız yok... Kıymetini bilin okulun çok aricaksınız...
bende pazartesi gitmedim. salı atölye den not aldık çekiçlerden mecburi gittik.bundan sonra zor giderim.:D
Ben PES6 takılayım :)
Pfffff..Çok sıcakkkk:(
manisa yine kavruluyor:(bu yaz sıcaktan ericez:(